SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Ciorba de pui a la grec Ciorba de pui a la grec
legumele se curata , se spala , se taie cubulete mici si se pun la fiert impreuna cu pulpele de pui, ceapa intreaga  , sarea , foaia de dafin , si crenguta de marar in 3 litrii de apa . in ideea de a face ciorba mai usoara nu am mai prajit ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pune o oala cu 2 l de apa la fiert la foc mare. Se pun legumele curatate si taiate cubulete la fiert (pastrati 1/3 din ceapa pentru perisoare). Perisoarele: Se inmoaie felia de paine si se taie marunt, se amesteca cu carnea, orezul, ceapa ramasa, ...
 Supa de cartofi cu carnaciori Supa de cartofi cu carnaciori
Carnatii se taie felii de jumatate de cm, ceapa,morcovul si ardeiul se curata, se spala si se taie cubulete. Se pune totul la fiert in 3 l de apa ptr 20 de minute. Intre timp se curata, se spala cartofii si se taie cuburi. Se adauga la supa si lasa ...
 Supa aromata cu porumb Supa aromata cu porumb
Ceapa tocata marunt o calim putin in uleiul de masline.  Adaugam apoi radacininoasele date pe razatoarea cu ochiuri mici (sau taiate cuburi, in functie de preferinta). Amestecam continuu pana incep sa se inmoaie. Adaugam cartofii taiati ...
 Bors de perisoare Bors de perisoare
Carnea tocata se amesteca bine cu o ceapa mare tocata marunt,se adauga orezul spalat bine,ouale batute cu sare,piper si putin patrunjel.Se formeaza perisoare in mainile ude si se adauga in supa fierbinte si se fierb cam 15minute.Separat se curata si ...
 Ciorba de varza cu afumatura - luscos Ciorba de varza cu afumatura - luscos
legumele se curata si se spala . costita se lasa la desarat in apa rece . intr-o oala cu 4 litrii de apa fierbinte se  pune costita taiata feliute , morcovul razuit , ceapa maruntita , boia , pasta de ardei , cimbru si marar. dupa 15 min de ...
 Supa alfabet Supa alfabet
Se spala bine carnea(eu pun pulpe pt ca piticilor mei le plac pulpele de pui) si se pune la fiert intr-o oala cu apa si putina sare,se lasa sa dea 2-3 clocote si se spumeaza bine apoi punem zarzavaturile taiata in 4(cum doriti)delikatu si boabele de ...
 Ciorba Aita-post Ciorba Aita-post
Se pune intr-o oala sa fiarba apa cu zarzavaturile taiate in 4 cu sare ,cand aproape sant fierte se pune orezul.Dupa ce toate s-au fiert bine se pune pasta de tomate(5-6 linguri) si usturoiul pisat se lasa sa mai dea 2 -3 clocote dupa care se ia de ...
 Supa crema de conopida si brocoli Supa crema de conopida si brocoli
Se curata zarzavatul si se spala,apoi se desfac buchetele de conopida si brocolii si se spala bine.Intr-o oala sub presiune se pun cele 2 linguri de ulei,se adauga legumele taiate si se calesc 2-3 minute,apoi se adauga buchetele de conopida si ...
 Supa cremoasa de dovlecel cu mar si telina Supa cremoasa de dovlecel cu mar si telina
Am fiert 1/2 dovlecel, 1/2 mar, 1 bucatica mica de radacina de telina, putin unt si 1/2 galbenus de ou fiert.Fierbem impreuna legumele fara coaja si taiate cubulete mici, apoi le scoatem si le pasam cu blenderul si adaugam putin unt la final, un varf ...
 Supa de pui cu fidea (taitei) Supa de pui cu fidea (taitei)
...am pus apa la fiert intr-o oala (capacitate: 4 l). In apa am pus 6 pulpe de pui intregi.. ...am lasat putin la fiert (vreo 5 min) si am adaugat o lingurita de sare de bucatarie... ...intre timp am curatat legumele: ceapa, morcovii, pastarnacul ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
 Preparare: eu folosesc oala sub presiune pentru a fierbe burta pentru ca se face mult mai repede , la fel si pentru a fierbe carnea de vita. Intr-o oala cu 4,5 l apa punem la fiert burta intreaga, cu sare si cateva foi de dafin si o lasam sa ...
 Ciorba de salata verde Ciorba de salata verde
Se caleste ceapa si slanina, dupa care se pune si morcovul (dat pe razatoare). Salata se spala si se rupe (sau se taie).  Legumele se pun la fiert in oala de ciorba si se lasapana cand sunt pe jumatate gata, apoi se pune si salata. Dupa ce s-a ...
