SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Ciorba de dovleac cu cartofi Ciorba de dovleac cu cartofi
Legumele se curata si se taie marunt. Intr-o oala punem dovlecelul ras, ceapa, gogosarul taiat felii si cartoful cubulete. Adaugam apa , sare, piper, rosia si pasta de ardei. Lasam sa fiarba la foc mic pina sunt toate fierte. Adaugam apoi iaurtul si ...
 Bors de dovlecel Bors de dovlecel
Se curata toate legumele si se taie marunt dupa preferinta iar dovlecelul se taie cubulete.Morcovi , ceapa si ardeiul se calesc putin in doua linguri de ulei , pina se inmoaie legumele. Adaugam apa necesara, dovlecelul, sare , piper si rosiile taiate ...
 Ciorba din piept de pui Ciorba din piept de pui
Se spala pieptul de pui, se dezoseaza si se taie cubulete. Se pune intr-o oala la fiert , se acopera cu apa si se adauga putina sare. Se spumeaza, se lasa sa dea in cateva clocote si apoi se arunca apa. Se spala carnea si se pune la fiert in apa ...
 Ciorba taraneasca de legume Ciorba taraneasca de legume
Se curata se spala si se taie marunt toate legumele.Se pune apa necesara intr-o oala si se adauga legumele, sare si piper.Punem cimbrul si leusteanul si lasam sa fiarba bine toate legumele. Cand sunt gata fierte adaugam zerul si stingem ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Se pune la fiert in apa rece ceapa, morcovul, pastarnacul, telina tocate marunt sau date pe razatoare ,cu putina sare si lingurile de ulei.Intre timp se pregatesc perisoarele din carne tocata in care se adauga putina ceapa data pe razatoarea mica, 1 ...
 Bors de berbecut Bors de berbecut
Se curata toate legumele si zarzavatul iar morcovii se dau apoi pe razatoarea cu gauri mari si se calesc putin in ulei pina ce acesta capata culoarea portocalie.Oasele se pun la fiert in apa cu sare. Cand clocotesc se spumuiesc si se adaula legumele ...
 CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER
Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa calduta, schimband 2-3 ape. ,in ultima apa adaugand putina sare.Se curata, se spala, se taie legumele si se adauga in oala peste fasole.Se lasa sa ...
 CIORBA DE ARDEI UMPLUT CIORBA DE ARDEI UMPLUT
Punem la fiert intro oala de 3-4 litri zarzavatul curatat, spalat, taiat cubulete. Cand fierbe zarzavatul adaugam ardeii umpluti, pe care ii pregatim intre timp. Tot acum adaugam in ciorba orezul spalat bine si scurs de apa. Lasam ciorba sa fiarba la ...
 Ciorba de conopida cu mazare Ciorba de conopida cu mazare
Cine doreste pote folosi si oase la ciorba. Atunci acestea se pun la fiert in apa cu sare pina cand curatam morcovii si ii taiem marunti.Ceapa, ardeii si rosia taiate marunt se calesc in putin ulei apoi adaugam morcovii care vor da o culoare frumoasa ...
 CIORBA DE BURTA CIORBA DE BURTA
Dezghetam burta, se pune la fiert in 4 l apa, se fierbe 30-45 minute, mai completam cu apa daca a scazut. Adaugam zarzavatul curatat, taiat marunt, continuam fierberea completa a zarzavatului, adaugam sare, otet si usturoiul pisat, apoi luam oala de ...
 Ciorbita acra de cartofi Ciorbita acra de cartofi
Se taie zarzavatul cubulete mici,se pune la fiert intr-o oala incapatoare impreuna cu orezul,dupa ce au fiert cam 20 minute se adauga cartoful taiat cubulete,urmeaza rosia taiata cubulete;Se fierbe totul impreuna,se adauga borsul delikat,sau zeama de ...
 Ciorbita de conopida Ciorbita de conopida
Osul de la pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare. Zarzavatul si legumele se curata si se taie cuburi( mai putin conopida) apoi se calesc in doua linguri de ulei de masline. Legumele calite se pun peste osul care fierbe, dupa ce s-a strans ...
 Ciorba de frike(specific arab) Ciorba de frike(specific arab)
Ceapa taiata marunt,se prajeste in cele 3 linguri de ulei.Se pune,apoi, frike(curatata si spalata);se prajeste, cu ceapa putin;se pune sare, piper,un cub de maggi,sau 1 lingurita de vegeta.Se pune apa.Pt.astea se foloseste oala de presiune.Se inchide ...
