SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive

 Cartofi Hasselback Cartofi Hasselback
Cartofii se curata de coaja si se spala bine . Taiem apoi, in fiecare ,felii subtiri dar avem grija sa nu taiem pana jos.  Frecam untul spuma apoi il amestecam cu sare, piper, putin rozmarin, putin busuioc, usturoiul pisat, ceapa verde taiata ...
 Tartine cu unt aromat Tartine cu unt aromat
Untul ,adus la temperatura camerei, se freaca spuma. Se amesteca apoi cu ceapa verde taiata foarte marunt, mararul tocat fin, sare, piper, usturoiul pisat, busuioc, rozmarin . Condimentele se pun dupa gust. Cu aceasta pasta ungem feliute de ...
 Pasta de vinete cu chimen si iaurt Pasta de vinete cu chimen si iaurt
Se coc vinetele, se curata de coaja, se lasa la scurs, dupa care se toaca .  Curatam si taiem ceapa marunt, dupa care o calim in ulei impreuna cu lingurita de chimen, pana devine aurie. Adaugam vinetele, boiaua, iaurtul, sare si piper dupa gust ...
 Aperitiv vesel Aperitiv vesel
Se fierb 10 oua prepelita si taie in jumatati. Cele 5 rosii cherry se taie deasemenea in jumatati. Cascavalul, sunca,ardeiul,castravetele se taie felii subtiri si apoi patratele de cca 1,5-2 cm. Se infig pe scobitori de ...
 Chiftelute in foietaj Chiftelute in foietaj
Aluatul de foietaj se lasa sa se decongeleze. Ceapa, morcovul si ardeiul se curata si se spala. Morcovul se da pe razatoarea mica, iar ceapa si ardeiul se toaca marunt. Frunzele de leustean se spala, se zvanta si se toaca marunt. Se amesteca bine ...
 Flan de dovlecel Flan de dovlecel
Se rade dovlecelul prin razuatoarea  cu ochiuri mari si se caleste in 2 linguri de ulei 5-7 minute,dupa care se lasa la racit putin. Se bat ouale cu nucsoara,sare,usturoi dupa care se pune smantana si laptele si se amesteca cu dovlecelul calit. ...
 Ciftelute din piept cu dovlecel Ciftelute din piept cu dovlecel
Se rade sau se toaca dovlecelul spalat si necuratat.Se amesteca cu carnea tocata,se pun ouale,sare,piper,usturoiul pisat, patrunjel verde, faina si pesmetul. Se amesteca foarte bine compozitia dupa care se fac chiftelute  mai mari sau mai mici ...
 Vinete umplute Vinete umplute
             Taiem vinetele  transversal, scoatem miezul  cu un cutit , presaram cu sare si  lasam  deoparte 20 minute.   Tocam miezul cubulete mici ,  presaram sare si  lasam ...
 Rulada cu spanac si sunca Rulada cu spanac si sunca
Se toaca spanacul daca e congetal si se amesteca cu ouale, se face ca  o pasta. Se ia o folie de hartie pt copt si se unge bine cu unt,dupa care se intinde spanacul pasta apoi se pune cascavalul ras si se da tava la cuptor aproximativ 15 minute ...
 Covrigei Covrigei
Se framanta bine faina cu untura, se adauga sarea, ouale si drojdia si se face o maia. Se intinde o foaie de aprox. jumatate de cm si se taie cu forma covrigeii. Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se pune intr-o tava hartie de copt, se aseaza ...
 Placinta cu cas si verdeata Placinta cu cas si verdeata
Se pune faina intr-un vas,se adauga un praf de sare. Se inmoaie drojdia in laptele caldut,se pune peste faina si se framanta,adaugand tot laptele.Se framanta pana cand se obtine un aluat elastic care nu se lipeste de mana.Nu trebuie sa fie un aluat ...
 Chiftelute cu susan Chiftelute cu susan
Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul. Se adauga  apoi   ouale si mararul.Se amesteca bine cu mana.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se adauga putina apa minerala (le face mai ...
 Porumb fiert Porumb fiert
Se aleg 3 bucati de  porumbi in lapte pe care ii scotem din panuse,ii curatam de matase  si carora  le rupem varful . Pe fundul unui vas  punem cateva panuse apoi porumbii si acoperim cu panuse si apoi cu ...
 Tarta cu carne si ciuperci Tarta cu carne si ciuperci
Pregatim aluatul pentru tarta: Topim margarina RAMA. Intr-un bol amestecam faina, praful de copt, sarea, oul, margarina RAMA si smantana. Framantam usor pana obtinem un aluat moale usor de modelat. Cu sucitorul intindem o foaie pe care-o asezam in ...
 Maki & Californian Rolls Maki & Californian Rolls
Orezul se fierbe cu ~660ml de apa timp de 10 minute, dam deoparte si acoperim cu un capac 20 de minute, fara sa ridicam in acest timp capacul. Separat otetul de orez, zaharul si sarea se da in clocot. Dupa ce orezul s-a racorit amestecam cu sosul ...
 PETITE PETITE
Se decongelaza patratelele de aluat si se decupeaza cu gura unui paharel discuri ce se coc pur si simplu pe hartie de copt intr-o tava la cuptor.Apoi se scot si ele fiind foarte umflate se desprind foarte usor si cu mana sau folositi un cutit pentru ...
