SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive

 Rosii gratinate Rosii gratinate
Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se spala rosiile si se taie felii cu grosimea de aprox. 1 cm, perpendicular pe directia coditei. Se unge cu unt un vas rotund, iar feliile de rosii se aseaza in cercuri concentrice, acoperindu-se pe ...
 Poienita cu ciuperci Poienita cu ciuperci
Morcovii, pieptul si cartofii se pun la fiert in apa cu sare.Dupa ce au fiert si s-au racit se dau pe razatoarea cu gauri mari, punandu-se in castronase separate, fiecare.Se rade si cascavalul si ouale si se pun fiecare separat. Pieptul se taie ...
 Aperitive la minut Aperitive la minut
Gogosi:apa se amesteca cu uleiul si praful de sare.Se pune pe foc si se da in clocot.Se adauga toata faina odata si se mesteca bine pana se incorporeaza,si se formeaza un aluat tare. Se lasa apoi la racit.Cand este rece se adauga ouale unul cate ...
 Cartofi copti la tava Cartofi copti la tava
Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem in felii lungi si groase. Ii punem la fiert, in apa cu putina sare si-i lasam sa fiarba 15’ din momentul in care a inceput fierberea. Intre timp pregatim o tava mare(cartofii trebue sa aiba ...
 Bruschete cu ton a la Nadina Bruschete cu ton a la Nadina
Eu am folosit paine uscata dar de preferat e sa fie paine de casa si prajita putin . Se iau feliile de paine si se rade putin usturoi pe ele sau se freaca  cu un dinte de usturoi pe felia de paine . Rosiile eu le-am facut cu blenderul dupa care ...
 Bascute cu ciuperci Bascute cu ciuperci
Umplutura: Intr-o tigaie cu o lingura ulei se pun ciupercile tocate marunt,ceapa si usturoiul taiate rondele si ardeiul iute taiat feliute subtiri. Se calesc la foc mic pana se inmoaie. Se adauga  rosia decojita , fara seminte si tocata in ...
 Tarta cu carne si ciuperci Tarta cu carne si ciuperci
Pentru tarta: 300 gr faina 3 linguri smantana 50 gr margarina RAMA incalzita 1 praf de copt,sare,ou pentru uns taca   Pentru umplutura: 700 gr carne tocata 3 linguri smantana 1 ou 3 triunghiuri branza topita 2 cepe 6 ciupercute medii ...
 Budinca de paine Budinca de paine
Se unge un vas foarte bine cu unt, se pune din belsug ,altfel se lipeste . Se taie paine felii ,sau poate o aveti gata feliata si doar o mai taiati in doua sa nu fie feliile foarte mari Se bat 4 oua cu 500 ml lapte si putina sare. 3 albusuri se bat ...
 Tartine cu tzatziki Tartine cu tzatziki
Se unge cu putina margarina RAMA fiecare felie de paine toast si se prajeste intr-o tigaie de tip Doubletta sau pe o plita pe ambele parti. Se pregateste intre timp tzatzikiul putin modificat, dam castravetele curatat de coaja pe razatoare si-l lasam ...
 Batoane cu legume si salam Batoane cu legume si salam
1. Ardeiul,ceapa,si salamul se taie cubule si se soteaza intr-o lingura de ulei. Faina se amesteca cu praf copt.Ouale se bat cu sare si piper, se adauga iaurtul si 2 lg ulei,iar la sfarsit se incorporeaza faina si legumele cu salamul si se ...
 Cartofi HASSELBACK Cartofi HASSELBACK
Cartofi in coaja se spala bine. Se aseaza intr-o lingura se taie felii de 3 mm grosime dar nu pana la capat. Se aseaza cartofii intr- tava se pune bucatele de unt peste ei se stropesc cu ulei de masilne si sare grunjoasa. Se dau la cuptor 50 min. la ...
 Oua umplute, cu sos Oua umplute, cu sos
Se pun ouale la fiert ( mai putin unul) in apa cu sare si putin otet sa nu se sparga. Se fierb 5-10 minute.Apoi se goleste apa fierbinte, de pe ele si se tin 5 minute in apa rece ca sa se poata coji usor. Dupa ce se curata, se taie ouale in doua ...
 Oua umplute Oua umplute
Se fierb ouale si se curata de coaja.Se taie in doua pe lungime sau pe latime dupa preferinta fiecaruia. Se scoate galbenusul si se pune separat pentru a-l folosi la umplutura. Se face o maioneza din cele doua galbenusuri,incorporand uleiul cate ...
 Conopida in sos de curry Conopida in sos de curry
Se curata conopida, se desface in buchete, se spala si se scurge. Se curata cartofii, se spala si se taie cuburi. Se curata ceapa si usturoiul, se toaca si se calesc in ulei. Se adauga conopida si cartofii si se lasa la foc. Se presara praful de ...
 Cascaval pane Cascaval pane
Se taie cascavalul feliute nu subtiri si nici foarte mari Se dau prin oul batut bine cu putina sare,apoi prin faina alba ,din nou prin ou apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei foarte bine incins Se servesc cu ce va place,eu le-am facut la pitici cu ...
 Chiftelute de vinete... Chiftelute de vinete...
se coc vinetele pe plita sau la cuptor, cand sunt gata se curata si se pun intr-un castron si se zdrobesc cu furculita.adaugam oul,painea,jumatate din faina,uleiul si condimentele, amestecam bine apoi formam bilute pe care le dam prin faina si ...
