SiteDeBucate » Preparate din legume

Retete Preparate din legume cu margarina

Cartofi cu ridichi
Cureti ridichile albe si rosii pastrand frunzele.Se taie felii pe lung o ridiche alba si o asezati , pat , pe fundul unui vas tapetat bine cu unt. ...
salata cu maioneza de cartofi
fierbi cartofii in coaja, iar in alt vas pui la fiert morcovii curatati. Dupa ce au fiert cartofii, ii cureti, opresti 2 pt maioneza , pe ceilalti ii tai in cubulete, iar morcovii ii tai rondele. ...
Ardei copti cu sos
Ardeii mai grasi se coc si apoi se curata. Dupa ce s-au curatat, se taie in felii si se asaza in strat subtire in vasul uns cu unt. ...
 Briose din fidea de orez Briose din fidea de orez
Oparesti fideaua sau pastele cu apa fierbinte, usor sarata si le lasi timp de 5 minute acoperite cu un capac, pentru a se umfla.Ungi cu margarina si tapetezi cu malai 12 dintre formele unei tavi mari pentru briose. Aprinzi focul la cuptor.Cureti si ...
 Legume cu orez la cuptor Legume cu orez la cuptor
Cureti conopida, fasolea verde, morcovii si guliile si le pui la fiert separat in apa cu sare. Speli apoi orezul, il calesti putin in 2-3 linguri de unt topit, stingi cu o cana de apa si-l lasi sa fiarba inabusit 10 minute.Dupa ce au fiert legumele, ...
 Vinete cu smantana Vinete cu smantana
 Tai vinetele rondele si le fierbi in apa clocotita timp de 15 minute. Apoi le pui intr-o strecuratoare. Asezi feliile (neinghesuite) intr-un vas uns cu putin unt sau margarina si adaugi jumatate din cantitatea de telemea trecuta prin razatoare. ...
 Mancare de conopida cu ou Mancare de conopida cu ou
Speli bine conopida, o desfaci in buchetele si o pui la fiert in 3 l de apa cu putina sare pentru aproximativ 15 minute. Separat, pui la fiert ouale si cand sunt gata le pui sub apa rece, apoi ie decojestj si le tai felii. Dupa ce conopida a fiert, o ...
 Cartofi umpluti cu ciuperci Cartofi umpluti cu ciuperci
Fierbi cartofii in coaja timp de 10-15 minute si cand sunt gata ii cureti, ii scobesti cu grija ca sa nu-i sfarami si-i lasi deoparte pana pregatesti umplutura. Cureti ceapa si ciupercile, le tai marunt si le calesti in ulei si 1 lingura de ...
 Sufleu de morcovi si branza de vaci Sufleu de morcovi si branza de vaci
Cureti morcovii de coaja, ii speli si ii treci pe razatoarea cu ochiuri mici. Apoi ii pui la fiert inabusit cu 1 g sare si uleiul. Intre timp, din lapte, 4 g faina si 9 g margarina pregatesti un sos rece in care la final pui si un sfert de galbenus ...
 Musaca de conopida cu fasole grasa Musaca de conopida cu fasole grasa
Cureti conopida, fasolea si cartofii si le pui la fiert in apa rece cu sare, dar in vase separate. Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se caleasca. Adaugi apoi faina, stingi cu o cana de apa si lasi sa fiarba pana ce se ingroasa. Pregatesti o tava ...
 Mancare de gulioare Mancare de gulioare
Cureti gulioarele de coaja, le tai felii pe care le presari cu sare si apoi le prajesti in margarina. Le scoti si in grasimea ramasa pui sa se caleasca cepele taiate marunt. Dupa ce s-au aurit, pui faina desfacuta cu putina apa. Lasi amestecul sa ...
 Cartofi noi cu cas de oi Cartofi noi cu cas de oi
Speli bine cartofii si ii pui la fiert cu tot cu coaja. Apoi ii cureti cat sunt calzi si ii tai rondele. Ii amesteci cu casul dat pe razatoare, 2  linguri de margarina si smantana. Intr-un vas uns bine cu margarina asezi un rand de cartofi, iar ...
 Musaca de cartofi cu ciuperci Musaca de cartofi cu ciuperci
Cureti cartofii, ii fierbi si prepari un piure moale de cartofi cu margarina, sare si piper. Cureti ceapa si morcovul, le dai pe razatoare si le calesti in ulei incins. Adaugi ciupercile taiate marunt, acoperi cu apa si le fierbi. Cand a scazut apa ...
 Drob de legume Drob de legume
Zdrobesti boabele de grau (le dai prin rasnita), le speli in mai multe ape si le lasi la inmuiat in 1/2 I apa clocotita timp de 30 de minute.Legumele, curatate, spaiate si taiate felii subtiri le calesti in ulei incins. Adaugi ciupercile si ...
 Fasole cu sos alb si cascaval Fasole cu sos alb si cascaval
Scurgi fasolea de zeama, o treci sub un jet de apa rece si o tai bucati. Rumenesti faina in margarina sau ulei, stingi cu laptele si lasi sa fiarba pana obtii un sos alb. Il lasi sa se raceasca, apoi il amesteci cu oul batut bine cu furculita si ...
 Piure de bob Piure de bob
Speli boabele de legume uscate si le pui la inmuiat pentru 6-8 ore. Le scurgi si le pui la fiert in apa nesarata. Daca folosesti bob, il fierbi pentru 3-4 ore, iar daca ai mazare uscata, 1 ora. Scurgi boabele bine fierte si le mixezi in blender sau ...
 Lasagna cu broccoli Lasagna cu broccoli
Topesti 1 lingura cu margarina, adaugi faina si amesteci energic. Torni laptele, condimentezi, iar la final, adaugi 3 linguri de cascaval ras. Ungi un vas de yena cu restul de margarina. Tapetezi fundul vasului cu un strat de foi de lasagna fierte in ...
 Cartofi umpluti cu branza la cuptor Cartofi umpluti cu branza la cuptor
Se spala cartofii cu un buretel si se pun la fiert in coaja in apa rece cat sa-i acopere cu 2-3 cm.Se lasa sa fiarba 10 minute de cand a inceput sa clocoteasca, la foc mic cu capac.Intre timp curatati si tocati ceapa (prazul) si puneti-o la calit in ...
 Varza de bruxelle Varza de bruxelle
Am pus varza la fiert cu putina sare, pentru 10 minute. Un vas pentru cuptor se unge cu o lingura de unt sau de margarina, dupa preferinte. Eu am folosit margarina. Dupa ce am scurs varza, am asezat-o in acest vas. Cele 2 oua se bat cu jumatate din ...
 Cartofi si dovlecei cu brinza la cuptor Cartofi si dovlecei cu brinza la cuptor
Se curata dovleceii, se taie pe lung, felii de circa 1 cm grosime (vezi imaginile); se pun la fiert in apa cu sare si se lasa 5 minute (nu mai mult ca sa nu se inmoaie foarte tare). Separat, se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert, ...
12
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din legume cu margarina
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z