SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Bors din ciuperci pleurotus Bors din ciuperci pleurotus
Ciupercile spalate se taie felii subtiri.Legumele se curata si se taie marunt. Ceapa se lasa intreaga.Morcovii si gogosarul se inabusa in doua linguri cu ulei in oala de ciorba. Adaugam apoi toate legumele , apa necesara sare si piper. Usturoiul ...
 Ciorba de pui Ciorba de pui
Aripile de pui se spala,se parlesc pentru a indeparta resturile de pene sau puf,se spala din nou si se pun la fiert intr o oala cu apa rece.Intre timp se pregateste zarzavatul:ceapa se curata si se taie marunt,morcovul se curata si se da prin ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Pestele spalat si curatat se taie bucati potrivit de mari. (Daca se foloseste cap de crap se va scoate osul amar).Legumele se spala, se taie marunt si se pun la fiert. Cand zarzavatul este fiert se adauga rosiile date prin razatoare, bulionul si ...
 Bors de perisoare Bors de perisoare
Se curata toate legumele si zarzavaturile si se spala.Morcovii se rad pe razatoarea cu gauri mari, ardeii si rosiile se taie felii subtiri.Patrunjelul, gulia si 1/2 ceapa se taie marunt.Carnea se toaca iar orezul se spala bine.Morcovii se calesc in ...
 CIORBA DE SALATA CU PAPARADA CIORBA DE SALATA CU PAPARADA
Se taie baconul feliute subtiri si se prajesc. Eu golesc grasimea de la bacon si folosesc fat free cooking spray, ca sa fac paparada. Paparada o fac din 2 oua, un pic de lapte si 2-3 linguri de faina. Dupa ce paparada este prajinta o taie bucatele. ...
 Bors cu ciolan crud Bors cu ciolan crud
Ciolanul se curata, se spala si se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma si se mai lasa 40 minute la foc mic cu capac.Separat caliti in ulei legumele curatate si tocate: ceapa, morcov, pastarnac, dovlecel, ...
 Ciorba de loboda cu afumatura si zdrente de ou Ciorba de loboda cu afumatura si zdrente de ou
Puneti la fiert in 3 litri de apa rece afumatura taiata bucati mai mici si 1-2 bucati mai mari.In timp ce fierbe curatati zarzavaturile, spalati loboda, taiati morcovii, telina si patrunjelul feliute subtiri, tocati ceapa, ardeiul, verdeturile, ceapa ...
 Supa de varza noua Supa de varza noua
Se taie varza marunt, morcovul rondele, rosia si ardeiul cubulete si se introduc int-o oala , completindu-se cu apa.Se gusta de sare si piper si se adauga crengutele de marar.Se lasa sa fiarba pina s-au muiat legumele.Daca doriti se poate adauga ...
 Ciorba de perisoare (idee Daf) Ciorba de perisoare (idee Daf)
Mi-a placut ciorba de perisoare pe care am mancat-o la restaurantul Daf Junior. Era limpede ca o supa, dar cu un gust nemaipomenit de ciorba. Nu stiu care este reteta lor, am incercat sa o reproduc acasa si ne-a placut foarte mult.Puneti la fiert in ...
 Ciorbica pt Cristiana Ciorbica pt Cristiana
Punem carnea la fiert intro oala cu 1,5 litri apa. Cand fierbe se ia spuma, apoi se adauga ceapa taiata marunt si restul de zarzavat taiat bucatele, usturoiul intreg (pt a putea fi scos). Cand carnea si zarzavatul sunt fierte, potrivim ciorbica de ...
 Ciorba de varza proaspata cu scarita afumata Ciorba de varza proaspata cu scarita afumata
Scarita se taie in bucati si se pune la fiert in apa cu putina sare.Intre timp curatam morcovul si ceapa si le taiem marunt apoi le introducem in apa in care fierbe scarita.Adaugam pasta de gofosari si marar verde, lasam sa fiarba.Varza o taiem dupa ...
 Ciorba de loboda rosie si spanac Ciorba de loboda rosie si spanac
Intro oala punem la fiert 3 l apa. Cand apa fierbe, agaugam morcovul si cartoful taiate cubulete, orezul, ceapa si usturouil taiate marunt. Cand orezul este fiert, adaugam loboda si spanacul, spalate si taiate fasii. Lasam sa fiarba 4-5 minute, ...
 Ciorba cu coaste de porc Ciorba cu coaste de porc
Se fierbe carnea si se spumeaza. In zeama obtinuta (strecurata) se fierb legumele taiate dupa preferinta impreuna cu carnea.(cartofii se adauga ultimi).Cand sunt si acestia fierti, se pune fideaua, rosiile in bulion si dupa cateva clocote,borsul. ...
