SiteDeBucate » Preparate din legume

Retete Preparate din legume cu parmezan

 Conopida la cuptor Conopida la cuptor
cureti conopida si o lasi pt 15 minute in apa cu putina sare apoi o desfaci in buchetele si o pui la fiert in apa usor sarata.o fierbi pe jumatate apoi o pui sa se scurga bine. amesteci telemeaua zdrobita cu smantana,ouale,sare si piper dupa gust. ...
 Verzisoare de Bruxelles gratinate Verzisoare de Bruxelles gratinate
curatam verzele de foile de deasupra si le spalam. Le crestam la cotor si le punem la fiert cu sare. Cand sunt gata (vf unui cutit sa intre si sa iasa usor) le scurgem si le lasam pana cand nu mai iese abur. Le punem intr-o tava si deasupra varsam ...
 Risotto cu doua feluri de ciuperci Risotto cu doua feluri de ciuperci
Pasul 1: Pentru inceput am pus intr-o oala la fiert un litru si jumatate de apa, cu putina sare si morcov, radacina de patrunjel, telina, o rosie, o bucata de praz. Cand au fost gata, am strecurat supa obtinuta si am pus-o din nou la fiert pe un ...
 Erbazzone Fritto Erbazzone Fritto
Curatam frunzele de sfecla,le spalam si le punem in apa clocotita pt 5 min. Le punem la scurs,apoi se storc bine.se calesc putin in unt,apoi se pun intr-un castron mare,adaugati parmezanul ras,pesmetul,ouale batute,si faina cernuta. Amestecati bine ...
 Tarta de dovlecei Tarta de dovlecei
Amestecati graul cu patrunjelul, untul, faina, sare si 2 linguri apa. Ungeti o tava rotunda cu diametrul de 23cm cu ulei. Tapetati tava (acoperiti si marginile)cu pasta obtinuta. Coaceti foaia de tarta 25 minute, la foc potrivit. Lasati apoi tava la ...
 Lasagna cu praz Lasagna cu praz
Curatati prazul si taiati-l in bucati de 10cm. Taiati fiecare bucata in jumatate, pe lungime. Caliti prazul astfel taiat in 30gunt. Adaugati faina si sucul de lamaie si tineti tigaia pe foc inca 10 minute, amestecand mereu. Luati vasul de pe foc, ...
 Dovlecei cu branza Roquefort Dovlecei cu branza Roquefort
Dovlecei se taie rondele si se pun la fiert in apa clocotita si sare, pentru 10 minute. Se scot se scurg si se pun intr-un bol, se adauga ouale, smantana, branza Roquefort, sare si piper. Se amesteca toate cu mixerul. Compozitia formata se varsa ...
 Paste carbonara Paste carbonara
Se taie in bucatele pancetta sau kaizer-ul si se caleste bine intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei.Intre timp se bat ouale intr-un castron si se amesteca cu parmezanul .Se pun pastele la fiert intr-o oala cu apa fierbinte si sare dupa gust.Se scurg ...
 Chiftele de dovlecel la Doubletta Chiftele de dovlecel la Doubletta
Se rade barnza si dovlecelul,se scurge de zeama dovlecelul, se amesteca impreuna cu branza rasa si faina, se adauga mararul tocat, sare si piper.Se fac chiftelele si se dau prrin pesmet amestecat cu parmezan ras.Se incinge Doubletta si se pun la ...
 Parmigiana de vinete Parmigiana de vinete
Se taie pe lung toate vinetele, apoi se dau cu sare si piper se calsc in ulei incins, se pun pe o hartie absorbanta .Sosul rosiile se taie marunt , si usturoiul,se pun pe aragaz la foc potrivit se adauga uleiul de masline , sarea piperul si o ...
 Cartofi cu parmezan in vasul roman Cartofi cu parmezan in vasul roman
Se curata cartofii si se taie dupa preferinta.Vasul roman se tine in apa pentru 30 minute.Punem apoi cartofii taiati in vasul roman, adaugam o canita cu apa,gogosarul taiat felii, condimentam si presaram patrunjel verde si parmezanul. Adaugam ...
 conopida prajita conopida prajita
Se aleg buchetele mai mari de conopida,se spala si se inlatura partea mai dura de la cotor.Se fierbe apoi in apa clocotita cu sare timp de 10 minute(trebuie sa ramana tare).Scurgem si lasam la racit.Amestecam oul cu faina si diluam cu bere.Nu am ...
 Vinete umplute cu fars Vinete umplute cu fars
Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul.Jumatatile de vinete le presuram cu sare si le lasam timp de 30 min.Dupa le clatim cu apa rece(daca procedam in felul urmator nu vor da gust amarui).Miezurile da la vinete le ...
 fasole paistai cu  branza fasole paistai cu branza
spalati si curatati pastaile. curatati si taiati felii ceapa. spalati rosiile, curatati-le de coaja si taitile in bucati.spalati patrunjelul si curatati busuiocul. lasati doar frunzele de parunjel si taiati-le marunt. razuiti branza. puneti intr-o ...
 Cartofi-acordeon cu parmezan si verdeturi Cartofi-acordeon cu parmezan si verdeturi
Acesti cartofi sunt feliati partial si copti, apoi umpluti cu branza si ierburi. Sunt o excelenta garnitura sau pot fi consumati singuri, ca atare. Cantitatile sunt pentru patru portii. Daca nu va place sau nu aveti parmezan, puteti inlocui cu orice ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din legume cu parmezan
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z