SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de spanac cu smantana

Ciorba de spanac cu smantana

Ingrediente - Ciorba de spanac cu smantana


500 g spanac proaspat
1 ceasca cu orez
1 morcov
1 ceapa
1 pastarnac
1 telina mica
1 cartof
concentrat de legume
1 l bors
paste fainoase
leustean  
Mod de preparare - Ciorba de spanac cu smantana
Radacinoasele se curata, se spala si se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Impreuna cu ceapa tocata marunt se pun la calit putin in ulei, apoi se adauga apa si orezul spalat si se lasa sa fiarba bine.  La jumatatea fierberii se adauga cartoful taiat cubulete. Cand totul e fiert se pun spanacul tocat marunt , pastele, borsul dat in clocot in prealabil si concentratul de legume. Se mai lasa pe foc cam 15 minute, dupa care se pune smantana adusa la temperatura ciorbei ca sa nu aibe aspectul de taiat, apoi verdeata tocata .
E buna ciorba si calda si rece servita cu ceapa verde.
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de spanac cu smantana
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z