SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Supa crema de cartofi Supa crema de cartofi
Cureti si tai legumele cubulete si le fierbi in apa cu sare.Le scoti cu o strecuratoare, le pasezi, adaugi untul si frci bine ca sa obtii un piure, pe care il subtiezi cu supa in care au fiert legumele.Condimentezi cu sare si piper si servesti supa ...
 Ciorba de carnati afumati si varza acra Ciorba de carnati afumati si varza acra
Speli bine varza, cureti ceapa si le tai marunt. Tai carnatii bucati si-i pui la fiert in apa. Separat, rumenesti faina in ulei stingi cu  bulionul desfacut intr-o ceasca de apa calda si lasi rantasul pe foc cat sa se ingroase. ...
 Ciorba alba din ciolan afumat cu tarhon Ciorba alba din ciolan afumat cu tarhon
Pui ciolanul intreg (foarte bine curatat si spalat) la fiert in apa fara sare.In acest timp, cureti morcovul, ceapa, radacina de patrunjel, telina si cartofii, le tai cubulete, iar conopida o lasi sa se decongeleze. Dupa ce a fiert ciolanul, il scoti ...
 Supa de ceapa Supa de ceapa
Se pun untul, uleiul si zaharul intr-o cratita sau oala incapatoare, pe foc. Cand se infierbanta, se adauga ceapa taiata rondele subtiri si se caleste, la foc potrivit, amestecand din cand in cand, pana capata o culoare galbuie.Se adauga supa, se ...
 Supa de dovleac cu portocale Supa de dovleac cu portocale
Cureti ceapa si o toci marunt. Cureti ardeiul iute de seminte si il toci marunt. Cureti dovleacul de seminte si il tai cubulete uniforme. La fel procedezi si cu cartofii, curatati de coaja. Pui la calit in ulei, ceapa si ardeiul iute. Adaugi ...
 Supa de vita cu spanac Supa de vita cu spanac
Speli carnea de vitel si o tai bucati foarte mici pe care le pui la fiert. Tai ciupercile fasii si le adaugi in oala de supa. Cureti morcovul, ardeiul si cartoful si ii tai marunt. Apoi calesti cartoful impreuna cu morcovul si ardeiul timp de 1 minut ...
 Supa de praz cu crutoane Supa de praz cu crutoane
Toci marunt prazul si il calesti in unt timp de 2 minute. Presari faina si o amesteci continuu cu o lingura de lemn. Torni supa de pui si vinul alb. Adaugi sare si piper dupa gust. Lasi sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute. Pui feliile de paine ...
 Ciorba de legume Ciorba de legume
Cureti morcovii de coaja, radacina de patrunjel si telina, le speli si le tai felii potrivit de groase, apoi cubulete.Cureti cepele de foi, le speli si le tai sferturi sau cubulete.Incingi uleiul intr-o tigaie, pui legumele tocate si le calesti 10 ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Carnea curatata de pielite, spalata si portionata se pune la fiert in apa rece cu sare. Se spumeaza ori de cate ori este nevoie.Varza se taie fideluta si se lasa la scurs.Ceapa se taie marunt, iar cartofii cubulete.Dupa ce carnea este fiarta pe ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Pune la fiert apa, 1 lingurita cu vegeta, morcovul, radacina de patrunjel, o ceapa, toate taiate cubulete. Separat, pregateste perisoarele. Amesteca bine carnea tocata cu painea inmuiata si stoarsa. Adauga restul de ceapa tocata, orezul, oul batut cu ...
 Ciorba taraneasca Ciorba taraneasca
Taie carnea cubulete si pune-o la fiert in apa cu un praf de sare. Aduna spuma de cate ori este nevoie. Adauga ceapa tocata mai mare si, dupa ce a dat in cateva clocote, pune zarzavatul taiat marunt. Cand carnea este bine patrunsa, adauga pasta de ...
 Supa de morcovi Supa de morcovi
Se dau morcovii prin razatoarea mare. Se calesc impreuna cu grisul in untul topit in prealabil, se adauga apa si se amesteca bine.Se asezoneaza cu sare. La final, se adauga patrunjelul tocat, broccoli si firele de arpagic. ...
 Ciorba de fasole cu tarhon Ciorba de fasole cu tarhon
Puneti fasolea la fiert in 2 l de apa. Dupa ce a dat in cateva clocote, varsati apa in care a fiert si puneti alta apa curata si fierbinte. Adaugati carnea, prajita separat, cand fasolea este fiarta. Sarati, adaugati patrunjelul si tarhonul. Separat, ...