 SUPA DE ROSII CU MARAR SUPA DE ROSII CU MARAR
Intr-o oala se pun la fiert rosiile, ceapa, supa de pui, pasta de rosii, sarea si piperul.Dupa ce da cateva clocote si face focul mic si se mai lasa sa fiarba 15-20 de minute sau pina ceapa este fiarta.Se ia de pe foc si se lasa un pic la racit apoi ...
 Ciorba de cartofi Ciorba de cartofi
Se curata si se spala toate legumele. Se toaca si se pune la calit in ulei morcovul, telina, pastranacul, ceapa verde, rosia, ardeii si radacina de patrunjel. Apoi se lasa la fiert. Cand sunt aproape fierte se adauga si cartofii taiati cubulete si ...
 CIORBA DE COCOS CIORBA DE COCOS
Se curata cocosul, se spala si se pune la fiert in oala minune cu o lingurita sare dar in prealabil se spumuieste oala si se pune la fiert sub presiune cam 40-50 min. Intr-o alta oala se pune ulei ceapa morcov se undeste cam 4-5 min.Dupa ce a fiert ...
 CIORBA DE CURCAN CIORBA DE CURCAN
Se curata curcanul, se spala, se pune la fiert.Prima apa se arunca si se pune a doua apa.Cand carnea este fiarta pe jumatate, se pun toate legumele.Se lasa sa fiarba bine si inainte cu 5 minute adaugam bulionul, borsul si delicatul.Dupa ce inchidem ...
 Ciorba de miel bihoreana Ciorba de miel bihoreana
Se pune la fiert carnea de miel in apa cu sare.Cain fierbe se ia spuma formata...Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare.Morcovii se calesc in putin ulei ca sa capete ciorba o culoare placuta.Se adauga la ciorba tot zarzavatul si se ...
 Ciorba de miel cu macris Ciorba de miel cu macris
Aveti nevoie de niste carnita de miel (de la git, capetele osoase ale pulpelor, codita, capul)pe care o tineti 15 minute in apa rece. Intr-o oala se rade sau se taie cuburi vreo 2-3 morcovi si patrunjei , iar o ceapa o radeti. Se calesc in putin ulei ...
 Gulas (bograci) din Bihor Gulas (bograci) din Bihor
Se taie marunt ceapa, ardeiul si rosiile si se calesc in ulei (daca aveti un ceaun este si mai gustos). Se adauga carnea taiata cubulete, se calesc 3-4 minute impreuna, dupa care se pun 4-5 l apa, piper, sare si Vegeta, se lasa sa fiarba pina cind ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) galbenus (60) peste (60)
gaina (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) slanina (23)
porumb (23) pulpe de pui (23) bacon (21)
vin (21) piper boabe (19) taietei (18)
parmezan (18) crap (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) menta (15) menta (15)
ketchup (15) broccoli (15) nucsoara (14)
coriandru (14) carnati (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
mere (12) ghimbir (12) castraveti (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
ardei kapia (10) carne de miel (10) oregano (10)
pesmet (10) amidon (10) cuisoare (9)
carne de pasare (9) maghiran (9) scortisoara (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) portocale (6)
somon (6) carne de curcan (6) salau (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) praf de copt (4)
varza rosie (4) malai (4) vanilie (4)
visine (4) suc de lamaie (4) leurda (4)
albus (4) sos de soia (4) feta (3)
fenicul (3) mozzarella (3) smantana dulce (3)
miere (3) drojdie proaspata (3) bagheta (3)
struguri (3) zahar vanilat (2) vin rosu (2)
telemea (2) ananas (2) ridichi (2)
kaiser (2) arpagic (2) gutui (2)
melci (2) salvie (2) susan (2)
aluat (2) file de peste (2) cirese (2)
anason (2) banane (2) sofran (2)
crenvusti (1) branza topita (1) supa instant (1)
compot (1) pepene verde (1) prosciuto (1)
tortellini (1) cacao (1) drojdie uscata (1)
mozarella (1) muschi de porc (1) capsuni (1)
fulgi de ovaz (1) vinete (1) pepene galben (1)
rom (1) zahar pudra (1) castraveti murati (1)
alune (1) branza de vaci (1) caise (1)
salam (1) spaghetti (1) coaja de lamaie (1)
mac (1) sirop (1) varza de bruxelles (1)
ciocolata (1) telemea de oaie (1) esenta de vanilie (1)
icre (1) stafide (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 54
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z