SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive

 Dejun rapid si consistent Dejun rapid si consistent
Taiem snitelul felii, asezam hreanul pe felia de sunca, rulam si prindem cu o scobitoare, taiem felia de branza in bucati, asezam toate preparatele pe o farfurie, ornam cu castravete murat si maslina. ...
 Baghete din foietaj Baghete din foietaj
Dezghetam aluatul de foietaj, ungem jumatate de foaie cu ketchup, asezam baconul si presaram cascavalul. Jumatatea cealalta o pensulam cu apa si acoperim cu ea partea umpluta.Taiem apoi aluatul felii, il rasucim putin, il ungem cu ou si presaram ...
 Rulada de carne Rulada de carne
1 kg. carne tocata se amesteca cu 2 oua crude,sare,piper si 2 felii de paine inmuiate in lapte(stoarse),compozitia se imparte in doua,se intinde doua foi din compozitie si pe fiecare se pune pe mijloc;150g cascaval ras,1/2 legatura de patrunjel ...
 Piept de pui in lipie Piept de pui in lipie
Pieptul de pui se pune la fiert cu putina sare. Intre timp se pregateste sosul astfel: intr-un vas adanc se rastoarna smantana, in care se adauga castravetii murati, sunca de Praga, legatura de marar, cateii de usturoi, mustarul, galbenusurile, toate ...
 Bruschetta Bruschetta
Franzela de taie in felii mai groase, dar nu pana la capat. Ele trebuie sa ramana prinse intre ele. Cu grija se unge fiecare felie in parte cu unt. Se taie rosiile in felii rorunde, iar ceapa pe lung. Apoi intre fiecare felie se pune o felie de ...
 Carnati de bere imbracati in aluat Carnati de bere imbracati in aluat
Aluatul se imparte in patrate egale, apoi se ia cate un patrat, se pune in mijloc un carnat si se ruleaza, ca la cornulete. Tava de unge cu putin ulei si apoi se adauga carnatii in aluat. Sunt gata cand aluatul este copt. Eu i-am tinut la 150 gr ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se taie coditele si se maruntesc. Ceapa si usturoiul se taie marunt. Se calesc coditele, ceapa, usturoiul si sunca cubulete. Se condimenteaza.Palariile ciupercilor se umplu cu compozitia de mai susSe ...
 Aperitive pe scobitori Aperitive pe scobitori
Se taie cascavalul si mortadela in cuburi. Pe o scobitoare se infige o crocheta, un cub de cascaval si unul de mortadela. Pe o alta scobitoare se adauga maslinele verzi umplute si cele negre. Se asaza aceste scobitori pe o farfurie si se orneaza cu ...
 Carnaciori la teflon cu garnitura de cartofi taranesti Carnaciori la teflon cu garnitura de cartofi taranesti
Carnaciorii se pun in tigaia de teflon bine incalzita. Se intorc de pe o parte pe alta pentru o buna rumenire. Se lasa pana se rumenesc bine pe ambele parti.Separat se prepara garnitura: se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun la ...
 Chec cu jambon Chec cu jambon
Se bat albusurile spuma cu un praf de sare.Se adauga galbenusurile frecate separatapoi faina amestecata cu praful de copt.Jambonul se taie cubulete mici,cascavalul se rade si maslinele se taie rondele dupa care toate se adauga in compozitia de ...
 Rulada de porc cu spanac Rulada de porc cu spanac
Spanacul se opareste si se scurge ,daca e congelat se pune direct in tigaia cu unt.Ceapa se taie marunt si se adauga si ea impreuna cu usturoiul.Se lasa pe foc pana scade toto sosul lasat.Se bat ouale cu un praf de sare si piper si se adauga la ...
 Snitele de pui Snitele de pui
1.Se spala pieptul de pui si se taie in felii subtiri.2.Fiecare felie se bate pe ambele parti pana devine subtire. 3.Intr-o farfurie se pune faina, intr-un castron se bat cele 2 oua.4.Se iau pe rand feliile de carne peste care se presara sare si ...
 Rulada de carne Rulada de carne
Se curata muschiul de pielite si se sterge cu un servet umed, se taie in lungime se bate usor, dandu-i pe cat posibil o forma dreptunghiulara, se condimenteazacu sare, piper, cimbru, usturoi, boia de ardei dulce apoi il lasam la macerat 3-4 ore la ...
 Salata arici Salata arici
Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata adaugam cartofii. Pieptul de pui il taiem cubulete, la fel procedam si cu morcovul, patrunjelul, telina, cartoful si castravetii. Amestecam totul cu ...
 Drob Drob
Se fierb maruntaiele de miel ,dupa ce s-au racit se toaca prin masina,se adauga verdeata tocata fin,ceapa calita in unt ,ouale ,sarea si piperul.Compozitia astfel obtinuta se aseaza in tava de chec pe prapurul de miel.Se coace la cuptor la foc ...
 Suberec Suberec
1.Se cerne faina. Intr un vas se pune faina, delikatul, praful de usturoi. Se adauga apa calda si se framanta pana nu se lipeste de mana ( eu aluatul il fac la robot si iese foarte bine ). Se lasa la odihnit aluatul. Intre timp se face umplutura:2.Se ...
