SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive

 Oua umplute Oua umplute
3 oua se fierb. apoi se curata de coaja si se taie in doua pe lungime galbenusurile,branza,untul si patrunjelul se amesteca bine Cu aceasta compozitie se umple albusurile de ou,se pun pe un platou cu umplutura in jos. Din un ou se face maioneza cu ...
 Maioneza rapida Maioneza rapida
In paharul de la mixer pui oul intreg (fara coaja),cu grija sa nu se sparga galbenusul,se adauga uleiul si apoi se introduce pana jos mixerul,se apasa butonul si ..gata maioneza se adauga sare si zeama de lamaie dupa gust se amesteca cu o lingura ...
 Cartofi gratinati Cartofi gratinati
Cartofii i-am fiert  in coaja(dar nu trebuie ff fierti ca apoi sa nu se faramiteze),i-am scurs,i-am lasat sa se raceasca putin,i-am curatat  si i-am  taiat rondele. Am amestecat smantana cu ouale,iar cascavalul l-am dat pe razatoarea ...
 Omleta taraneasca Omleta taraneasca
Se spala ardeiul si taie joulien. Ciupercile se decojesc, se scot coditele, se spala si se taie joulien. Pastrama de porc se taie cubulete si se caleste in putin ulei, se adauga si ciupercile si ardeiul si se lasa pana cand se inmoaie. Ouale se bat ...
 Cartofi gratinati Cartofi gratinati
Cartofii se spala si se fierb in coaja. Se scurg de apa si se lasa sa se racesca sub capac. Se unge o tava de cuptor cu unt, se aseaza un rand de cartofi taiati rondele, un rand de cascaval ras u rand din urmatorul amestec : se bate cu furculita 4 ...
 Drob de pui Drob de pui
Se pun pipotele si inimile la fiert cu un praf de sare. Cand au fiert se dau la racit. Ficateii se fierb separate si la fel se dau la racit. Intre timp se toaca ceapa si se piseaza usturoiul. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pune ceapa si ...
 Salata cu peste Salata cu peste
Se taie ceapa si prazul, morcovul se da pe razatoare, iar ardelul de taie fidelute. Se scurg fasolele, pestele se scoate din conserve si sa marunteste. Se amesteca toate usor. Se adauga sare, ulei, otet sau lamaie dupa gust. Pofta buna! ...
 Sufleu de fasole verde Sufleu de fasole verde
Se curata fasole bine, se spala, se fierbe apoi se lasa la scurs .Separat intr-o tigaie calim pentru 1-2 minute ceapa taiata fideluta. Adaugam rosiile taiate felii si lasam un pic sa se rumeneasca, adaugam cate un pic de apa cat sa se inmoaie bine ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Ciupercile se curata, se spala si se asaza intr-o tava unsa cu unt. Se umplu cu cascaval ras, marar, sare si putin piper si se dau la cuptorul incins circa 30 de minute. Se servesc calde. ...
 FOCACIA FOCACIA
Se framanta coca, se intinde foaia (cu mana) imediat in tava unsa si tapetata cu faina si se lasa la dospit 1 ora. Dupa ce s-a dospit se pune deasupra un praf de sare, cimbru si branza rasa. Se baga in cuptorul incins si se coace la foc mediu ...
 Salata cu paste si porumb Salata cu paste si porumb
Le amesteci pe toate si.....POFTA BUNA. ...
 Turta de cartofi cu ceapa verde si sunca Turta de cartofi cu ceapa verde si sunca
Fiierbem cartofii in coaja. Ii decojim si ii  dam pe razatoarea mica. Adaugam faina, sarea, piperul, mararul si ouale. Framantam bine. Ungem cu ulei o forma rotunda si o tapetam cu faina. Asezam turta in forma si o lasam la copt 30 de minute la ...
 Vinete la cuptor acoperite cu topping de legume Vinete la cuptor acoperite cu topping de legume
Am taiat vinetele și dovleceii pe din doua, le-am crestat cu cuțitul (avînd grija sa nu tai învelișul exterior, de la baza) și am acoperit apoi cele 8 jumatați cu un topping facut din ulei de masline, usturoi pisat și verdețuri ...
 Aperitiv cu racituri Aperitiv cu racituri
Decorati platoul cu salata verde si asezati raciturile din friu liber imaginatiei ...
 Floricele cu carne Floricele cu carne
Aluat: Toate ingredientele le-am pus la masina de paine, la programul de framantare+dospire. Umplutura: Carnea se toaca impreuna cu ceapa, usturoi, ulei de masline, ou,ierburi si condimente. Se intinde aluatul, nu foarte gros si se taie cu o forma ...
 Rulada din piept de pui Rulada din piept de pui
Carnea se toaca impreuna cu ceapa, usturoi, oua, ierburi si condimente. Pe o folie de aluminiu bine unsa cu ulei intindem compozitia de carne tocata, in strat potrivit de gros. Presaram cu telemea si cascaval rase si presaram cu patrunjel. ...
 Saratele Saratele
Aluatul de foietej, partial dezghetat, il intindem pe masa si il nivelam cu sucitorul. Pe jumatate din foaie repartizam cascavalul si telemeaua rase pe razatoarea cu ochiuri mici. Acoperim cu cealalta jumatate si presam putin cu mana la capete. Cu o ...