 Mamaliguta cu branza Mamaliguta cu branza
Cantitatile sunt optionale,in functie de cati pofticiosi avem la masa. Se pune apa la fiert(aprox.1 litru) cu putina sare.Cand da in clocot de adauga faina de malai cate putin amestecand cu telul sa nu se faca cocoloase, cu focul mic si avand grija ...
 Omleta cu ou si cartof Omleta cu ou si cartof
se curata cartoful,ceapa si se dau pe razatoare impreuna cu branza se taie fasioare mici de sunca si se calesc putin impreuna cu ceapa ouale se bat ca pentru omleta si se amesteca cu branza si  cartofii dupa care se toarna peste slanina si ...
 Italian bruschetti Italian bruschetti
Prajim feliile de paine intr-o tigaie de teflon sau la prajitorul de paine. Cand feliile de paine sunt gata, se scot pe o farfurie si apoi se freaca pe o parte cu usturoi ungandu-se si cu putin ulei de masline. Rosiile le taiem rondele, le punem ...
 Salata de boeuf Salata de boeuf
Se pun la fiert cartofii in coaja. Separat se fierb morcovul, telina si pastarnacul. In alt vas se fierbe carnea. Dupa ce au fiert cartofii ,se pun in apa rece si se curata de coaja ,apoi se taie cuburi mici. Morcovul, telina, pastarnacul, carnea , ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-156
Filtreaza retetele
Ingredient:
morcov (157) piept de pui (153) mustar (151)
cimbru (142) ardei gras (131) busuioc (126)
otet (123) salam (115) zahar (114)
iaurt (111) margarina (107) orez (104)
vinete (104) parmezan (99) susan (98)
verdeata (97) bacon (96) ficat (93)
dovlecei (92) carne tocata (91) praf de copt (87)
branza de vaci (86) galbenus (86) vin (83)
oregano (82) porumb (80) castraveti (74)
spanac (70) vegeta (69) telina (66)
salata verde (65) peste (64) malai (63)
chimen (61) vita (61) vin alb (61)
mazare (60) ton (60) branza topita (60)
dafin (58) conopida (54) rozmarin (53)
ardei iute (51) carnati (51) nucsoara (51)
mozzarella (50) gogosar (50) sunca presata (49)
icre (46) somon (44) mac (43)
praz (42) carne de porc (42) ketchup (41)
apa minerala (38) curry (38) nuca (37)
varza (37) castraveti murati (37) coriandru (37)
aluat foietaj (36) gris (33) bulion (30)
feta (29) amidon (28) franzela (27)
sos de soia (25) fasole verde (25) untura (24)
ridichi (24) tarhon (23) drojdie uscata (22)
slanina (21) gaina (20) mere (19)
menta (19) gelatina (19) ghimbir (19)
parizer (19) menta (19) suc de lamaie (18)
bicarbonat (18) foi de placinta (18) piper boabe (18)
capere (17) hrean (17) suc de lamaie (16)
carne de vita (16) suc de rosii (16) miere (15)
salam uscat (15) drojdie proaspata (14) costita afumata (13)
ienibahar (13) bagheta (13) kaiser (13)
supa de pui (12) lipii (11) muschi de porc (11)
telemea de oaie (11) sfecla rosie (11) pastarnac (11)
scortisoara (10) crap (10) ardei kapia (9)
paste (9) salvie (9) maghiran (9)
portocale (8) sardele (8) leustean (8)
vanilie (8) albus (8) cuisoare (8)
stafide (8) fasole boabe (8) carne de miel (7)
sofran (7) arpagic (7) zahar pudra (7)
sparanghel (7) vin rosu (6) ananas (6)
alune (6) broccoli (6) coaja de lamaie (6)
salau (6) struguri (6) andive (6)
prosciuto (6) pulpe de pui (5) caise (5)
rom (5) fulgi de ovaz (5) pateu de ficat (5)
migdale (5) loboda (5) wasabi (5)
file de peste (4) pepene galben (4) zahar vanilat (4)
fistic (4) cafea (4) mozarella (4)
fidea (4) carne de vitel (4) frisca (4)
carne de curcan (4) crenvusti (4) varza rosie (4)
zmeura (3) zmeura (3) gorgonzola (3)
kiwi (3) compot (3) anason (3)
esenta de rom (3) lapte batut (3) pasta tomate (3)
chilli iute (2) macaroane (2) coacaze (2)
dulceata (2) suc natural (2) aripioare de pui (2)
fenicul (2) visine (2) anchois (2)
banane (2) macris (2) esenta de vanilie (2)
kefir (2) mango (2) leurda (2)
capsuni (2) file de cod (1) biscuiti (1)
cotlet de porc (1) nuca de cocos (1) ciocolata alba (1)
cacao (1) piersici (1) barnza (1)
carne de pasare (1) foi lasagna (1) mascarpone (1)
spaghetti (1) jambon de porc (1) cirese (1)
fructe de padure (1) ementaler (1) sirop (1)
vanat (1) ceapa ciorii (1) ierburi de provance (1)
ciocolata (1) patrunjel radacina (1) coaja de portocala (1)
ciolan afumat (1) melci (1) tortellini (1)
afine (1) pere (1) gulii (1)
macrou in ulei (1) cardamon (1) stevie (1)
varza de bruxelles (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive - Pagina 61
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z