SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Supa de toamna Supa de toamna
legumele se curata, se spala, se taie dupa preferinta si se pun sa se caleasca in ulei (in afara de rosii). cand s-au inmuiat putin se toarna apa fierbinte (cantitatea depinde de cat de deasa vrei sa fie supa). lasi sa fiarba si cand legumele sunt ...
 Ciorba de pastai uscate cu afumatura Ciorba de pastai uscate cu afumatura
 In acele vremuri oamenii stiau altfel decat in zilele noastre sa isi asigure traiul zilnic si isi conservau bucatele in asa fel incat si in zilele lungi de iarna sa nu duca lipsa de nimic. Muraturile si dulceturile erau frumos stivuite in ...
 Supa cu "baietei" Supa cu "baietei"
  aripioarele se parlesc pe foc se spala morcovul se curata, se spala si se taie feliute/rondele daca nu e foarte gros ceapa se curata si se spala, apoi se cresteaza putin la capete telina se curata si ea, apoi se spala si se taie in jumatate se ...
 Supa de pui cu legume Supa de pui cu legume
Se spala carnea si se taie cubulete, apoi se pune la fiert la foc potrivit in aprox. 3 litri de apa. Cand incepe sa clocoteasca se aduna spuma. Intre timp se curata ceapa, se spala si se taie in patru; morcovii si telina se curata, se spala si se dau ...
 Supa de porumb Supa de porumb
Ceapa rosie cu rozmarinul, salvia si laptele se pun intr-o cratita pe foc potrivit.Se lasa sa dea intr-un clocot apoi se ia de pe foc, se acopera si se lasa la infuzat 10-15 minute. Laptele se strecoara apoi se pune din nou in cratita pe foc ...
 Ciorba la ceaun Ciorba la ceaun
Se curata ceapa si se toaca marunt.Ardeii se curata si se taie cubulete,morcovul la fel. Intr-o oala se pune putin ulei si lceapa,ardeiul si morcovul,se calesc putin.Se adauga carnea si se acopera cu apa si se lasa la fiert. Se curata rosiile de ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
morcovul si patrunjelul le dai pe razatoarea mare,ceapa si ardeiul le tai cubulete.pui zarzavatul impreuna cu burta intr-o oala cu 4 l de apa si lasi sa fiarba pana cand burta este moale.daca apa scade prea mult poti sa adaugi apa fierbinte.acresti ...
 Ciorba de broccoli cu ciuperci Ciorba de broccoli cu ciuperci
Curatam si spalam bine toate legumele.  Broccoli-ul il desfacem in buchetele. Radacinoasele le dam pe razatoarea mare, ardeii  ii taiem cubulete, ceapa  o tocam marunt, frunzele de patrunjel le maruntim si ciupercile le feliem. Punem ...
 Supa piure sanatoasa Supa piure sanatoasa
  Se curata cartofii si morcovii, se taie cuburi împreuna cu radacinile de patrunjel si se pun la fiert. Peste 15 minute se adauga si ceapa. Totul se lasa sa fiarba înca 15 minute.   În acest timp spalam si taiem marunt ...
 Ciorba de caras Ciorba de caras
  Ceapa se taia marunt si se pune la calit in uleiul incins. Peste ceapa se pune morcovul taiat cubulete, pastarnacul taiat fasii si se lasa un pic pana se inmoaie ceapa. Se toarna apa si cand incepe a fierbe adaugi gogosarii, telina. si ...
 Ciorba a la grec de pui Ciorba a la grec de pui
Pieptul de pui (1 bucata )de taie cubulete si se condimenteaza. Zarzavatul si ceapa se curata si se taie cubulete. Se pune putin ulei intr-o oala,se pune zarzavatul si se soteaza putin,apoi adaugam si pieptul de pui.Se pune apa,se condimenteaza si se ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se pune  la fiert burta si rasolul cca 1 ora si 1/2, dupa care se-ncearca burta daca a fiert , iar in cazul in care nu intra furculita cu usurinta in ea se continua fierberea adaugandu-se si legumele (ceapa,morcov, patrunjel, ...
 Ciorba de toamna Ciorba de toamna
Preparare : intr-un vas punem lingura de ulei de masline si adaugam ceapa verde taiata rondele, morcovul, ceapa si tija de telina taiate cubulete. Dupa cateva minute adaugam ardeiul taiat cubulete si adaugam 2 litri de apa, condimentam cu sare si ...
