SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Ciorba de perisoare cu zeama de varza Ciorba de perisoare cu zeama de varza
Se pregatesc intai perisoarele astfel: se pune in carnea tocata sare, piper, un ou, 2 linguri cu varf de faina, 2 pumni si jumatate de orez , ceapa data prin razatoarea mica, se amesteca bine, dupa care se fac perisoarele cu mana unsa cu ulei. Dupa ...
 Ciorba de dovlecei cu perisoare Ciorba de dovlecei cu perisoare
Perisoarele le-am facut putin diferit de cele clasice, fara orez, ci cu dovlecel ras si ou. Am acrit-o cu zeama de varza. Este roz pentru ca am pus bucati de sfecla rosie in butoiul cu varza.Curatati legumele, spalati-le, tocati ceapa marunt, ...
 Ciorba de salata Ciorba de salata
Se spala salata frunza cu frunz si se taie in fasii de 1 cm latimeSlaninuta se taie cubulete si se pune la prajit in oala in care v-om pregati ciorbica.Cand e prajita bine se adauga frunzele de salata si se calesc putin.Se adauga 3-4 l de apa ,sare ...
 Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza
Se pune carnea la fiert. Cand face spuma se strange bine spuma pana nu mai ramane nimic. Se fierbe 15 minute dupa care se pune ceapa taiata patratele si morcovul dat prin razatoarea mica si se mai fierbe 15 minute. Apoi se pune mazarea si fasolea si ...
 Bors de pangasius Bors de pangasius
Se curata zarzavaturile. Ceapa se taie marunt, morcovul se da prin razatoarea mica, telina la fel si se pun toate la calit in ulei in oala in care se face ciorba. Cand se moaie fara sa se arda se adauga apa si se lasa sa mai fiarba 20 minute. Se pune ...
 Bors de sfecla rosie Bors de sfecla rosie
Se curata toate zarzavaturile. Sfecla rosie se taie cubulete si se da deoparte. Morcovul se da prin razatoarea mica, telina la fel, ceapa se toaca marunt, se incinge uleiul intr-o oala, se adauga toate aceste verdeturi si se calesc pana se inmoaie. ...
 Bors de praz Bors de praz
Se curata toate zarzavaturile. Se dau pe razatoarea mica morcovul si telina, iar ardeiul se taie fideluta, si se pun la fiert in apa rece. Se taie prazul marunt si cand sunt aproape fierte zarzavaturile din oala se adauga prazul. Se lasa sa fiarba si ...
 Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat
Am folosit 3 feluri de boabe de fasole: albe, pestrite si rosii. Important este sa fie cam de aceeasi marime si sa stea la inmuiat in apa de seara pana a doua zi.Puneti la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare fasolea care a stat la inmuiat ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se pune apa rece la fiert, in care se pune osul de vita si carnea de manzat. Se ia spuma, si se continua fierberea cam 2 ore. Se adauga sare si boabe de piper. Cand carnea este fiarta, se adauga burta prefiarta si legumele: ceapa, morcovi, patrunjel, ...
 Ciorba de ciuperci pleurotus 2 Ciorba de ciuperci pleurotus 2
Spalati ciupercile si lasati-le stea in apa rece. Curatati si spalati legumele si zarzavaturile, apoi tocati ceapa solzisori si puneti-o la calit in ulei intr-o oala mai mare. Adaugati morcovii taiati felii subtiri, albitura cubulete mici, cartofii ...
 Ciorba din oase de vacuta cu perisoare Ciorba din oase de vacuta cu perisoare
Se tin oasele in apa rece 15-20 minute sa iasa bine sangele, apoi se pun la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma si se adauga legume si zarzavaturile, curatate si spalate. Pastrati o ceapa pentru perisoare. Lasati ...
 Ciorba de aripa de curcan cu zdrente de spanac Ciorba de aripa de curcan cu zdrente de spanac
Se spala carnea si se pune la fiert in 3 l apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma, apoi se lasa sa fiarba la foc mic cu capac cam 20 minute.Intre timp curatati si taiati marunt ceapa, morcovii, pastarnacul, ardeiul, rosia, cartofii ...
 Ciorba de burta picanta cu usturoi Ciorba de burta picanta cu usturoi
Se presara burta cu bicarbonat, se freaca putin cu mana si se toarna peste ea otetul. Se va forma o spuma abundenta care o albeste, o curata si scoate mirosul. Se spala bine si se pune la fiert impreuna cu osul de vita in 5 litri de apa rece cu ...
