SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Ciorba de pui cu smantana Ciorba de pui cu smantana
Se pune carnea la fiert in apa cu sare iar cind clocoteste se spumuieste.Se adaufa toate legumele taiate cubulete si se condimenteaza ciorba. Se lasa sa fiarba la foc mic.Cind sunt fierte toate ,un galbenus se amesteca cu smantana si un polonic ...
 CIORBA DE VACUTA CIORBA DE VACUTA
1.Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare.Prima apa o schimb intotdeauna2.Se adauga ceapa tocata marunt cand carnea este pe jumatate fiarta.3.Toate legumele sunt taiate marunt si se inabusa intr- o cratita cu 2 linguri ...
 Ciorba de potroace ( cu carne de curcan) Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)
Se pun la fiert bucatelele de carne in apa cu sare. Cind fierbe se ia spuma lasata.Zarzavatul se curata si se taie rondele , iar ceapa se lasa intreaga apoi se pun peste carnea din oala.Se adauga si varza murata( spalata in 2-3 ape)si cartoful taiat ...
 Ciorba de miel - reteta casei Ciorba de miel - reteta casei
Gatul,partile mai subtiri ale picioarelor, capatana, cateva bucati de coasta,se spala bine,se portioneaza corespunzator si se pun la fiert cu apa rece.Eu pun si cateva intestine spalate,curatate foarte bine si taiate marunt.Sunt delicioase.Dupa ce a ...
 Ciorba de perisoare cu zarzavat nou Ciorba de perisoare cu zarzavat nou
Morcovii curatati se dau pe razatoarea si se calesc putin , impreuna cu ceapa taiata marunt, in un pic de ulei, pina capata o culoare portocalie.Se rad si celelalte legume , se adauga apa necesara si se potriveste la gust cu sare, piper si vegeta. Se ...
 Ciorba de zarzavat Ciorba de zarzavat
Se curata legumele iar radacinoasele se taie rondele.Pentru culoare, morcovii impreuna cu ceapa taiata marunt se calesc in putin ulei.Se adauga si celelalte legume si se adauga apa, sare, piper, putin Knorr.Cind sunt toate legumele fierte, galbenusul ...
 ciorba de purcel cu legume ciorba de purcel cu legume
carnea se taie cubulete si se pune la fiert in 2 litri de apa cu putina sare, se spumeaza cind a fiert pe jumatate se adauga zarzavatul curatat si spalatdovlecelul taiat cubulete + ceapa taiata julien + cartoful taiat cubulete mai mari + telina ...
 CIORBA DE SALATA CIORBA DE SALATA
Jumarile ( sau sunca, care se taie cubulete) se călesc, cand sunt aproape gata se adaugă ceapa tocata marunt si se caleste in continuare pana devine sticloasa.Apoi se adauga sucul de rosii si se mai lasa 5 minute sa fiarbă, dupa care se adauga ...
 Ciorba de perisoare de vara Ciorba de perisoare de vara
Morcovii si o ceapa se dau pe razatoare , ardeiul si rosiile se taie cubulete . Intr-o oala se pun 2 linguri de ulei si se calesc cele razuite si taiate pina se inmoaie si uleiul prinde o culoare galbena .Se adauga 4 l apa , lingurita de Knorr , sare ...
 Ciorba de peste cu perisoare de peste Ciorba de peste cu perisoare de peste
Se curăţă zarzavatul, se taie cubuleţe şi se pune la fiert în apă cu sare, la foc mic.Se dezosează peştele. Separat, capetele şi oasele rămase se pun la fiert în 2 litri apă cu sare. După ce a fiert câteva minute, se strecoară totul ...
 Ciorba de gaina Ciorba de gaina
Se curata, spala gaina, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala de 5 litri timp de 3 ore (se pot pune in cratita si cat mai multe tacamuri de inox pentru a fierbe mai repede). In timpul fierberii se indeparteaza spuma.Se spala si se taie ...
 Ciorba de fasole proaspata (fasole galbena) Ciorba de fasole proaspata (fasole galbena)
Intro oala de 3 litri punem apa la fiert. Cand fierbe apa, adaugam ceapa (curatata, spalata, taiata marunt), morcovii ( curatati, spalati, taiati bucatele mici), fasolea (curatata, spalata, taiata sau rupta bucati mici). Cand toate sunt fierte, se ...
 Ciorba de rosii Ciorba de rosii
Am pus pe foc o oala cu apa. Am tocat marunt ceapa, morcovul si ardeiul si le-am adaugat in apa. Dupe ce a inceput sa fiarba zarzavatul am adaugat rosiile taiate cubulete, sare, ulei si delikat.Cand legumele au fiert am adaugat si orezul (pe care ...
