SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Supa chinezeasca cu ciuperci de padure Supa chinezeasca cu ciuperci de padure
Am calit in uleiul de masline morcovul taiat bastonase, si apoi ciupercile lasate mai mari. Am adaugat 500 ml apa si am condimentat cu sare si piper, cuisoare si am lasat sa clocoteasca 15-20 minute pana au fiert aproape cat trebuie ciupercile ( ...
 Ciorba de fasole cu ciolan Ciorba de fasole cu ciolan
Prima data va scriu de unde se poate cumpara ciolan afumat. La supermarketul Auchan este un frigider numai cu afumaturi, acolo gasiti si ciolan afumat. Se gasesc sectionate, ceea ce este foarte bine, pentru ca exact de atata carne avem nevoie; de ...
 Supa primavara Supa primavara
Se curata legumele. Morcovul se taie pai, dovlecelul cuburi mici si telina felii, ceapa rondele. Se pun la fiert in supa de pui mai intai morcovul cu telina iar cand au fiert un pic`~15 min se adauga dovlecelul, ardeiul si ceapa verde. Se ...
 Bors de loboda cu perisoare Bors de loboda cu perisoare
Pui la fiert legumele in apa rece. Carnea o amesteci cu ceapa verde si patrunjelul tocate fin,cu orezul,oul,sare si piper si formezi perisoare. Cand legumele sunt pe jumatate fierte,adaugi perisoarele,loboda tocata marunt si lasi sa fiarba la foc ...
 Ciorba de vara Ciorba de vara
1. Cartofii si dovlecelul se taie cuburi potrivite, morcovii, albitura si ½ din sfecla se dau prin razatoarea mare iar restul de sfecla se taie si ea cubulete. 2 .Ceapa si ardeii se toaca marunt, se caleste ceapa in putin ulei, se adauga apoi ...
 Supa de praz Supa de praz
Pregatire ingrediente: Taiati prazul bucati de 2-3 cm lungime. Tocati patrunjelul, pregatiti supa de pui, laptele, untul, fulgii de ovaz si aveti toate ingredientele la indemana. Preparare supa de praz: Puneti intr-o oala supa de pui, laptele si ...
 Ciorba de porc Ciorba de porc
Carnea spalata si taiata cubulete potrivite se pune la fiert in apa rece. Intre timp curatam, spalam legumele si le taiem dupa preferinta. De obicei dau morcovul prin razatoare pentru ca da un gust si o culoare aparte ciorbei insa de data asta am ...
 Supa de fasole, cu scarita afumata Supa de fasole, cu scarita afumata
   Fasolea se lasa cateva ore in apa, pentru a se inmuia. Se arunca apa, apoi se pune la fiert in alta apa, aruncand de inca doua ori apa in care fierbe, pentru a inlatura toxinele.     Punem intr-o oala sub presiune ...
 Supa de dovlecel Supa de dovlecel
Puneti uleiul si untul in vasul in care veti gati supa, la foc mic. Cand s-a topit untul, adaugati ceapa, lasati aproximativ 3 min. pana cand ceapa devine transparenta. Dupa care puneti si dovlecelul iar dupa 2 min. adaugati ardeiul iute, taiat ...
 Supa de rosii cu perisoare Supa de rosii cu perisoare
Pieptul de pui tocat se sareaza si se pipereaza. Se adauga oul, verdeata tocata si orezul. Cu o lingurta se ia din compozitie si se plonjeaza intr-un vas cu apa ( cca 2 llitri) care clocoteste. Se dau cateva clocote, se spumeaza, dupa care se adauga ...
 Supa de rosii cu galuste. Supa de rosii cu galuste.
Oparim rosiile cateva minute sa le putem curata pielitele.Le taiem cubulete. Taiem,morcovii,telina si ceapa cubulete. Se pun morcovii,telina si ceapa la calit..Le calim bine,apoi adaugam rosiile si rosiile din cutie. Adaugam circa 4 litri de apa si ...
 Ciorba de legume cu leustean Ciorba de legume cu leustean
Incalzeste uleiul in oala si caleste putin ceapa. Adauga celelalte legume (fara dovlecel) si caleste-le putin. Pune apa (sau apa + supa) si fierbe la foc mic pana ce legumele sunt putin moi. Adauga dovlecelul si rosiile si lasa pana ce legumele sunt ...