 Sushi in varianta nigirizushi si temarizushi Sushi in varianta nigirizushi si temarizushi
 Preparare: am pus orezul la fiert, exact ca in instructiunile de pe pachet. Spalat bine prealabil, pus un volum de orez ( o canita am pus eu ) si 1,5 volume de apa rece, putina sare. Am lasat sa clocoteasca tare 2 minute apoi am dat focul incet ...
 Salata de vinete cu maioneza Salata de vinete cu maioneza
Cele 2 vinete se pun la copt intorcandu-le pe toate partile,dupa ce vinetele sunt coapte se pun intr-un vas la racit apoi se curata de coaja li se taie codita si se toaca marunt fie cu un cutit obisnuit fie cu un tocator de vinete.Dupa se le-am tocat ...
 Sufleu de conopida cu sunca in vasul roman Sufleu de conopida cu sunca in vasul roman
Se desface conopida buchetele si se fierbe Se unge vasul roman bine cu unt apoi se pun si bucatele de unt dupa care se presara pesmetul ,se pune  conopida ,se presara cascaval apoi se pune sunca taiata cubulete mici si bucatele de unt si din nou ...
 Snitele la cuptor Snitele la cuptor
Se taie feliute carnea si se condimenteaza cu sare si piper. Se bate oul cu putina sare. Se trec snitelele prin ou, faina alba, din nou prin oua si apoi prin seminte de susan Sau se trec snitelele prin ou,faina alba din nou ou si pesmet Se aseaza pe ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-156
Filtreaza retetele
Ingredient:
aluat (157) piept de pui (153) mustar (151)
cimbru (142) ardei gras (131) busuioc (126)
otet (123) salam (115) zahar (114)
iaurt (111) margarina (107) orez (104)
vinete (104) parmezan (99) susan (98)
verdeata (97) bacon (96) ficat (93)
dovlecei (92) carne tocata (91) praf de copt (87)
branza de vaci (86) galbenus (86) vin (83)
oregano (82) porumb (80) castraveti (74)
spanac (70) vegeta (69) telina (66)
salata verde (65) peste (64) malai (63)
chimen (61) vita (61) vin alb (61)
branza topita (60) mazare (60) ton (60)
dafin (58) conopida (54) rozmarin (53)
carnati (51) nucsoara (51) ardei iute (51)
gogosar (50) mozzarella (50) sunca presata (49)
icre (46) somon (44) mac (43)
carne de porc (42) praz (42) ketchup (41)
apa minerala (38) curry (38) nuca (37)
varza (37) castraveti murati (37) coriandru (37)
aluat foietaj (36) gris (33) bulion (30)
feta (29) amidon (28) franzela (27)
sos de soia (25) fasole verde (25) ridichi (24)
untura (24) tarhon (23) drojdie uscata (22)
slanina (21) gaina (20) menta (19)
gelatina (19) parizer (19) ghimbir (19)
menta (19) mere (19) bicarbonat (18)
foi de placinta (18) piper boabe (18) suc de lamaie (18)
hrean (17) capere (17) suc de lamaie (16)
carne de vita (16) suc de rosii (16) salam uscat (15)
miere (15) drojdie proaspata (14) ienibahar (13)
bagheta (13) kaiser (13) costita afumata (13)
supa de pui (12) telemea de oaie (11) sfecla rosie (11)
pastarnac (11) lipii (11) muschi de porc (11)
scortisoara (10) crap (10) paste (9)
salvie (9) maghiran (9) ardei kapia (9)
cuisoare (8) stafide (8) fasole boabe (8)
portocale (8) sardele (8) leustean (8)
vanilie (8) albus (8) carne de miel (7)
sofran (7) arpagic (7) zahar pudra (7)
sparanghel (7) broccoli (6) coaja de lamaie (6)
salau (6) struguri (6) andive (6)
prosciuto (6) vin rosu (6) ananas (6)
alune (6) pateu de ficat (5) migdale (5)
loboda (5) wasabi (5) pulpe de pui (5)
caise (5) rom (5) fulgi de ovaz (5)
fidea (4) carne de vitel (4) frisca (4)
carne de curcan (4) crenvusti (4) varza rosie (4)
file de peste (4) pepene galben (4) zahar vanilat (4)
fistic (4) cafea (4) mozarella (4)
kiwi (3) compot (3) anason (3)
esenta de rom (3) lapte batut (3) pasta tomate (3)
zmeura (3) zmeura (3) gorgonzola (3)
suc natural (2) aripioare de pui (2) fenicul (2)
visine (2) anchois (2) banane (2)
macris (2) esenta de vanilie (2) kefir (2)
mango (2) leurda (2) capsuni (2)
chilli iute (2) macaroane (2) coacaze (2)
dulceata (2) foi lasagna (1) mascarpone (1)
spaghetti (1) jambon de porc (1) cirese (1)
fructe de padure (1) ementaler (1) ceapa ciorii (1)
sirop (1) vanat (1) ierburi de provance (1)
patrunjel radacina (1) coaja de portocala (1) ciocolata (1)
tortellini (1) ciolan afumat (1) melci (1)
pere (1) afine (1) gulii (1)
macrou in ulei (1) cardamon (1) stevie (1)
varza de bruxelles (1) file de cod (1) biscuiti (1)
cotlet de porc (1) nuca de cocos (1) ciocolata alba (1)
cacao (1) piersici (1) barnza (1)
carne de pasare (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive - Pagina 62
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z