 Bors de fasole Bors de fasole
Legumele date pe robot, le calesc 2 minute in ulei.Adaug apa, foaia de dafin, las sa fiarba legumele,adaug taiteii si ardeii cu gogosarii tocati.Dupa ce au fiert taiteii, adaug, fasolea,condimentez, acresc dupa gust.Presar cu patrunje verde, servim ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Burta spalata si curatata bine se pune la fiert cu putina sare, boabele de piper si legumele intregi si osul pentru cca 1 ora (pana cand burta este fiarta bine).Se ia spuma ori de cate ori este nevoie. Cand burta este fiarta, se scoate se taie fasii ...
 Bors romanesc (de post) Bors romanesc (de post)
Caliti cateva minute in ulei ceapa tocata si ardeiul gras, apoi adaugati celelalte legume si cartoful curatat si taiat in bucati mari. Adaugati 1,5 l apa si putina sare. Lasati sa fiarba la foc mic 20 minute.Separat puneti la fiert borsul cu verdeata ...
 Ciorba de burta alla Sidy Ciorba de burta alla Sidy
Burta curatata si prefiarta, asa taiata fideluta, o punem la fiert in oala sub presiune impreuna cu foile de dafin, piperul boabe( o lingura) sare si 4-5 catei de usturoi. Din momentul cand incepe sa fiarba o lasam 30-40 minute, sa fiarba bine ...
 Ciorbita de porc a la grec Ciorbita de porc a la grec
SE spumeaza oasele,se fierbIn 2 linguri de ulei si 2 de apa se inabuse legumeleIn oala cu oasele se adauga si legumele,se fierb,se incearca carnea,se adauga orezul si se mai fierbe 10 minIn blender se pun cele 2 galbenuse,zeama de lamaie,smantana, ...
 Ciorba a la grec cu conopida Ciorba a la grec cu conopida
Carnea de pui ( curcan) se taie in bucati mici si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce da in clocot se aduna spuma de deasupra si se indeparteaza.Zarzavatul de taie fideluta ,mai putin ceapa care se lasa intreaga( la sfarsit se scoate din ciorba ...
 CIORBA DE FASOLE TARCATA CU AFUMATURA CIORBA DE FASOLE TARCATA CU AFUMATURA
Aceasta ciorba e tare gustoasa si niciodata nu o gatesc fara tarhon, pe care il conserv in otet si care da ciorbei o aroma deosebita.Fasolea spalata, se pune la fiert in 5 l apa rece. Dupa ce da in cateva clocote, arunc apa colorata, o spal din nou ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) gaina (60) galbenus (60)
peste (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) slanina (23)
porumb (23) pulpe de pui (23) bacon (21)
vin (21) piper boabe (19) parmezan (18)
crap (18) taietei (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) menta (15) menta (15)
ketchup (15) broccoli (15) nucsoara (14)
carnati (14) coriandru (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
lapte batut (12) mere (12) castraveti (12)
ghimbir (12) curry (11) macris (11)
vin alb (11) hrean (11) nuca (11)
pesmet (10) amidon (10) ardei kapia (10)
carne de miel (10) oregano (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) maghiran (9) carne de pasare (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) salau (6)
portocale (6) somon (6) carne de curcan (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) albus (4)
sos de soia (4) praf de copt (4) varza rosie (4)
malai (4) vanilie (4) visine (4)
suc de lamaie (4) leurda (4) struguri (3)
feta (3) fenicul (3) mozzarella (3)
smantana dulce (3) miere (3) drojdie proaspata (3)
bagheta (3) anason (2) cirese (2)
banane (2) sofran (2) zahar vanilat (2)
vin rosu (2) telemea (2) ananas (2)
ridichi (2) kaiser (2) arpagic (2)
gutui (2) melci (2) susan (2)
salvie (2) aluat (2) file de peste (2)
sirop (1) ciocolata (1) varza de bruxelles (1)
telemea de oaie (1) esenta de vanilie (1) stafide (1)
icre (1) branza topita (1) crenvusti (1)
supa instant (1) compot (1) pepene verde (1)
prosciuto (1) tortellini (1) cacao (1)
drojdie uscata (1) muschi de porc (1) mozarella (1)
capsuni (1) vinete (1) pepene galben (1)
fulgi de ovaz (1) rom (1) zahar pudra (1)
alune (1) castraveti murati (1) branza de vaci (1)
caise (1) salam (1) spaghetti (1)
coaja de lamaie (1) mac (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 52
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z