 Rulade cu Prosciutto e Filadelfia Rulade cu Prosciutto e Filadelfia
Se descojeste usturoiul si se taie marunt.Spalati frunzele de busuiog si se toc marut.Intr-un bol de sticla puneti filadelfia ,usturoiul,busuiogul,sarea ,piperul si uleiul de masline.Amestecati toate ingredientele cu o furculita.Pe un carpator ...
 Reteta de Carnati de Craciun Reteta de Carnati de Craciun
Timp de preparare: 2 ore.Ingrediente: pentru 5 kg de carne grasa de porc (eventual se poate amesteca cu 1.5 kg pulpa de vita): 1kg usturoi, 2 linguri de sare, 1 lingura piper, mate de porc sau/si de oaie. In general, matele de oaie unt mai subtiri ...
 Tacos cu pui Tacos cu pui
Taiati pieptul de pui in doua ca sa fiarba mai repede, acoperiti-l cu apa, adaugati dafinul, 1/2 lingurita sare si piperul boabe si fierbeti cca 30 minute.Scoateti carnea din supa si retineti 1 cana supa. Desfaceti pieptul fasiute.Intr-o tigaie ...
 Rulada de carne Rulada de carne
Bati muschiul de porc,pana obtii o foaie subtire.Bati ouale, adaugi condimentele. Ungi foaia de carne cu oul.Asezi cascavalul felie langa felie peste carnea data cu ou, presari cu patrunel. Rulezi,invelesti in folie de aluminiu, asezi in tava si dai ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-156
Filtreaza retetele
Ingredient:
morcov (157) piept de pui (153) mustar (151)
cimbru (142) ardei gras (131) busuioc (126)
otet (123) salam (115) zahar (114)
iaurt (111) margarina (107) orez (104)
vinete (104) parmezan (99) susan (98)
verdeata (97) bacon (96) ficat (93)
dovlecei (92) carne tocata (91) praf de copt (87)
branza de vaci (86) galbenus (86) vin (83)
oregano (82) porumb (80) castraveti (74)
spanac (70) vegeta (69) telina (66)
salata verde (65) peste (64) malai (63)
chimen (61) vita (61) vin alb (61)
mazare (60) ton (60) branza topita (60)
dafin (58) conopida (54) rozmarin (53)
ardei iute (51) carnati (51) nucsoara (51)
mozzarella (50) gogosar (50) sunca presata (49)
icre (46) somon (44) mac (43)
carne de porc (42) praz (42) ketchup (41)
apa minerala (38) curry (38) castraveti murati (37)
coriandru (37) nuca (37) varza (37)
aluat foietaj (36) gris (33) bulion (30)
feta (29) amidon (28) franzela (27)
fasole verde (25) sos de soia (25) untura (24)
ridichi (24) tarhon (23) drojdie uscata (22)
slanina (21) gaina (20) mere (19)
menta (19) gelatina (19) ghimbir (19)
parizer (19) menta (19) suc de lamaie (18)
bicarbonat (18) foi de placinta (18) piper boabe (18)
capere (17) hrean (17) suc de lamaie (16)
carne de vita (16) suc de rosii (16) miere (15)
salam uscat (15) drojdie proaspata (14) kaiser (13)
costita afumata (13) ienibahar (13) bagheta (13)
supa de pui (12) pastarnac (11) lipii (11)
muschi de porc (11) telemea de oaie (11) sfecla rosie (11)
scortisoara (10) crap (10) ardei kapia (9)
paste (9) salvie (9) maghiran (9)
portocale (8) sardele (8) leustean (8)
vanilie (8) albus (8) cuisoare (8)
stafide (8) fasole boabe (8) sparanghel (7)
carne de miel (7) sofran (7) arpagic (7)
zahar pudra (7) vin rosu (6) ananas (6)
alune (6) broccoli (6) coaja de lamaie (6)
salau (6) struguri (6) andive (6)
prosciuto (6) pulpe de pui (5) caise (5)
rom (5) fulgi de ovaz (5) pateu de ficat (5)
migdale (5) loboda (5) wasabi (5)
varza rosie (4) file de peste (4) pepene galben (4)
zahar vanilat (4) fistic (4) cafea (4)
mozarella (4) fidea (4) carne de vitel (4)
frisca (4) carne de curcan (4) crenvusti (4)
zmeura (3) zmeura (3) gorgonzola (3)
kiwi (3) compot (3) anason (3)
esenta de rom (3) lapte batut (3) pasta tomate (3)
chilli iute (2) macaroane (2) coacaze (2)
dulceata (2) suc natural (2) aripioare de pui (2)
fenicul (2) visine (2) anchois (2)
banane (2) macris (2) esenta de vanilie (2)
kefir (2) mango (2) leurda (2)
capsuni (2) cardamon (1) stevie (1)
varza de bruxelles (1) file de cod (1) biscuiti (1)
cotlet de porc (1) nuca de cocos (1) ciocolata alba (1)
cacao (1) piersici (1) barnza (1)
carne de pasare (1) foi lasagna (1) mascarpone (1)
spaghetti (1) jambon de porc (1) cirese (1)
fructe de padure (1) ementaler (1) sirop (1)
vanat (1) ceapa ciorii (1) ierburi de provance (1)
ciocolata (1) patrunjel radacina (1) coaja de portocala (1)
ciolan afumat (1) melci (1) tortellini (1)
afine (1) pere (1) gulii (1)
macrou in ulei (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive - Pagina 111
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z