SiteDeBucate » Preparate din legume

Retete Preparate din legume cu branza

Salata de ridichi si finicul
Intr-o salatiera mai larga, marunteste frunzele de spanac , spalate bine inainte. ...
sufleu de cartofi cu cascaval
Acest sufleu se pregateste fara sos alb. Piureul de cartofi se amesteca cu smantana, sare si branza rasa. Se formeaza apoi un preparat din lapte, faina si 75 g unt, gros ca o ciulama, care se amesteca cu galbenusurile, piureul de cartofi, sare, piper si sunca taiata marunt. ...
Vinete/dovlecei umpluti cu branza
1.Se spala orezul si se fierbe innabusit pana ce orezul se inmoaie.Se taie dovlecii si vinetele pe lungse scoate miezul si se fierb cateva minute jumatatile fara miez. ...
 Cartofi cu sfecla rosie si porumb Cartofi cu sfecla rosie si porumb
Se curata cartofii de coaja si se spala, se taie cubulete si se fierb pe jumatate.Se unge forma de guguluf din teflon cu unt si se incinge bine cuptorul cateva minute. Se aseaza cartofii semifierti, sfecla cubulete, rondele de ardei rosu si ...
 Flori de dovlecel umplute Flori de dovlecel umplute
Se culeg florile de dovlecei cu grija sa nu strivim petalele, se spala florile si apoi se indeparteaza cu grija pistilul.Se face un amestec de brazna rasa cu dovlecel ras si cu usturoi si patrunjel tocat.Se umplu florile cu acest amestec si se ...
 Snitzel din varza proaspata cu branza Snitzel din varza proaspata cu branza
Se pregateste varza dupa 2 metode : 1. se aleg frunze de varza intregi ,mai  moi , mai subtiri , se pun intr-un saculet de polietilena  si se pun la congelator sa inghete.  Dupa ce se dezgheta frunzele ele devin foarte moi si se ...
 Sufleu de ardei gras Sufleu de ardei gras
Ceapa se curata ,se spala si se taie pestisori. Se pune la calit in 2-3 linguri ulei, impreuna cu ardeiul gras si dovlecelul -taiate in cuburi mici si ardeiul iute -taiat rondele subtiri. Dupa ce s-au inmuiat putin legumele, se adauga rosiile ...
 Chiftelute de dovlecel cu branza Chiftelute de dovlecel cu branza
Curatim dovlecelul , il dam pe razatoare si il amestecam cu branza, usturoiul pisat, ouale, condimentele si faina. Luam cu lingura din compozitie si punem la prajit in ulei. Se pot servi atat calde cat si reci. Pofta buna! ...
 Tarta tricolora Tarta tricolora
Se amesteca ingredientele pentru aluat si se framanta pana se obtine un aluat nelipicios. Se imparte in doua, putin mai mult pentru foaia care va fi la baza si pe marginile formei. Se intind doua foi. Foaia mai mare se aseaza intr-o tava rotunda, ...
 Tarta de legume cu oua de prepelita Tarta de legume cu oua de prepelita
Intr-un vas uns cu ulei masline se pun in straturi: - rosiile taiate felii - telemeaua rasa (sau feta taiata cubulete) -  alt strat rosii - ardei -cascavalul ras - oua de prepelita Se condimenteaza dupa bunul plac. Se tin la cuptor cca ...
 Chiftelute de dovlecel Chiftelute de dovlecel
Se curata dovlecelui si se scot semintele. Se de pe razatoarea cu ochiuri mari Se pune putina sare si se lasa 10 minute ca sa-si lase zeama. Se stoarce si se amesteca cu oul, branza, usturoiul si faina cat cuprinde. Se condimenteaza cu sare si piper. ...
 Budinca de conopida Budinca de conopida
se pune conopida la fiert cu putina sare (daca doriti ca  sa fie conopida mai alba puteti pune 100ml lapte in apa in care fierbe ) intre timp pregatim crema pentru budinca astfel: batem bine ouale ca la omleta ,adaugam branza care a fost data pe ...
 Cartofi cu ochiuri la cuptor (by pusikmea) Cartofi cu ochiuri la cuptor (by pusikmea)
Se curata cartofii si se taie felii destul de groase. Se pun in tava si se adauga ulei, cimbru, boia si sare. Se amesteca bine. Se adauga apa si se da la cuptor. Cand sunt gata cartofii se scoate tava din cuptor si se sparg ouale peste catofi. Se mai ...
 Fasole verde cu telemea la cuptor Fasole verde cu telemea la cuptor
se aseaza fasolea intr-un vas(eu am folosit un vas roman),se taie ceapa julien si se presara;se poate pune si usturoi;din branza,oua si marar se face o pasta care se intinde peste fasole(care inainte a fost presarata cu sare si piper) si se baga ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Se spala bine ,se curata ciupercile, apoi se taie "piciorusele" ciupercilor; Se amesteca branza de vaci cu telemeaua de vaca, cu sunca taiata marunt cu mararul tocat si picioarele ciupercilor tocate marunt, saram, piperam si  umplem ...
 Vinete cu dovlecei Vinete cu dovlecei
Spalati legumele si curatati vinetele de coaja.  Dovleceii si vinetele le taiati rondele,iar rosiile felii.Branza o dati pe razatoarea mare. Prajiti putin rondelele de vinete si dovlecei, pana capata o culoare aurie. Asezati intr-un ...
 Mancarica de ardei Mancarica de ardei
Tai fasii subtiri ardeii, dupa ce i-ai curatat si ai inlaturat cotoarele si vinisoarele.Calesti ardeii in ulei, dupa care adaugi ouale batute cu branza. Amesteci si condimentezi dupa gust.Prajesti cate 2 felii de paine pentru fiecare portie, apoi ...
 Vinete la gratar Vinete la gratar
Taie vinetele in lung, in felii subtiri, presara cu sare si lasa-le 15 minute. Scurge-le, apoi pune-le pe gratarul incins.Lasa-le 20 de minute pe fiecare-n parte, turnand cateva picaturi de ulei de masline pe deasupra. Formeaza acum floricele din ...
 Chiftelute cu ciuperci si branza Chiftelute cu ciuperci si branza
Speli 2 kg de ciuperci, le fierbi intr-o oala cu apa timp de 15-20 de minute, apoi le scurgi si le tai marunt. Cand s-au racit, le amesteci intr-un castron mai mare cu 3 cartofi mari fierti si maruntiti cu furculita, 250 g branza data pe razatoarea ...
 Vinete cu smantana Vinete cu smantana
 Tai vinetele rondele si le fierbi in apa clocotita timp de 15 minute. Apoi le pui intr-o strecuratoare. Asezi feliile (neinghesuite) intr-un vas uns cu putin unt sau margarina si adaugi jumatate din cantitatea de telemea trecuta prin razatoare. ...
1234
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din legume cu branza
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z