SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive

 Vaza cu floricele Vaza cu floricele
Se dau pe razatoare branza, cascavalul si untul si se amesteca cu faina.Se face un aluat din ele si se da la rece.Atentie, la inceput par niste faramite pur si simplu dar presandu-le cu degetele se vor lipi datorita untului si incet incet cu multa ...
 Clatite de dovlecei cu ton Clatite de dovlecei cu ton
dai pe razatoarea mare dovleceii,ii presari cu pare si ii lasi pt 30 minute sa se scurga.ii storci bine si ii amesteci cu aluatul de clatite pe care il prepari amestecand ouale cu laptele si faina.presari sare si piper si prajesti clatitele intr-o ...
 Musaca cu pate de ficat Musaca cu pate de ficat
Se fierb cartofii in coaja, apoi se curata si zdrobesc. Se adauga pateul, smantana, verdeata, piperul, ouale batute si usturoiul pisat. Se unge o tava si se tapeteaza cu pesmet. Se aseaza jumatate din compozitie, apoi am asezat foitele de cascaval, ...
 Buzunare cu ciuperci la gratar Buzunare cu ciuperci la gratar
Spalam si taiem in felii ciupercile si separat si ardeiul iute. Rupem cate o bucata de folie, cam de 1m, o impachetam in doua, asezam pe o jumatate o mana de ciuperci, le stropim cu sos de soia, punem cateva 2 bucatele de unt si o feliuta de ardei si ...
 Dovlecei invizibili Dovlecei invizibili
Se curata dovleceii, o fasie da una ba, sa ramana dungati. Se taie feliute foarte subtiri si se sareaza putin. Se amesteca ouale intregi cu sare, piper, untul topit, dupa care se pune laptele si curry (cat doriti,eu am pus 1/2 lingurita) faina si ...
 Clatite cu legume Clatite cu legume
Se amesteca bine faina cu sarea, ouale si apa minerala. Se acopera si se lasa sa stea 30 de minute. Se amesteca din nou si se prajesc in ulei 8 clatite subtiri. Se curata ceapa, se spala si se taie cubulete, iar frunzele verzi se toaca rondele. Se ...
 Rulada cu branza si ardei copti Rulada cu branza si ardei copti
Ardei kapia se coc si se curata de pielita si de seminte.Se pune putina sare si putin ulei. Se amesteca branza de vaci cu telemeaua si untul moale cu mixerul. Gelatina se pune la hidratat cu putina apa,dupa care se incalzeste pe aburi. Dupa ce ...
 Dovlecei la cuptor (by Nadina) Dovlecei la cuptor (by Nadina)
Dovlecelul se curata,dar se mai lasa si fasii de coaja.Se taie felii subtiri si se sareaza putin. Se bat ouele,incorporeaza untul topit,laptele,smantana si faina.Va fi o compozitie de consistenta unei smantani. Se adauga praful de copt,curry si ...
 Mic dejun copios Mic dejun copios
Baconul il taiem felii si il punem la prajit in putin ulei .Dupa ce l-am prajit pe ambele parti il scoatem pe un servetel absorbant sa se scurga grasimea. Ouale le prajim ochiuri sau romanesti( dupa preferinta) Mamaliga racita se taie in forme ...
 Vinete calite cu rosii Vinete calite cu rosii
Se spala vinetele, se sterg, se indeparteza codita si se taie cubulete. Se curata usturoiul si se  toaca. Patrunjelul se spala, se zvanta si se toaca. Se impart vinetele in trei parti si se prajesc pe rand in 2 linguri de ulei, apoi se scot pe ...
 Mancarica de sfecla rosie Mancarica de sfecla rosie
Se spala sfecla, se curata si se taie cubulete. Se pune intr-o cratita cu 150 ml supa si se fierbe acoperit 10 minute la foc mic. Se curata ceapa si se toaca, apoi se prajeste in ulei pana se inmoaie. Se prajeste faina in unt pana devine aurie ...
 Rulade de dovlecei si vinete la cuptor Rulade de dovlecei si vinete la cuptor
Mai intai pregatim legumele.Se curata dovlecelul si vanata si se taie felii subtiri,pe lung.Se pune un gratar la incins si se pun feliile de dovlecel si vinte cat sa prinda culoare si sa se inmoaie putin.Se scot si se lasa sa se raceasca. Intre timp ...
 Ceapa fripta Ceapa fripta
Amestecam faina cu vegeta, piperul, praful de chili si usturoiul sfaramat. Varsam berea si formam cu ajutorul telului un aparat asemanator celui de clatite, un pic mai gros. Amestecam bine pentru ca textura sa fie uniforma si fara cocoloase de faina. ...
 Chiftelute de pui cu cascaval Chiftelute de pui cu cascaval
Se toaca bine pieptul de pui se amesteca cu ouale ,cascavalul,sare,piper alb ,usturoiul pisat si pesmetul,se framanta bine toate impreuna. Cu mana umeda se formeaza chiftelute mici care se prajesc in ulei fierbinte sau in cuptor. In retata Anisoarei ...
 Placinta cu costita afumata si legume Placinta cu costita afumata si legume
Se pun toate ingredientele pentru aluat in masina de paine si se selecteaza programul de framantare si dospire. Intre timp se prepara umplutura: ceapa se toaca marunt si se pune la inabusit impreuna cu ciupercile taiate cubulete. Morcovii, ...