 Ciorba taraneasca de stir Ciorba taraneasca de stir
Punem o oala cu 3 l de apa la fiert.Cand apa da in clocot punem morcovul,ceapa si usturoiul taiate marunt,orezul spalat si lasam sa fiarba.Corcodusele si prunele se spala sise rup coditele apoi se pun separat safiarba in 0.5 l apa.Cand s-au inmuiatse ...
 Ciorba de oua Ciorba de oua
punem intr-un vas un pic de ulei,dupa care adaugam faina si facem un rantas. Cand este gata,punem apa si usturoiul zdrobit,sare dupa gust si piper.Se lasa la fiert,dupa care adaugam smantana diluata .Se mai lasa sa fiarba 5 minute si adaugam ouale in ...
 Bors de guvizi de apa dulce Bors de guvizi de apa dulce
Pestele se curata,se spala si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.Separat se pun la fiert in borsul diluat cu apa orezul spalat si ales in prealabil, ceapa, usturoiul, ardeiul, albitura,telina curatate,spalate si tocate.Cand sunt fierte se adauga ...
 Ciorba de gaturi de curcan Ciorba de gaturi de curcan
Se pun la fiert intr-o cratita de 5 litri gaturile.Se curata, spala si se taie legumele astfel.- cartoful cuburi - morcovul semirondele- ceapa verde felii de 5 mm- ardeiul gras se taie fidea- patrunjelul se toacaSe verifica si se indeparteaza spuma ...
 Ciorba de cartofi acrita cu zeama de varza Ciorba de cartofi acrita cu zeama de varza
Se curata cartofii si se taie cubulete.Zarzavatul se spala si se taie ca pentru ciorba.Se da in cateva clocote zarzavatul ,se adauga cartofii, se sareaza( nu foarte mult pentru ca vine si zeama de varza cu aportul ei de sare) si se lasa la fiert. ...
 Bors de pui Bors de pui
Pentru inceput punem carnea la fiert, la foc mic (la foc tare se tulbura), fiind carne de pui de casa trebuia fiarta cateva ore. Cand carnea ii aproape fiarta, se strecoara supa, si se pune din nou la fiert carnea, legumele si sare. Carnea e fiarta ...
 Ciorba de legume cu carne Ciorba de legume cu carne
Carnea se prajeste cu slanina,sare mare si putin ulei,se adauga ceapa tocata si usturoiul pisat,se pune capac,dupa cateva min.se adauga,morcovul,ardeiul,albitura,taiata cubulete( eu le tai mai mari),legumele congelate,rosiile tocate fara pielita sau ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) ciuperci (90)
iaurt (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) galbenus (60) peste (60)
gaina (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
busuioc (35) cascaval (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) stevie (25)
ciolan afumat (25) costita afumata (24) pulpe de pui (23)
slanina (23) porumb (23) vin (21)
bacon (21) piper boabe (19) taietei (18)
parmezan (18) crap (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) ketchup (15) broccoli (15)
menta (15) menta (15) nucsoara (14)
coriandru (14) carnati (14) sunca (14)
margarina (13) gulii (13) untura (13)
mere (12) castraveti (12) ghimbir (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
carne de miel (10) oregano (10) pesmet (10)
amidon (10) ardei kapia (10) maghiran (9)
carne de pasare (9) scortisoara (9) cuisoare (9)
rozmarin (8) sparanghel (8) aripioare de pui (8)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) pasta tomate (7)
cafea (7) apa minerala (7) somon (6)
carne de curcan (6) salau (6) portocale (6)
ienibahar (5) suc de lamaie (5) vanilie (4)
visine (4) suc de lamaie (4) leurda (4)
albus (4) sos de soia (4) praf de copt (4)
varza rosie (4) malai (4) fenicul (3)
mozzarella (3) smantana dulce (3) miere (3)
drojdie proaspata (3) bagheta (3) struguri (3)
feta (3) telemea (2) ananas (2)
ridichi (2) kaiser (2) arpagic (2)
gutui (2) melci (2) salvie (2)
susan (2) aluat (2) file de peste (2)
anason (2) cirese (2) banane (2)
sofran (2) zahar vanilat (2) vin rosu (2)
drojdie uscata (1) mozarella (1) muschi de porc (1)
capsuni (1) pepene galben (1) fulgi de ovaz (1)
vinete (1) rom (1) zahar pudra (1)
castraveti murati (1) alune (1) branza de vaci (1)
caise (1) salam (1) coaja de lamaie (1)
spaghetti (1) mac (1) sirop (1)
varza de bruxelles (1) ciocolata (1) telemea de oaie (1)
esenta de vanilie (1) icre (1) stafide (1)
crenvusti (1) branza topita (1) supa instant (1)
compot (1) pepene verde (1) prosciuto (1)
tortellini (1) cacao (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 57
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z