 Oua Rossini Oua Rossini
Se bat albusurile spuma cu putina sare, dupa care se aseaza in tava unsa cu unt. Se niveleaza si se fac patru adancituri cu lingura. Se presara putina telemea rasa, se aseaza galbenusurile si se presara restul de telemea rasa pe toata suprafata. Se ...
 Clatite umplute cu branza la cuptor Clatite umplute cu branza la cuptor
Clatitele: se amesteca toate ingredientele intr-un bol mare dar laptele sa fie un pic caldut, apoi se fac intr-o tigaie potrivita unsa cu uleiDupa ce sunt gata clatitele se face umplutura astfel: cele 5 oua se bat bine cu un praf de sare si piper se ...
 Ciuperci umplute cu porumb Ciuperci umplute cu porumb
Se curata ciupercile  si se spala in apa rece Se toc marunt cozile si se amesteca intr-un bol cu untul ,mararul ,sarea si piperul, si apoi se pune porumbul. Ciupercile umplute se pun intr-o tava si se dau la cuptor 25-30 minute sau mai mult dupa ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-156
Filtreaza retetele
Ingredient:
aluat (157) piept de pui (153) mustar (151)
cimbru (142) ardei gras (131) busuioc (126)
otet (123) salam (115) zahar (114)
iaurt (111) margarina (107) orez (104)
vinete (104) parmezan (99) susan (98)
verdeata (97) bacon (96) ficat (93)
dovlecei (92) carne tocata (91) praf de copt (87)
branza de vaci (86) galbenus (86) vin (83)
oregano (82) porumb (80) castraveti (74)
spanac (70) vegeta (69) telina (66)
salata verde (65) peste (64) malai (63)
chimen (61) vita (61) vin alb (61)
ton (60) branza topita (60) mazare (60)
dafin (58) conopida (54) rozmarin (53)
ardei iute (51) carnati (51) nucsoara (51)
gogosar (50) mozzarella (50) sunca presata (49)
icre (46) somon (44) mac (43)
praz (42) carne de porc (42) ketchup (41)
apa minerala (38) curry (38) nuca (37)
varza (37) castraveti murati (37) coriandru (37)
aluat foietaj (36) gris (33) bulion (30)
feta (29) amidon (28) franzela (27)
sos de soia (25) fasole verde (25) untura (24)
ridichi (24) tarhon (23) drojdie uscata (22)
slanina (21) gaina (20) mere (19)
menta (19) gelatina (19) ghimbir (19)
parizer (19) menta (19) suc de lamaie (18)
bicarbonat (18) foi de placinta (18) piper boabe (18)
capere (17) hrean (17) suc de lamaie (16)
carne de vita (16) suc de rosii (16) miere (15)
salam uscat (15) drojdie proaspata (14) costita afumata (13)
ienibahar (13) bagheta (13) kaiser (13)
supa de pui (12) muschi de porc (11) telemea de oaie (11)
sfecla rosie (11) pastarnac (11) lipii (11)
scortisoara (10) crap (10) ardei kapia (9)
paste (9) salvie (9) maghiran (9)
portocale (8) sardele (8) leustean (8)
vanilie (8) albus (8) cuisoare (8)
stafide (8) fasole boabe (8) carne de miel (7)
sofran (7) arpagic (7) zahar pudra (7)
sparanghel (7) ananas (6) alune (6)
broccoli (6) coaja de lamaie (6) salau (6)
struguri (6) andive (6) prosciuto (6)
vin rosu (6) caise (5) rom (5)
fulgi de ovaz (5) pateu de ficat (5) migdale (5)
loboda (5) wasabi (5) pulpe de pui (5)
pepene galben (4) zahar vanilat (4) fistic (4)
cafea (4) mozarella (4) fidea (4)
carne de vitel (4) frisca (4) carne de curcan (4)
crenvusti (4) varza rosie (4) file de peste (4)
zmeura (3) gorgonzola (3) kiwi (3)
compot (3) anason (3) esenta de rom (3)
lapte batut (3) pasta tomate (3) zmeura (3)
macaroane (2) coacaze (2) dulceata (2)
suc natural (2) aripioare de pui (2) fenicul (2)
visine (2) anchois (2) banane (2)
macris (2) esenta de vanilie (2) kefir (2)
mango (2) leurda (2) capsuni (2)
chilli iute (2) cotlet de porc (1) nuca de cocos (1)
ciocolata alba (1) cacao (1) piersici (1)
barnza (1) carne de pasare (1) foi lasagna (1)
mascarpone (1) spaghetti (1) jambon de porc (1)
cirese (1) fructe de padure (1) ementaler (1)
sirop (1) vanat (1) ceapa ciorii (1)
ierburi de provance (1) ciocolata (1) patrunjel radacina (1)
coaja de portocala (1) ciolan afumat (1) melci (1)
tortellini (1) afine (1) pere (1)
gulii (1) macrou in ulei (1) cardamon (1)
stevie (1) varza de bruxelles (1) file de cod (1)
biscuiti (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive - Pagina 13
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z