SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Supa de chimen Supa de chimen
Fierb chimenul in 2 l de apa si pe urma il strecor. Se caleste jumatate de minut un pic de ceapa cu o lingura plina de faina, sa nu se inchida la culoare si apoi se dilueaza cu apa. Se pune vegeta si se adauga supa in care am fiert chimenul.Se lasa ...
 Ciorba cu carne de porc si legume Ciorba cu carne de porc si legume
Carnea se spala , se portioneaza si se pune la fiert in apa rece in care am pus si un strop de sare.Se spumeaza si se lasa la fiet.Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugam ceapa taiata marunt,morcovul dat prin razatoare,ardeiul gras taiat cubulete ...
 Ciorba de fasole verde cu afumatura Ciorba de fasole verde cu afumatura
afumatura se rumeneste in putin ulei,apoi se adauga ceapa tocata marunt.Dupa ce s-a calit ceapa  se adauga faina si se amesteca bine,apoi morcovul si ardeiul taiate cubulete. Fasolea se rupe in 2-3 bucati,depinde de marime.Peste legume se adauga ...
 Supa de pui cu taitei Supa de pui cu taitei
Se spala bine pieptul de pui, se da intr-un clocot, se scoate pieptul si se spala bine bine pieptul.  Il spalam din nou pentru a inlatura eventuale mizerii. :p Se taie cubulete pieptul si se pune la fiert  impreuna cu legumele taiate in ...
 Ciorba de cartofi cu orez Ciorba de cartofi cu orez
Ceapa se toaca marunt,ardeii cubulete,morcovul cubulete sau se da pe razatoare si se pun la calit in cateva lg de ulei.Separat se rumenesc putin carnatii si se adauga legumelor.Cand acestea s-au inmuiat se pun cartofii taiati cubulete si apa ...
 Supa de gaina de casa si taitei Supa de gaina de casa si taitei
Am spalat bine carnea si am pus-o sa fiarba in apa cu putina sare. Dupa 20 de minute am scos carnea din apa si am aruncat supa obtinuta. Am pus dinou carnea in alta apa curata impreuna cu legumele ( curatate, spalate ) sare si boabe de piper. Am luat ...
 Ciorba taraneasca de porc Ciorba taraneasca de porc
 Carnea am pus-o la fiert cu apa rece, putina sare, ceapa tocata marunt si crenguta de cimbru. Eu am fiert-o cu oala sub presiune, am impresia ca iese mai buna asa, se fragezeste mai bine carnea la ciorbe. Am lasat-o sa fiarba 20 de minute de ...
 Supa de pui cu galuste Supa de pui cu galuste
Spalam pulpele si  le punem la fiert in apa cu sare, spumam de cate ori este nevoie. Intre timp spalam si curatam legumele. Dupa ce au fiert pulpele, le scoatem si punem legumele taiate dupa preferinte. Intre timp se prepara compoztia pentru ...
 Supa de salata cu bacon Supa de salata cu bacon
Se curata usturoiul si se taie cubulete. Se taie baconul feliute. Se pune uleiul intr-o oala la incins, se adauga baconul si usturoiul si se calesc 2-3 minute invartind din cand in cand. Se stinge totul cu 3 litri de apa, se acopera cu un capac si se ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
1. Legumele se taie cubulete sau cum vreti si se calesc in putin ulei,apoi se adauga apa si se pune la fiert. 2. Intre timp facem perisoarele:amestecam carnea cu orezul,oul si delikatul si formam perisoarele.Cand ciorba a dat intr-un clocat reducem ...
 Ciorba taraneasca de perisoare Ciorba taraneasca de perisoare
Se curata legumele de coaja si se da pe razatoare morcovul si dovlecelul iar restul se toaca marunt.Se pun la fiert in apa cu putina sare toate legumele mai putin rosiile care se pun mai tarziu cand celelalte au fiert pe jumatate, ele fiind mai ...
 Supa imperiala de curcan Supa imperiala de curcan
 Preparare: se fierbe carnea si legumele pentru supa, eu le-am fiert in oala sub presiune timp de 30 de minute de cand am inchis supapa.  Intre timp pregatim galuscutele mixand ouale cu putina sare si apoi adaugand untul moale, grisul, ...
 Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole
Intr-o cratita pe foc potrivit pune la fiert laptele impreuna cu cartofii dulci, ceapa rosie si rozmarinul.Lasa-le sa fiarba pan acand cartofii s-au inmuiat. Adauga apoi lintea si lasa sa mai firba 5 minute.Inlatura cele 2 fire de rozmarin, pune ...