 Paine cu usturoi si patrunjel Paine cu usturoi si patrunjel
Se taie franzeluta feliute ,dar nu chiar pana jos de tot Untul se omogenizeaza bine cu praful de usutroi ,patrunjelul verde tocat si usturoiul pisat foarte marunt pana devine cremos Se ung feliutele de paine cu crema de unt ,se infoliaza bine in ...
 Aperitive Aperitive
Se pune apa cu uleiul sa fiarba impreuna cu sarea. Cand apa fierbe se pune faina si se ia de pe foc, se amesteca foarte bine. Se pune cate un ou intreg, pe rand si se omogenizeaza bine pana se incorporeza bine ouale. Se pun cu spritul sau cu o punga ...
 Piftie (racitura)in coaja de oua Piftie (racitura)in coaja de oua
Se pun carnea ,ceapa , morcovii taiati rondele la fiert . Se pune sare,piperul boabe si patrunjelul verde sa fiarba bine toate impreuna, aproximativ 1 ora si jumatate, dupa care se pune gelatina si usturoiul pisat marunt. Se strecoara bine ...
 Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci
Se incalzeste cuptorul. O tava de chec se unge cu unt. Franzela se taie felii dar nu pana jos, apoi se aseaza in tava.Cascavalul si muschiuletul se taie felii subtiri si se introduc intre feliile de paine.Ciupercile, usturoiul si busuiocul se taie ...
 Rulada din piept de pui Rulada din piept de pui
Pieptul de pui se spala ,se dezoseaza ,se feliaza si se bate usor.Se condimenteaza cu sare si piper. Resturile de carne ramase se toaca marunt si se pun la calit in putin unt, impreuna cu ceapa, usturoiul si 3 felii de bacon, taiate marunt, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-156
Filtreaza retetele
Ingredient:
aluat (157) piept de pui (153) mustar (151)
cimbru (142) ardei gras (131) busuioc (126)
otet (123) salam (115) zahar (114)
iaurt (111) margarina (107) orez (104)
vinete (104) parmezan (99) susan (98)
verdeata (97) bacon (96) ficat (93)
dovlecei (92) carne tocata (91) praf de copt (87)
branza de vaci (86) galbenus (86) vin (83)
oregano (82) porumb (80) castraveti (74)
spanac (70) vegeta (69) telina (66)
salata verde (65) peste (64) malai (63)
chimen (61) vita (61) vin alb (61)
ton (60) branza topita (60) mazare (60)
dafin (58) conopida (54) rozmarin (53)
ardei iute (51) carnati (51) nucsoara (51)
gogosar (50) mozzarella (50) sunca presata (49)
icre (46) somon (44) mac (43)
praz (42) carne de porc (42) ketchup (41)
apa minerala (38) curry (38) nuca (37)
varza (37) castraveti murati (37) coriandru (37)
aluat foietaj (36) gris (33) bulion (30)
feta (29) amidon (28) franzela (27)
sos de soia (25) fasole verde (25) untura (24)
ridichi (24) tarhon (23) drojdie uscata (22)
slanina (21) gaina (20) mere (19)
menta (19) gelatina (19) ghimbir (19)
parizer (19) menta (19) suc de lamaie (18)
bicarbonat (18) foi de placinta (18) piper boabe (18)
capere (17) hrean (17) suc de lamaie (16)
carne de vita (16) suc de rosii (16) miere (15)
salam uscat (15) drojdie proaspata (14) costita afumata (13)
ienibahar (13) bagheta (13) kaiser (13)
supa de pui (12) muschi de porc (11) telemea de oaie (11)
sfecla rosie (11) pastarnac (11) lipii (11)
scortisoara (10) crap (10) ardei kapia (9)
paste (9) salvie (9) maghiran (9)
portocale (8) sardele (8) leustean (8)
vanilie (8) albus (8) cuisoare (8)
stafide (8) fasole boabe (8) carne de miel (7)
sofran (7) arpagic (7) zahar pudra (7)
sparanghel (7) ananas (6) alune (6)
broccoli (6) coaja de lamaie (6) salau (6)
struguri (6) andive (6) prosciuto (6)
vin rosu (6) caise (5) rom (5)
fulgi de ovaz (5) pateu de ficat (5) migdale (5)
loboda (5) wasabi (5) pulpe de pui (5)
pepene galben (4) zahar vanilat (4) fistic (4)
cafea (4) mozarella (4) fidea (4)
carne de vitel (4) frisca (4) carne de curcan (4)
crenvusti (4) varza rosie (4) file de peste (4)
zmeura (3) gorgonzola (3) kiwi (3)
compot (3) anason (3) esenta de rom (3)
lapte batut (3) pasta tomate (3) zmeura (3)
macaroane (2) coacaze (2) dulceata (2)
suc natural (2) aripioare de pui (2) fenicul (2)
visine (2) anchois (2) banane (2)
macris (2) esenta de vanilie (2) kefir (2)
mango (2) leurda (2) capsuni (2)
chilli iute (2) cotlet de porc (1) nuca de cocos (1)
ciocolata alba (1) cacao (1) piersici (1)
barnza (1) carne de pasare (1) foi lasagna (1)
mascarpone (1) spaghetti (1) jambon de porc (1)
cirese (1) fructe de padure (1) ementaler (1)
sirop (1) vanat (1) ceapa ciorii (1)
ierburi de provance (1) ciocolata (1) patrunjel radacina (1)
coaja de portocala (1) ciolan afumat (1) melci (1)
tortellini (1) afine (1) pere (1)
gulii (1) macrou in ulei (1) cardamon (1)
stevie (1) varza de bruxelles (1) file de cod (1)
biscuiti (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive - Pagina 65
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z