SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Supa de praz cu crutoane

Supa de praz cu crutoane

Ingrediente - Supa de praz cu crutoane

3 bucati de praz
75 g unt (ulei)
1 lingura faina
2 I supa de pui
2 linguri de vin alb
4 felii de paine
100 g branza rasa
sare
piper
patrunjel.
Mod de preparare - Supa de praz cu crutoane
Toci marunt prazul si il calesti in unt timp de 2 minute.
Presari faina si o amesteci continuu cu o lingura de lemn.
Torni supa de pui si vinul alb.
Adaugi sare si piper dupa gust.
Lasi sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute.
Pui feliile de paine intr-o tava si presari branza rasa deasupra.
Pui la foc timp de 10 minute, pana cand branza s-a rumenit.
Torni supa in castroane si pui deasupra crutoane cu branza.
Daca doresti, presari peste supa patrunjel tocat fin.


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Supa de praz cu crutoane
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z