SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Ciorba pescareasca Ciorba pescareasca
Pestele se curata bine si se taie bucati.Zarzavatul de curata si se feliaza.Ceapa se lasa intreaga iar dupa fierbere se arunca.Legumele se pun intr-o oala , apoi se completeaza cu apa necesara.Adaugam sare si piper si lasam legumele sa fiarba ...
 Ciorba caleidoscop Ciorba caleidoscop
Se spala si se curata toate legumele.Ceapa se lasa intreaga si dupa fierbere se arunca.Morcovii si patrunjelul se taie rondele iar rosia si ardeiul fasii.Varza se taie fasii mai late.Conopida se desface in buchetele iat dovlecelul si cartoful se taie ...
 CIORBA DE FASOLE ROSIE CU CIOLAN AFUMAT CIORBA DE FASOLE ROSIE CU CIOLAN AFUMAT
Se spala ciolanul si se curata(eu am luat unul dezosat),se pune intr-o oala sub presiune si se pune la fiert pana incepe oala sa fluiere.Apoi se adauga fasolea(care se lasa peste noapte la innmuiat,sau se opareste in 3 ape)si zarzavatul tocat ...
 Bors de zarzavat Bors de zarzavat
Oasele se pun la fiert in apa cu sare si se lasa asa pina sunt fierte. Se spumeaza.Se curata toate zarzavaturile si legumele.Intr-o oala se pun toate legumele si zarzavaturile taiate marunt si se adauga supa de oase si apa daca mai este necesar.Punem ...
 Bors de fasole verde Bors de fasole verde
Zarzavatul se curata si se taie marunt, la fel si celelalte legume.Intr-o oala se pun toate legumele si zarzavatul taiate se adauga apa necesara apoi fasolea verde. Punem sare si piper si frunzele de telina. Lasam sa fiarba bine toate si la sfarsit ...
 Ciorba de cartofi cu iaurt si leustean Ciorba de cartofi cu iaurt si leustean
Se curata cartofii si se taie cubulete.Ardei se taie fasii subtiri apoi cibulete. Ceapa curatata se lasa intreaga.Intr-o oala punem ardeii , ceapa, pasta de ardei , leusteanul , apa necesara , sare , piper iar la sfarsit adaugam cartofii si lasam sa ...
 Ciorbita de vara de fasole uscata Ciorbita de vara de fasole uscata
Fasolea se pune la inmuiat de seara si i se schimba apa.Zarzavatul se curata si se taie marunt. Legumele se spala si se taie marunt. Zarzavatul impreuna cu lafumele se pun intr-o oala , se adauga apa necesara, pasta de ardei, sare si piper si se lasa ...
 Bors de gulii Bors de gulii
Se curata legumele se spala si se taie dupa bunul plac.Se pun la calit morcovii, ceapa, ardeiul si rosia, cand sunt gata se adauga apa necesara si guliile taiate.Se pune sare, piper si frunza de telina. Se lasa sa fiarba. Cind sunt gata fierte se ...
 Ciorbita de dovlecei Ciorbita de dovlecei
Dovlecelul se curata si se da pe razatoarea cu ochiuri mari.Rosia, ardeiul si ceapa se taie marunt si se calesc in putin ulei apoi se adauga pasta de ardei rosu si dovlecelul ras.Adaugam apa necesara, sare , piper si 2 crengute de marar si lasam sa ...
 CIORBA DE FASOLE BOABE CIORBA DE FASOLE BOABE
Fasolea,curatata de impuritati,se pune in apa rece;se lasa peste noapte.A 2-a zi se spala,in citeva ape si se pune la fiert,tot cu apa rece,cu o ceapa intreaga;cind fierbe se pune cam 3/4 lingurita sare.Se lasa la foc mic,semiacoperita,cam 45 ...
 SUPA DE LINTE SUPA DE LINTE
Se caleste fara ulei carnatul, baconul, ceapa si usturoiul. Se adauga supa de pui, lintea, morcovi,cartofi si se amesteca. Se aduce la fierbere si apoi se reduce focul si se lasa sa fiarba bine. Se serveste cu smantana.Enjoy!!!! ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se face o supa din osul de vita,zarzavaturi,piperul boabe si frunza de dafin.Cand supa este gata se strecoara printr-o sita foarte deasa si se pune la fiert din nou.In supa se adauga burta bine spalata si se mai lasa sa fiarba 40 min.Daca se evapora ...
 Ciorba de cartofi cu carnati si galuste Ciorba de cartofi cu carnati si galuste
Se toaca ceapa marunt si se pune la foc impreuna cu carnaciorii si cartofii taiati cubulete.Cand s-a inmuiat ceapa si s-au rumenit carnaciorii se adauga boiaua si se stinge imediat cu apa.Se mai adauga apa ,aprox 4 litri si se lasa sa fiarba aprox ...