 Supa de dovlecei Supa de dovlecei
        Curatati 2 dovlecei, ceapa, morcovii si cartofii de coaja. Taiati-le in bucati mai mari si puneti-le la fiert in apa cu sare. Cand legumele s-au inmuiat, luati vasul de pe foc si lasati sa se raceasca. Puneti ...
 Ciorba de praz cu afumaturi Ciorba de praz cu afumaturi
Cureti prazul, il toci marunt, tai bucatele si costita afumata si le pui la prajit in untura incinsa. Cureti apoi morcovii si pastarnacul, le dai pe razatoarea mare, le adaugi peste costita, le calesti cateva minute impreuna, stingi cu 3 l de apa ...
 Ciorba de perisoare cu mazare uscata Ciorba de perisoare cu mazare uscata
Pui mazarea sa se inmoaie in apa calduta, de seara pana dimineata. Inlocuiesti apa si fierbi boabele timp de 30 de minute, la foc mic, schimband apa de cel putin 2 ori.Intre timp, cureti morcovul, pastarnacul si ardeiul si le pui la fiert in 2 litri ...
 Supa de linte si carnati polonezi Supa de linte si carnati polonezi
Daca folosesti linte verde, o pui la inmuiat cu 3 ore inainte, apoi o fierbi timp de 30 de minute, impreuna cu foaia de dafin. Daca intrebuintezi  linte rosie, o fierbi 20 de minute, fara sa o inmoi.Tai carnatii in rondele, pe care le rumenesti ...
 Supa de naut Supa de naut
Pui nautul intr-un castron, il acoperi cu apa calda si il lasi la inmuiat 12 ore, in frigider, timp in care schimbi apa cel putin o data. Fierbi nautul 2 ore la foc mic, in 1 1/2 litri apa.Strecori supa si scurgi nautul fiert. Pasezi 1/3 din ...
 Supa de linte Supa de linte
Alegi lintea, o speli si o pui la inmuiat, in apa rece.Dupa 3 ore, scurgi lintea si o adaugi la fiert in 2 litri de apa clocotita, continuand fierberea timp de 20 de minute, la foc mic, daca lintea folosita este verde si pentru 30 de minute, daca ...
 Supa cu fasole si costita afumata Supa cu fasole si costita afumata
Pui fasolea la inmuiat cu o seara inainte de preparare. A doua zi, schimbi apa si fierbi boabele in cateva clocote, apoi inlocuiesti din nou apa cu 2 litri de apa fierbinte si continui fierberea la foc mic, pentru 1 1/2 ore. Indepartezi periodic ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) galbenus (60) peste (60)
gaina (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) slanina (23)
porumb (23) pulpe de pui (23) bacon (21)
vin (21) piper boabe (19) crap (18)
taietei (18) parmezan (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) menta (15) menta (15)
ketchup (15) broccoli (15) nucsoara (14)
carnati (14) coriandru (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
mere (12) castraveti (12) ghimbir (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
ardei kapia (10) carne de miel (10) oregano (10)
pesmet (10) amidon (10) cuisoare (9)
maghiran (9) carne de pasare (9) scortisoara (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) salau (6)
portocale (6) somon (6) carne de curcan (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) praf de copt (4)
varza rosie (4) malai (4) vanilie (4)
visine (4) suc de lamaie (4) leurda (4)
albus (4) sos de soia (4) feta (3)
fenicul (3) mozzarella (3) smantana dulce (3)
miere (3) drojdie proaspata (3) bagheta (3)
struguri (3) banane (2) sofran (2)
zahar vanilat (2) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
arpagic (2) gutui (2) melci (2)
salvie (2) susan (2) aluat (2)
file de peste (2) anason (2) cirese (2)
esenta de vanilie (1) icre (1) stafide (1)
crenvusti (1) branza topita (1) supa instant (1)
compot (1) pepene verde (1) prosciuto (1)
tortellini (1) cacao (1) drojdie uscata (1)
muschi de porc (1) mozarella (1) capsuni (1)
pepene galben (1) fulgi de ovaz (1) vinete (1)
rom (1) zahar pudra (1) castraveti murati (1)
alune (1) branza de vaci (1) caise (1)
salam (1) coaja de lamaie (1) spaghetti (1)
mac (1) sirop (1) varza de bruxelles (1)
ciocolata (1) telemea de oaie (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 44
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z