 Supa cu galuste de gris Supa cu galuste de gris
se curata de coaja morcovul, telina si ceapa, se spala. Ceapa se taie in doua, morcovul in trei, telina in doua. Se cresteaza morcovul si telina. Se pun intr-o oala la fiert si se adauga un praf de sare. Dupa ce legumele sunt fierte se scot din zeama ...
 Ciorbita cu perisoare Ciorbita cu perisoare
  Intr-o oala se pune la incins uleiul impreuna cu 2-3 linguri cu apa. Ceapa taiata marunt se pune in uleiul incins si se lasa pana se inmoaie un pic. Adaugam si morcovii dati pe razatoare si pasta de gogosari iar apoi mai lasam inca 2 minute. ...
 Supa crema de conopida Supa crema de conopida
Se pun la fiert in apa cu sare legumele curatate si taiate impreuna cu conopida desfacuta buchetele. Dupa ce au fiert, se scot si se paseza.  Ceapa curatata si tocata se caleste in ulei pana devine sticloasa. Se adauga faina, piureul de legume ...
 Ciorba de Legume Ciorba de Legume
Se curata cartofii,telina,gulia,pastarnacul si se taie cubulete, dupa care curatam si restul de legume si le tocam.Intr-o oala punem apa iar cand da in clocot adaugam cartofii si ceapa tocata marunt. Intre timp intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei ...
 Ciorba de varza cu afumatura- luscos ardelenesc Ciorba de varza cu afumatura- luscos ardelenesc
Preparare : se spala si se pregatesc bucatile de carne, costita se feliaza si pulpa de porc se taie cubulete mai mari. Intr-un vas mai  mare eu am folosit ceaunul meu de 4 litri se pune carnea la fiert cu apa rece si o crenguta de cimbru. ...
 Ciorbita din oase de vita cu legume Ciorbita din oase de vita cu legume
Se pun la fiert oasele de vita intr-o oala mare cu apa.Se lasa sa dea in clocot, se indeparteaza spuma si cand e apa clara se adauga legumele taiate marunt, curatate de coji si spalate in prealabil.Apoi se lasa la fiert pana ce se desprinde ...
 Bors de peste Bors de peste
Se curata morcovul si se toaca sau se taie cubulete,la fel si ardeiul rosu si verde si rosiile. Se pun toate sa se caleasca in ulei 3 minute dupa care se pune vegeta naturala, cele 2 cuburi, se pune sare si se lasa sa fiarba 10 minute dupa care se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) ciuperci (90)
iaurt (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) galbenus (60) peste (60)
gaina (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
busuioc (35) cascaval (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) stevie (25)
ciolan afumat (25) costita afumata (24) pulpe de pui (23)
slanina (23) porumb (23) vin (21)
bacon (21) piper boabe (19) taietei (18)
parmezan (18) crap (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) ketchup (15) broccoli (15)
menta (15) menta (15) nucsoara (14)
coriandru (14) carnati (14) sunca (14)
margarina (13) gulii (13) untura (13)
mere (12) castraveti (12) ghimbir (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
carne de miel (10) oregano (10) pesmet (10)
amidon (10) ardei kapia (10) carne de pasare (9)
maghiran (9) scortisoara (9) cuisoare (9)
rozmarin (8) sparanghel (8) aripioare de pui (8)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) pasta tomate (7)
cafea (7) apa minerala (7) somon (6)
carne de curcan (6) salau (6) portocale (6)
ienibahar (5) suc de lamaie (5) vanilie (4)
visine (4) suc de lamaie (4) leurda (4)
albus (4) sos de soia (4) praf de copt (4)
varza rosie (4) malai (4) fenicul (3)
mozzarella (3) smantana dulce (3) miere (3)
drojdie proaspata (3) bagheta (3) struguri (3)
feta (3) telemea (2) ridichi (2)
ananas (2) kaiser (2) arpagic (2)
gutui (2) melci (2) salvie (2)
susan (2) aluat (2) file de peste (2)
cirese (2) anason (2) banane (2)
sofran (2) zahar vanilat (2) vin rosu (2)
drojdie uscata (1) mozarella (1) muschi de porc (1)
capsuni (1) fulgi de ovaz (1) vinete (1)
pepene galben (1) rom (1) zahar pudra (1)
alune (1) castraveti murati (1) branza de vaci (1)
caise (1) salam (1) spaghetti (1)
coaja de lamaie (1) mac (1) sirop (1)
ciocolata (1) varza de bruxelles (1) telemea de oaie (1)
esenta de vanilie (1) icre (1) stafide (1)
branza topita (1) crenvusti (1) supa instant (1)
compot (1) pepene verde (1) prosciuto (1)
tortellini (1) cacao (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 30
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z