 Ciorbita de pui ca la tara Ciorbita de pui ca la tara
Spalam bine aripioarele si le taiem in doua ,dupa care le punem la fiert in oala si cand incepe sa fiarba luam bine spuma deasupra. Tocam legumele cubulete, ceapa marunt si le punem si pe ele la fiert. Cand au fiert amestecam fideaua cu Delikatul. ...
 Supa de dovleac Supa de dovleac
Dovleacul se curata de coaja si de samburi si se da prin razatoarea mare. Se pun la fiert 3l de apa. Cand fierbe se adauga dovleacul. Intr-o craticioara se pune uleiul amestecat cu faina, se caleste la foc potrivit 2-3 minute amestecand mereu, dupa ...
 Ciorba de fasole Ciorba de fasole
Fasolea se spala si se pune intr-o oala acoperita de apa pe foc pana da in fiert si se umfla,se scurge apa si se repeta inca odata acelasi procedeu.Dupa se adauga apa fiarta peste fasole si se pune la fiert cu un cartof curatat si taiat in 4.Cand ...
 Supa de usturoi Supa de usturoi
Tocam usturoiul foarte fin si il punem sa se prajeasca in uleiul incins. Adaugam foaia de dafin , putin cimbru (verde, daca avem) si lasam la prajit pana se rumeneste usturoiul. Separat fierbem apa cu sare,vegeta si putin patrunjel tocat,pe care o ...
 Supa-crema de zucchini Supa-crema de zucchini
Se spala si se curata legumele. Ceapa tocata nu prea marunt si morcovul taiat rondele se pun la calit intr-o oala impreuna cu uleiul. Cand incep sa se inmoaie putin se adauga si zucchinii taiati in felii sau cuburi si se toarna si supa de legume sau ...
 Ciorba de legume, cu bors de casa Ciorba de legume, cu bors de casa
          Legumele spalate se taie in bucati mici, apoi se pun la fiert in apa cu sare  ( dovleceii se pun la fiert  ultimii, fiindca fierb mai repede), apoi  adaugam  si  loboda tocata  ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se spala carnea de vita si burta,apoi se pun la fiert cu un praf de sare.Se spumeaza ori de cate ori este nevoie,pana cand zeama ramane limpede. Se curata morcovii,ceapa,pastarnacul  si telina.Usturoiul se curata si se piseaza cu un pic de sare. ...
 Supa de cirese Supa de cirese
Se spala ciresele se scot samburii apoi se pun la fiert in apa cu putina sare si 4 linguri de zahar.Se lasa sa fiarba 10 minute .Intre timp se amesteca 2 linguri de faina cu iautul si sucul de lamaie sa nu ramana cocoloase ,apoi se pune peste supa de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) gaina (60) galbenus (60)
peste (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) slanina (23)
porumb (23) pulpe de pui (23) bacon (21)
vin (21) piper boabe (19) parmezan (18)
crap (18) taietei (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) menta (15) menta (15)
ketchup (15) broccoli (15) nucsoara (14)
coriandru (14) carnati (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
lapte batut (12) mere (12) ghimbir (12)
castraveti (12) curry (11) macris (11)
vin alb (11) hrean (11) nuca (11)
pesmet (10) amidon (10) ardei kapia (10)
carne de miel (10) oregano (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) carne de pasare (9) maghiran (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) salau (6)
portocale (6) somon (6) carne de curcan (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) albus (4)
sos de soia (4) praf de copt (4) varza rosie (4)
malai (4) vanilie (4) visine (4)
suc de lamaie (4) leurda (4) struguri (3)
feta (3) fenicul (3) mozzarella (3)
smantana dulce (3) miere (3) drojdie proaspata (3)
bagheta (3) cirese (2) anason (2)
banane (2) sofran (2) zahar vanilat (2)
vin rosu (2) telemea (2) ridichi (2)
ananas (2) kaiser (2) arpagic (2)
gutui (2) melci (2) salvie (2)
susan (2) aluat (2) file de peste (2)
sirop (1) varza de bruxelles (1) ciocolata (1)
telemea de oaie (1) esenta de vanilie (1) icre (1)
stafide (1) crenvusti (1) branza topita (1)
supa instant (1) compot (1) pepene verde (1)
prosciuto (1) tortellini (1) cacao (1)
drojdie uscata (1) mozarella (1) muschi de porc (1)
capsuni (1) fulgi de ovaz (1) vinete (1)
pepene galben (1) rom (1) zahar pudra (1)
castraveti murati (1) alune (1) branza de vaci (1)
caise (1) salam (1) spaghetti (1)
coaja de lamaie (1) mac (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 22
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z