SiteDeBucate » Preparate din legume

Retete Preparate din legume

supa cu taitei
Cureti morcovul,il tai bucati si-l pui la fiert in apa cu sare. Dupa 10 min ,cand apa clocoteste, pui gogosarii taiati si taieteii si lasi sa fiarba. ...
Chec de ciuperci si verdeata
Se curata si se spala ciupercile si ceapa. Se taie cubulete. Se pun intr-o o tigaie suficient de mare si se calesc in ulei cu putina apa, pana se inmoaie si se evapora apa. Se potrivesc de sare si piper. Se lasa sa se raceasca. ...
Cartofi picanti
Cartofii se fierb in coaja. Se scurg, se curata si se taie rondele. Ceapa se curata, se toaca si se caleste in ulei bine incins. ...
Ardei Umpluti cu Verdeata
Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in ulei . Se adauga orezul, impreuna cu ciupercile, taiate marunt, se acopera cu apa si se lasa la fiert. La sfirsit, se adauga rosiile taiate marunt. ...
Ardei copti cu sos
Ardeii mai grasi se coc si apoi se curata. Dupa ce s-au curatat, se taie in felii si se asaza in strat subtire in vasul uns cu unt. ...
Budinca de varza
Varza se curata si se spala iar apoi se fierbe in apa sarata.Dupa ce s-a racit, se stoarce si se taie fideluta. ...
Crochete de varza
Se oparesc foile de varza care se taie fideluta si se amesteca omogen cu carnea tocata impreuna cu ceapa si painea inmuiata in lapte. ...
Rosii umplute cu salata a la rus
Se spala rosiile, se taie la fiecare cate un capac si se scoate miezul cu ajutorul unei lingurite. ...
Rosii umplute cu scrob
Se spala rosiile se sterg si li se taie capac, se golesc de miez, in golul rezultat se pune o buccatica de unt, sare si piper se se dau (intr-o tava tapetata cu unt)la cuptor (cu foc iute) 10 min. ...
Mancare de gulii
Se curata guliile de coaja se taie sub forma de taitei mai grosi, se oparesc, se scurg bine si se calesc in uleiul bine incins.Se adauga faina . ...
paste fainoase picante
Se calesc bucatile de bacon intr-o cratita , se prajesc usor apoi se lasa pe foc pana devin crocante. ...
Gulii cu smantana
Se curata guliile , se spala, se taie cubulete si se pun la inabusit in unt incins. ...
Piure de ciuperci
Se curata ciupercile, se spala in mai multe ape, se taie felioare subtiri si se se calesc impreuna cu ceapa tocata marunt in uleiul bine incins. ...
Piure de conopida
Se curata, se spala si se fierbe conopida.Se inmoaie franzela in lapte si se trece prin masina de tocat/blender impreuna cu buchetele de conopida fiarta. ...
Ciuperci cu sos de lamaie
Se prajesc ciupercile impreuna cu ceapa taiata julien peste care se toarna, din cand in cand, cate putin apa,dupa care se acopera inabusindu-se. ...
GARNITURA DE OREZ CU LEGUME
Orezul spalat se pune intr-o cratita impreuna cu uleiul, ceapa verde taiata inele si ardeiul taiat cubulete; se lasa putin sa se rumeneasca si legumele sa-si dezvolte aromele; ...
IAHNIE DE FASOLE LA CEAUN
Se pune untura in ceaun, se adauga ceapa, ardeiul, morcovul, carnatul si pastrama, toate taiate feliute. Se lasa la calit, la foc potrivit, aproximativ 15 - 20 minute. ...
 Mancare de ardei Mancare de ardei
Am pus ardeii si rosiile la copt iar ceapa am taiat-o pestisori si am calit-o putin in ulei de masline, cat sa devina aurie. Am curatat ardeii de coji si seminte si i-am rupt in fasii avand grija sa le pastrez zeama. La fel am procedat si cu rosiile ...
 Hribi cu mamaliguta Hribi cu mamaliguta
Am incins putin ulei intr-o tigaie, am adaugat usturoi pisat( fiecare pune cat pofteste) si hribii taiati cubulete. Am amestecat cu grija, sa nu se prinda de tigaie, am adaugat sare, piper si-n final marar tocat. Intre timp am pregatit si mamaliguta ...
 Chiftelute din linte Chiftelute din linte
Asadar am lasat vreo 2 ore lintea curatata si spalata ,la inmuiat dupa care am pus-o la fiert pana s-a inmuiat ,se lasa la scurs  se baga la robot alaturi de ceapa putin calita in 3-4 lg de ulei si se paseaza bine  ,se sareaza ,pipereaza, ...
1-1011-2021-3031-4041-43
Filtreaza retetele
Ingredient:
dafin (51) ou (49) ceapa verde (48)
zahar (47) pui (43) conopida (43)
telemea (42) vegeta (41) telina (39)
spanac (39) fasole verde (38) lamaie (38)
suc de rosii (35) vin (32) busuioc (30)
margarina (28) otet (28) verdeata (28)
ardei iute (26) praz (26) sunca (22)
vin alb (21) oregano (20) porc (19)
rozmarin (18) iaurt (16) fasole boabe (16)
nucsoara (16) porumb (16) parmezan (15)
vita (12) costita afumata (12) carne tocata (12)
curry (12) pastarnac (12) chimen (11)
untura (11) malai (10) nuca (10)
piept de pui (10) maioneza (9) mustar (9)
branza de vaci (9) bacon (9) carnati (9)
branza topita (8) piper boabe (8) ketchup (8)
broccoli (8) gulii (8) carne de porc (8)
mozzarella (8) gris (7) gogosar (7)
paste (7) feta (6) peste (6)
castraveti (6) scortisoara (6) slanina (6)
salam (5) pasta tomate (5) menta (5)
mere (5) franzela (5) menta (5)
ardei kapia (5) stevie (5) leustean (4)
sos de soia (4) kaiser (4) maghiran (4)
coriandru (4) tarhon (4) vin rosu (4)
ridichi (4) salvie (4) castraveti murati (4)
amidon (3) carne de vita (3) ghimbir (3)
salata verde (3) cafea (3) aluat (3)
taietei (3) ienibahar (3) hrean (3)
fenicul (3) apa minerala (3) sardele (2)
susan (2) stafide (2) sofran (2)
zahar pudra (2) praf de copt (2) ficat (2)
miere (2) foi de placinta (2) telemea de oaie (2)
bicarbonat (2) struguri (2) sunca presata (2)
cuisoare (2) macris (2) ceapa ciorii (1)
fidea (1) ementaler (1) cotlet de porc (1)
gorgonzola (1) galbenus (1) mozarella (1)
patrunjel radacina (1) sparanghel (1) coacaze (1)
supa de pui (1) supa instant (1) suc de lamaie (1)
andive (1) gaina (1) portocale (1)
loboda (1) mac (1) migdale (1)
sfecla rosie (1) pere (1) aripioare de pui (1)
ton (1) drojdie uscata (1) vanat (1)
zahar vanilat (1) foi lasagna (1) parizer (1)
suc de lamaie (1) pulpe de pui (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din legume - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z