 Ciorba din teci galbene de fasole Ciorba din teci galbene de fasole
Ceapa se taie pestisori,morcovul in forma de pana ,se calesc putin dupa care se adauga tecile date in citeva clocote mai inainte si rosiile razuite. Se adauga zeama in care au fiert tecile,sare dupa gust.Se serveste cada sau rece cu cimbru ,ardei ...
 Ciorba de pui olteneasca cu zdrente de ou Ciorba de pui olteneasca cu zdrente de ou
Se pune apa la fiert si cand a clocotit se adauga carnea. Dupa aceea, se toaca legumele cubulete sau se dau pe razatoare si se adauga si ele la fiert. Cand carnea si legumele sunt aproape fierte, se adauga rosiile in bulion tocate marunt si sucul de ...
 CIORBA DE CARTOFI,CU IAURT CIORBA DE CARTOFI,CU IAURT
Intr-o cratita,se pun bucatile de pui,1 lingurita sare,apa(cei 1,5 l).Cind fierbe,se ia spuma,se pun toate legumele,in afara de cartofi.Se lasa la fiert 20-25 minute,dupa care se pun cartofii si 1 lingurita vegeta;se mai lasa sa fiarba 15-20 ...
 Ciorba de varza cu smantana Ciorba de varza cu smantana
Ceapa verde , morcovul, rosiile si ardeii se spala si se taie cubulete mici apoi se calesc in putin ulei.Varza se taie fideluta sau patratele iar mararul se toaca marunt.Dupa ce s-au calit putin legumele se pune 1-2 linguri pasta de ardei, apa ...
 Ciorba de burta, falsa Ciorba de burta, falsa
Se curata si se taie marunt tot zarzavatul.Ceapa verde si morcovii se calesc in putin ulei.Se adauga apa necesara si se potriveste de sare si piper dupa ce s-au adaugat toate legumele. Se lasa sa fiarba si se adauga si crenguta de leustean si ...
 Ciorba de oua cu zer Ciorba de oua cu zer
Se curata zarzavatul si se taie marunt. Ceapa si morcovul se calesc in putin ulei, se adauga pasta de ardei, apoi apa peste ele si celelalte legume. Se potriveste mancarea de sare si piper si se lasa sa fiarba . Cind sunt fierte se adauga zerul si se ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pun la fiert, in 3 litri de apa, o ceapa tocata marunt, un morcov ras si unul taiat rondele.Intre timp, se amesteca in carnea tocata oul,sarea, piperul,jumatate din cantitatea de orez,o legatura de patrunjel tocat marunt,o ceapa rasa si boiaua de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) gaina (60) galbenus (60)
peste (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) fasole boabe (28)
branza (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) slanina (23)
porumb (23) pulpe de pui (23) bacon (21)
vin (21) piper boabe (19) parmezan (18)
crap (18) taietei (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) broccoli (15) menta (15)
menta (15) ketchup (15) nucsoara (14)
carnati (14) coriandru (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
castraveti (12) ghimbir (12) lapte batut (12)
mere (12) nuca (11) curry (11)
macris (11) vin alb (11) hrean (11)
pesmet (10) amidon (10) ardei kapia (10)
carne de miel (10) oregano (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) maghiran (9) carne de pasare (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) carne de curcan (6)
salau (6) portocale (6) somon (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) albus (4)
sos de soia (4) praf de copt (4) varza rosie (4)
malai (4) vanilie (4) visine (4)
suc de lamaie (4) leurda (4) bagheta (3)
struguri (3) feta (3) fenicul (3)
mozzarella (3) smantana dulce (3) miere (3)
drojdie proaspata (3) anason (2) cirese (2)
banane (2) sofran (2) zahar vanilat (2)
vin rosu (2) telemea (2) ananas (2)
ridichi (2) kaiser (2) arpagic (2)
gutui (2) melci (2) salvie (2)
susan (2) aluat (2) file de peste (2)
mac (1) sirop (1) varza de bruxelles (1)
ciocolata (1) telemea de oaie (1) esenta de vanilie (1)
icre (1) stafide (1) crenvusti (1)
branza topita (1) supa instant (1) compot (1)
pepene verde (1) prosciuto (1) tortellini (1)
cacao (1) drojdie uscata (1) muschi de porc (1)
mozarella (1) capsuni (1) pepene galben (1)
fulgi de ovaz (1) vinete (1) rom (1)
zahar pudra (1) castraveti murati (1) alune (1)
branza de vaci (1) caise (1) salam (1)
coaja de lamaie (1) spaghetti (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 56
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z