 Ciorba taraneasca de porc Ciorba taraneasca de porc
Spalam carnea si oasele si le punem la fiert in apa rece cu sare. Spumam de cate ori este nevoie. Dupa ce a fiert carnea, punem legumele taiate dupa prefeinte sau date pe razatoare si orezul spalat in cateva ape si lasam pana fierb si acestea. Cand ...
 Supa de mazare cu orez nedecortificat Supa de mazare cu orez nedecortificat
Se toaca ceapa marunt si se pune in oala de supa in cele 4 linguri de ulei de masline.Ceapa se dustuieste scurt pana cand incepe sa-si lase miros.Se adauga apa si orezul si se lasa cca 10 minute la fiert la foc mic sub capac.Se adauga pasta de rosii, ...
 Supa cu perisoare Supa cu perisoare
Se curata legumele,se taie bucati mici,in afara de ceapa,care se lasa intreaga.Legumele se pun la fiert intr-o oala cu apa si cele doua linguri de ulei,iar cand apa incepe sa clocoteasca se pune sare,piper si vegeta(eu am pus si doua cuburi de vegeta ...
 Supa de fasole cu piept de curcan afumat Supa de fasole cu piept de curcan afumat
Fasolea se pune la inmuiat in apa vreo 6 ore sau de seara pana dimineata, apoi se strecoara si se pune la fiert intr-o cantitate suficienta de apa cu sare si cu foile de dafin. Se fierbe aprox. o ora la foc potrivit.  Se spala ardeiul se curata ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
     Picioarele de porc se spala si se cresteaza pe lung, pentru a fi patrunse mai bine la fierbere.  Impreuna cu burta de vita, un morcov mare intreg ( eu am pus mai multi mici, din curte ), jumatati de la doi ardei grasi ...
 Supa chinezeasca cu ciuperci Supa chinezeasca cu ciuperci
 Preparare: se pune uleiul la incins si se adauga apoi morcovul taiat bastonase si ciupercile taiate feliute. Dupa 2-3 minute adaugam condimentele si apa si lasam sa fiarba pret de 15 minute. Dupa 15 minute adaugam taieteii si ceapa verde taiata ...
 Ciorba de fasole verde cu carne de vita Ciorba de fasole verde cu carne de vita
Pentru inceput spalam si curatam carnea de pielite si o punem la fiert ( timpul de firbere depinde de cat de cruda sau nu este carnea) Intre timp spalam si curatam fasolea, rupem capetele pastailor si eliminam atele. Curatam morcovii si telina si le ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) galbenus (60) peste (60)
gaina (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) slanina (23)
porumb (23) pulpe de pui (23) bacon (21)
vin (21) piper boabe (19) crap (18)
taietei (18) parmezan (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) menta (15) menta (15)
ketchup (15) broccoli (15) nucsoara (14)
carnati (14) coriandru (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
mere (12) castraveti (12) ghimbir (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
ardei kapia (10) carne de miel (10) oregano (10)
pesmet (10) amidon (10) cuisoare (9)
maghiran (9) carne de pasare (9) scortisoara (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) salau (6)
portocale (6) somon (6) carne de curcan (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) praf de copt (4)
varza rosie (4) malai (4) vanilie (4)
visine (4) suc de lamaie (4) leurda (4)
albus (4) sos de soia (4) feta (3)
fenicul (3) mozzarella (3) smantana dulce (3)
miere (3) drojdie proaspata (3) bagheta (3)
struguri (3) banane (2) sofran (2)
zahar vanilat (2) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
arpagic (2) gutui (2) melci (2)
salvie (2) susan (2) aluat (2)
file de peste (2) anason (2) cirese (2)
esenta de vanilie (1) icre (1) stafide (1)
crenvusti (1) branza topita (1) supa instant (1)
compot (1) pepene verde (1) prosciuto (1)
tortellini (1) cacao (1) drojdie uscata (1)
muschi de porc (1) mozarella (1) capsuni (1)
pepene galben (1) fulgi de ovaz (1) vinete (1)
rom (1) zahar pudra (1) castraveti murati (1)
alune (1) branza de vaci (1) caise (1)
salam (1) coaja de lamaie (1) spaghetti (1)
mac (1) sirop (1) varza de bruxelles (1)
ciocolata (1) telemea de oaie (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 26
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z