 Ciorba de ciuperci pleurotus Ciorba de ciuperci pleurotus
Puneti la fiert in 3 litri de apa rece osul de vita sau cuburile de concentrat (daca este cazul, luati spuma). Spalati bine ciupercile si lasati-le sa stea in apa rece.Curatati si tocati toate zarzavaturile cubulete, morcovul feliute subtiri si ceapa ...
 Mancare de fasole BOB cu ciolan afumat Mancare de fasole BOB cu ciolan afumat
Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte.Se pune ciolanul sa fiarba in 2 litri de apa rece cu putina sare, 50-60 minute, la foc mic cu capac. Spalati fasolea, alegeti-o (cand e umflata se alege mult mai usor) si puneti-o la fiert ...
 Ciorba de varza dulce cu ciolan afumat Ciorba de varza dulce cu ciolan afumat
Se pune ciolanul sa fiarba in 3 litri de apa rece cu putina sare, 50-60 minute, la foc mic cu capac.Intre timp se curata si se toaca cubulete mici morcovul, pastarnacul, ardeiul, dovlecelul. Cartoful se taie bucati mai mari, rosiile decojite felii, ...
 Ciorba de potroace Ciorba de potroace
Se spala bine carnea, se tine putin in apa rece si se pune la fiert in 1,5 litri apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si lasati la fiert pana fierb si legumele.Se curata si se toaca cubulete mici morcovul, pastarnacul, ardeiul, ...
 Ciorba de varza si legume Ciorba de varza si legume
Se curata si se toaca cubulete mici morcovul, pastarnacul, ardeiul, dovlecelul. Cartofii se taie bucati mai mari, rosiile decojite felii, varza dulce si ceapa se toaca marunt.Intr-o oala mai mare caliti in ulei morcovul cu pastarnacul, adaugati ...
 Ciorba de fasole pestrita cu ciolan afumat Ciorba de fasole pestrita cu ciolan afumat
Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte. Puneti la fiert la foc mic in 4 litri de apa rece fasolea si ciolanul intreg. Se lasa la fiert 60-80 minute pana se inmoaie carnea.Intre timp curatati si tocati zarzavaturile si curatati ...
 Ciorba de burta a la Doina Ciorba de burta a la Doina
Se presara burta cu bicarbonat, se freaca putin cu mana si se toarna peste ea otetul. Se va forma o spuma abundenta care o albeste, o curata si scoate mirosul. Se spala bine si se pune la fiert in 5 litri de apa rece cu putina sare, aproximativ 1 ora ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) ciuperci (90)
iaurt (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) peste (60) gaina (60)
galbenus (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
busuioc (35) cascaval (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) fasole boabe (28)
branza (28) carne de vita (27) stevie (25)
ciolan afumat (25) costita afumata (24) pulpe de pui (23)
slanina (23) porumb (23) vin (21)
bacon (21) piper boabe (19) parmezan (18)
crap (18) taietei (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) broccoli (15) menta (15)
menta (15) ketchup (15) carnati (14)
coriandru (14) sunca (14) nucsoara (14)
margarina (13) gulii (13) untura (13)
mere (12) castraveti (12) ghimbir (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
carne de miel (10) oregano (10) pesmet (10)
amidon (10) ardei kapia (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) maghiran (9) carne de pasare (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
carne de vitel (7) frisca (7) mustar (7)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) somon (6)
carne de curcan (6) salau (6) portocale (6)
ienibahar (5) suc de lamaie (5) suc de lamaie (4)
leurda (4) albus (4) sos de soia (4)
praf de copt (4) varza rosie (4) malai (4)
vanilie (4) visine (4) smantana dulce (3)
miere (3) drojdie proaspata (3) bagheta (3)
struguri (3) feta (3) fenicul (3)
mozzarella (3) arpagic (2) gutui (2)
melci (2) salvie (2) susan (2)
aluat (2) file de peste (2) anason (2)
cirese (2) banane (2) sofran (2)
zahar vanilat (2) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
zahar pudra (1) castraveti murati (1) alune (1)
branza de vaci (1) caise (1) salam (1)
coaja de lamaie (1) spaghetti (1) mac (1)
sirop (1) varza de bruxelles (1) ciocolata (1)
telemea de oaie (1) esenta de vanilie (1) icre (1)
stafide (1) crenvusti (1) branza topita (1)
supa instant (1) compot (1) pepene verde (1)
prosciuto (1) tortellini (1) cacao (1)
drojdie uscata (1) muschi de porc (1) mozarella (1)
capsuni (1) pepene galben (1) fulgi de ovaz (1)
vinete (1) rom (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 49
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z