SiteDeBucate » Preparate din legume

Retete Preparate din legume cu pesmet

Crochete de varza
Se oparesc foile de varza care se taie fideluta si se amesteca omogen cu carnea tocata impreuna cu ceapa si painea inmuiata in lapte. ...
 Chiftele din legume si ciuperci pane cu piure de cartofi Chiftele din legume si ciuperci pane cu piure de cartofi
ptr.ciuperci pane: Am primit cateva parizoale dintre care una mareeee cat dogul meu cel rotund(30 cm diam)si m-am gandit sa o fac pane Am rupt coada am spalat palaria ff bine si am pus-o sa se scurga pe un prosop cu"lamelele"in jos.Am ...
 Erbazzone Fritto Erbazzone Fritto
Curatam frunzele de sfecla,le spalam si le punem in apa clocotita pt 5 min. Le punem la scurs,apoi se storc bine.se calesc putin in unt,apoi se pun intr-un castron mare,adaugati parmezanul ras,pesmetul,ouale batute,si faina cernuta. Amestecati bine ...
 Bureti iuti pane Bureti iuti pane
se preseaza buretii intre palme pt a se scurge toata apa,se sareaza si pipereaza,se dau prin faina,ou si pesmet si se prajesc;se mananca cu mujdei de usturoi sau sos de usturoi. ...
 Piftele de soia cu cartofi Piftele de soia cu cartofi
se fierbe soia cu delikat,se scurge;apoi se dau prin masina sau robot,cartofii,morcovul ardeiul si usturoiul,se toaca verdeatza si se amesteca toate cu soia.Se adauga condimentele,sarea,piperul,pesmetul,ouale si la urma faina .Se incinge uleiul ,se ...
 Drob de vinete Drob de vinete
Vinetele se spala si se curata de coaja, apoi se taie cubulete, se presara cu sare si se lasa la scurs intr-o strecurataoare. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, apoi se adauga vinetele scurse bine si se calesc cateva minute pana prind putina ...
 Drob de ciuperci,vinete si dovlecei Drob de ciuperci,vinete si dovlecei
Mai intai curatam vinata,o taiem cubulete si o lasam la scurs cu putina sare.Intre timp ceapa se toaca si se caleste in ulei cu ciupercile spalate si taiate feliute,pana ce scade apa lasata de ciuperci.Apoi se adauga vanata si dovlecelul taiat si el ...
 Conopida frantuzeasca Conopida frantuzeasca
  Conopida se curata, se rupe in buchetele , se spala si se fierbe in apa cu sare. 4 oua se fierb tare .Cascavalul se rade. Intr-un vas rezistent la foc , uns cu unt se pune putin pesmet care se plimba si pe lateralele vasului. Punem un rand de ...
 Chiftelute de dovlecei cu telemea Chiftelute de dovlecei cu telemea
In primul rand radem dovlecelul (mai grosolan) il saram si il punem deoparte pentru 10 minute. Dam prin razatoare morcovii si branza, apoi tocam marunt ceapa, usturoiul si mararul. Cand trec cele 10 minute stoarcem bine dovlecelul de apa pe care o ...
 Fasole poloneza Fasole poloneza
Se incinge putin ulei si se rumeneste pesmetul. Se fierbe fasolea in apa cu sare, se scurge bine si se pune peste pesmet. Se adauga compozitia intr-un vas si se baga putin la cuptor. Pofta buna! ...
 Patison pane Patison pane
Patisonul se taie in doua, se curata, se indeparteaza semintele, apoi se taie in felii cu grosimea de un deget. Se sareaza si se lasa sa se scurga 1 ora. Se sterg feliile cu un servetel, se trec prin faina, ou batut si pesmet si apoi se rumenesc in ...
 Mancare de morcovi Mancare de morcovi
Radeti morcovii cu o perie de sarma, spalati-i bine si taiati-i in rondele. Caliti morcovii in unt, la foc mic. Sarati, adaugati 2 linguri apa si acoperiti vasul, lasandu-l la foc mic. In alta cratita puneti uleiul si grisul. Rumeniti putin grisul, ...
 Briose din fidea de orez Briose din fidea de orez
Oparesti fideaua sau pastele cu apa fierbinte, usor sarata si le lasi timp de 5 minute acoperite cu un capac, pentru a se umfla.Ungi cu margarina si tapetezi cu malai 12 dintre formele unei tavi mari pentru briose. Aprinzi focul la cuptor.Cureti si ...
 Conopida gratinata Conopida gratinata
Pui la fiert oala cu apa rece si sare si cand apa clocoteste pui buchetele de conopida si le lasi 15 minute sa fiarba.Pui si laptele la fiert si cand da in clocot adaugi grisul si-l lasi sa fiarba si apoi sa se raceasca.In gris le pui ouale,75 g unt, ...
 Dovlecei si vinete umplute cu carne Dovlecei si vinete umplute cu carne
 Speli legumele, iar dovleceilor le cureti coaja si vinetelor le retezi coada. Cu o lingurita scobesti legumele. Treci carnea prin masina de tocat si o amesteci cu ouale, pesmetul, 2 linguri de smantana si potrivesti de sare si piper. Umpli ...
 Musaca de conopida Musaca de conopida
Tai carnea si ceapa marunt, le calesti in putin ulei si le lasi sa se raceasca.Intre timp pui conopida la fiert in apa cu sare si dupa ce a dat in 2-3 clocote, o scurgi si o desfaci buchetele. Separat treci prin masina de tocat carnea si ceapa ...
 Vinete cu sos alb la cuptor Vinete cu sos alb la cuptor
Tai vinetele in felii, le oparesti cu apa sarata, le pui la scurs, apoi le prajesti in ulei. Intr-o cratita, topesti untul, adaugi faina si amesteci pe foc potolit 2-3 minute, apoi stingi cu lapte. Sosul legat il amesteci cu smantana. Intr-o forma ...
 Rulada de spanac Rulada de spanac
Spanacul fiert si maruntit il amesteci cu ciupercile spalate si taiate marunt, cele 4 oua, cascavalul ras, 100 g smantana. Ungi tavile cu putin ulei (sau unt, sau margarina) le tapetezi cu pesmet si torni amestecul. Peste una dintre compozitji torni ...
 Surpriza de dovlecei Surpriza de dovlecei
Dovleceii ii tai felii, apoi asezi un strat intr-o cratita unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Separat bati 2 oua si le amesteci cu marar tocat, sare si branza rasa. Peste stratul de dovlecei pui un strat din compozitia obtinuta din oua, apoi un strat ...
 Chiftele de dovlecei Chiftele de dovlecei
Cureti dovleceii de coaja, le scoti semintele, apoi ii dai pe razatoarea mica, presari cu sare si ii lasi deoparte. Dupa circa o ora ii scurgi de zeama pe care si-au lasat-o si ii amesteci cu ouale, faina, pesmetul, sarea, piperul si uleiul. Din ...
1234
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din legume cu pesmet
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z