 Ciorba de spanac cu smantana Ciorba de spanac cu smantana
Radacinoasele se curata, se spala si se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Impreuna cu ceapa tocata marunt se pun la calit putin in ulei, apoi se adauga apa si orezul spalat si se lasa sa fiarba bine.  La jumatatea fierberii se adauga cartoful ...
 Ciorbita de legume cu cartofi Ciorbita de legume cu cartofi
Cartofii ii curatam ,ii spalam si ii taiem cubulete. ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt. morcovul il curatam ,il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mari. ardeiul rosu si verde il tocam. rosia o curatam de pielita si o tocam marunt. ...
 Ciorbita de fasole cu afumatura Ciorbita de fasole cu afumatura
Se spala si se pune fasolea in apa rece cu o seara inainte. Se pune fasolea la fiert in aproximativ 1.5-2 litri de apa. Se pune separat la fiert ciolanul spalat cu cateva Frunze de dafin si condimente. Legumele se curata si se toaca marunt. Se calesc ...
 Ciorba de fasole boabe cu afumatura si jumari Ciorba de fasole boabe cu afumatura si jumari
Se pune fasolea la umflat de seara,se fierbe si se arunca apa.Se pune iar la fiert cu sare si cimbru si cand e pe jumatate facuta se adauga carnea taiata cuburi.Intr-o tigaie se calesc jumarile cu zarzavatul tocat apoi se adauga in ciorba.La ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se ia burta si se spala bine de tot. Daca vi se pare ca are miros se pune câteva ore în putina apa cu câteva linguri de otet.Apoi burta se taie fasii si se pune intr-o oala sub presiune(fierbe mult mai repede)impreuna cu rasolul de ...
 Ciorba cu oua Ciorba cu oua
Se pune apa le fiert cu putin delicat se adauga legumele, dupa ce au fost putin calite in ulei, o mana de orez iar cand acestea sunt fierte se incepe adaugarea oualelor intregi in ciorbita (sparte in prealabil intr-un castron pt a nu avea probleme cu ...
 Supa de chimion (chimen )-post Supa de chimion (chimen )-post
Se curata  morcovul si radacina de patrunjel se taie in 4-6 si se pun sa fierba impreuna cu 1 ceapa intr-o oala cu apa(4-5 litri apa eu atat am facut) iar apoi se pune ardeiul Intre timp se pune intr-o craticioara uleiul si faina sa se prajeasca ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) ciuperci (90)
iaurt (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) galbenus (60) peste (60)
gaina (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
busuioc (35) cascaval (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) fasole boabe (28)
branza (28) carne de vita (27) stevie (25)
ciolan afumat (25) costita afumata (24) pulpe de pui (23)
slanina (23) porumb (23) vin (21)
bacon (21) piper boabe (19) taietei (18)
parmezan (18) crap (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) broccoli (15) menta (15)
menta (15) ketchup (15) carnati (14)
coriandru (14) sunca (14) nucsoara (14)
margarina (13) gulii (13) untura (13)
mere (12) castraveti (12) ghimbir (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
carne de miel (10) oregano (10) pesmet (10)
amidon (10) ardei kapia (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) maghiran (9) carne de pasare (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) pasta tomate (7)
cafea (7) apa minerala (7) somon (6)
carne de curcan (6) salau (6) portocale (6)
ienibahar (5) suc de lamaie (5) visine (4)
suc de lamaie (4) leurda (4) albus (4)
sos de soia (4) praf de copt (4) varza rosie (4)
malai (4) vanilie (4) smantana dulce (3)
miere (3) drojdie proaspata (3) bagheta (3)
struguri (3) feta (3) fenicul (3)
mozzarella (3) arpagic (2) gutui (2)
melci (2) susan (2) salvie (2)
aluat (2) file de peste (2) anason (2)
cirese (2) banane (2) sofran (2)
zahar vanilat (2) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
pepene galben (1) fulgi de ovaz (1) vinete (1)
rom (1) zahar pudra (1) alune (1)
castraveti murati (1) branza de vaci (1) caise (1)
salam (1) coaja de lamaie (1) spaghetti (1)
mac (1) sirop (1) ciocolata (1)
varza de bruxelles (1) telemea de oaie (1) esenta de vanilie (1)
icre (1) stafide (1) branza topita (1)
crenvusti (1) supa instant (1) compot (1)
pepene verde (1) prosciuto (1) tortellini (1)
cacao (1) drojdie uscata (1) muschi de porc (1)
mozarella (1) capsuni (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 13
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z