SiteDeBucate » Preparate din legume

Retete Preparate din legume

 ARDEI UMPLUTI CU CIUPERCI ARDEI UMPLUTI CU CIUPERCI
Ingrediente 8 ardei grasi, 1 cutie de ciuperci, 4-5 rosii, 500 orez, 2 cepe, 4 linguri de ulei, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura de marar, sare, piper ...
 Mancare de oua cu crenvursti Mancare de oua cu crenvursti
Tocati marunt ceapa si morcovul si calitile in 50ml ulei, 10 minute. Adaugati cremwurstii taiati in felii si ardeiul gras taiat in cubulete. Dupa 10 minute puneti rosiile oparite, curatate de pielite si taiate in cubulete. Adaugati 1 cescuta apa ...
 Porumb tanar copt in ardei Porumb tanar copt in ardei
Curatati ardeii de cotoare si seminte, spalati-i si lasati-i sa se scurga, cu gura in jos. Ungeti porumbul cu ulei, presarati-l cu sare si piper si puneti-l pe gratarul incins. Puneti pe gratar si ardeii, unsi in interior cu mustar. Dupa 20 de minute ...
 Legume gratinate Legume gratinate
Curatati cartofii, taiati-i in rondele si fierbeti-i 10 minute in apa cu sare. Scurgeti-i bine de apa si caliti-i in ulei, 3 minute, cu ceapa taiata marunt si cu usturoiul pisat. Adaugati pasta de rosii, faina dizolvata in supa de legume, sare si ...
 TOCANITA DE FASOLE TOCANITA DE FASOLE
Se caleste ceapa si usturoiul in ulei. Se adauga ardeii tocati si se calesc cateva minute, apoi se adauga si ardeii iuti, chimenul, boiaua si oreganul( sau cimbru)si se mai lasa cateva minute. Se adauga in cratita fasolea fiarta, rosiile tocate, ...
 SOTE DE LEGUME SOTE DE LEGUME
Se poate prepara din cartofi, morcovi,conopida, dovlecei, fasole verde, mazare, praz, ciuperci,sparanghel, telina, varza de Bruxelles.Fiecare leguma se curata, se spala, se taie marunt si se fierbe.Apoi se scurge zeama iar legumele se inabusa cu ...
 Fasole poloneza Fasole poloneza
Se incinge putin ulei si se rumeneste pesmetul. Se fierbe fasolea in apa cu sare, se scurge bine si se pune peste pesmet. Se adauga compozitia intr-un vas si se baga putin la cuptor. Pofta buna! ...
 Mancare de porumb Mancare de porumb
Puneti uleiul intr-o cratita si adaugati ceapa taiata cat mai marunt, eventual data pe razatoare. Adaugati sare dupa gust. Caliti ceapa cateva minute, fara sa se ingalbeneasca la culoare, apoi adaugati mustarul, pasta de ardei si boabele de porumb. ...
 FASOLE VERDE FASOLE VERDE
Se aromeaza uleiul cu usturoiul taiat felii. Se adauga fasolea, ceapa taiata marunt, rosiile taiate cubulete si se inabusa 2-3 minute. Vinul se toarna peste pasta de tomate, se adauga simenta sfaramata. Se toarna in tigaie, se adauga o cana de apa, ...
 GHIVECI DE LEGUME GHIVECI DE LEGUME
Ingrediente: 2 morcovi, 1 patrunjel, 2 bostanei, o conopida potrivita, 3 cepe, 3 ardei grasi rosii, 3 ardei grasi verzi, 1/2 kg ciuperci, 400 g de fasole pastai congelate, 400 g mazare congelata, sare, piper boabe si 400 g suc de rosii sau bulion. ...
 Sarmale raw Sarmale raw
Hrisca si nuca se lasa peste noapte la inmuiat in multa apa. A doua zi se scurg. Varza se lasa 30-60 minute in apa (la desarat), in functie de cat de sarata o vrem. Nuca, ceapa si patrunjelul se toaca marunt, iar morcovul se da pe razatoarea mica. Se ...
 CHIFTELE DE DOVLECEI CHIFTELE DE DOVLECEI
Se fierb dovleceii si se scurg bine (se tin la scurs cel putin o jumatate de ora, ca sa lase apa din ei). Se toaca, se amesteca cu un ou, faina, piper, sare, verdeata. Se toarna cu lingura intr-o tigaie cu untura (sau ulei) fiterbinte. Se prajesc pe ...
 Patison pane Patison pane
Patisonul se taie in doua, se curata, se indeparteaza semintele, apoi se taie in felii cu grosimea de un deget. Se sareaza si se lasa sa se scurga 1 ora. Se sterg feliile cu un servetel, se trec prin faina, ou batut si pesmet si apoi se rumenesc in ...
 Soia cu rosii si usturoi Soia cu rosii si usturoi
Fierbeti soia in apa sarata, timp de 15 minute, apoi scoateti bucatile din apa, lasati-le sa se scurga bine. Puneti-le intr-o tava si turnati peste ele uleiul. Taiati rosiile in felii rotunde si puneti-le peste bucatile de soia. Adaugati sucul de ...
 Cartofi cu masline Cartofi cu masline
Cartofii se curata de coaja,se taie cuburi si se spala in apa rece.Ceapa se curata,se taie marunt si se innabusa in putina apa si ulei infierbantat,apoi se stinge cu pasta de rosii.Se adauga cartofii,piperul si maslinele fara samburi si ...
 placinta cu cartofi si ciuperci placinta cu cartofi si ciuperci
se foloseste 1 kg de cartofi se fierb in coaja se curata apoi de coaja si se taie rondele.se foloseste un pachet de unt 2 cutii sau borcane de ciuperci se pune untul intr-o tigaie la foc si se adauga ciupercile se foloseste 1 kg de barnza de vaci ...
 Vinete cu orez Vinete cu orez
Fierbeti al dente orezul in apa cu sare. Caliti ceapa in ulei, adaugand sare si scortisoara. Adaugati usturoiul curatat, intreg. Dupa ce ceapa s-a inmuiat, eliminati usturoiul si adaugati vanata, curatata, taiata in cubulete. Lasati vasul la foc ...
 Mancare de morcovi Mancare de morcovi
Radeti morcovii cu o perie de sarma, spalati-i bine si taiati-i in rondele. Caliti morcovii in unt, la foc mic. Sarati, adaugati 2 linguri apa si acoperiti vasul, lasandu-l la foc mic. In alta cratita puneti uleiul si grisul. Rumeniti putin grisul, ...
 Zucchini cu rosii Zucchini cu rosii
Ingrediente: 3-4 buc. zucchini (sau dovlecei mici) 3 rosii (sau o conserva de rosii taiate cubulete) O ceapa Ulei, Sare, piper, vegeta , (Smantana dupa gust) Se spala zucchinele si se taie felii subtiri, sau cubulete mici (nu indepartam ...
 Budinca de dovleac, ciuperci si rosii Budinca de dovleac, ciuperci si rosii
1.Taiati ciupercile in feliute, rosiile in rondele si dovleacul in cubulete. Pisati usturoiul si amestecati-l cu uleiul si cu cimbrul taiat marunt. Ungeti o tava cu ulei si asezati in straturi alternative ciupercile, dovleacul, rosiile, cascavalul. ...
1-1011-2021-3031-4041-43
Filtreaza retetele
Ingredient:
dafin (51) ou (49) ceapa verde (48)
zahar (47) pui (43) conopida (43)
telemea (42) vegeta (41) spanac (39)
telina (39) fasole verde (38) lamaie (38)
suc de rosii (35) vin (32) busuioc (30)
otet (28) verdeata (28) margarina (28)
praz (26) ardei iute (26) sunca (22)
vin alb (21) oregano (20) porc (19)
rozmarin (18) fasole boabe (16) nucsoara (16)
porumb (16) iaurt (16) parmezan (15)
carne tocata (12) curry (12) pastarnac (12)
vita (12) costita afumata (12) untura (11)
chimen (11) malai (10) nuca (10)
piept de pui (10) mustar (9) branza de vaci (9)
bacon (9) carnati (9) maioneza (9)
branza topita (8) piper boabe (8) broccoli (8)
ketchup (8) gulii (8) carne de porc (8)
mozzarella (8) gogosar (7) paste (7)
gris (7) peste (6) castraveti (6)
scortisoara (6) slanina (6) feta (6)
mere (5) franzela (5) menta (5)
ardei kapia (5) stevie (5) salam (5)
pasta tomate (5) menta (5) tarhon (4)
vin rosu (4) ridichi (4) salvie (4)
castraveti murati (4) leustean (4) sos de soia (4)
kaiser (4) maghiran (4) coriandru (4)
ienibahar (3) hrean (3) fenicul (3)
apa minerala (3) amidon (3) carne de vita (3)
ghimbir (3) salata verde (3) cafea (3)
aluat (3) taietei (3) zahar pudra (2)
praf de copt (2) ficat (2) miere (2)
foi de placinta (2) telemea de oaie (2) bicarbonat (2)
struguri (2) sunca presata (2) cuisoare (2)
macris (2) sardele (2) susan (2)
stafide (2) sofran (2) sparanghel (1)
supa instant (1) coacaze (1) supa de pui (1)
suc de lamaie (1) andive (1) gaina (1)
portocale (1) loboda (1) migdale (1)
mac (1) sfecla rosie (1) pere (1)
aripioare de pui (1) ton (1) drojdie uscata (1)
vanat (1) zahar vanilat (1) foi lasagna (1)
parizer (1) suc de lamaie (1) pulpe de pui (1)
ceapa ciorii (1) fidea (1) ementaler (1)
cotlet de porc (1) gorgonzola (1) mozarella (1)
galbenus (1) patrunjel radacina (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din legume - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z