SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive

 Mini pizza Mini pizza
am framantat un aluat din ingredientele date pe care l-am lasat la dospit timp de o ora intre timp am taiat cubulete sunca si salamul, am scos samburii maslinelor si am amestecat si cu restul ingredientelor am intins o foaie din aluat(de fapt doua,pt ...
 Vinete prajite Vinete prajite
Se taie vinetele rondele ,se prajesc in ulei pe ambele parti pana se rumenesc,se face o maioneza de usturoi cu rosii coapte.Este un deliciu alaturi de o friptura de pui sau ce doriti. ...
 Cartofi frantuzesti Cartofi frantuzesti
Se fierb cartofii in coaja,se curata si se taie rondele.Separat se bat 5 oua cu sare,piper,se amesteca cu smantata si branza rasa si se toarna peste cartofi uniform.Totul se pune intr-o tava unsa cu unt,se rade cascaval deasupra si se da la cuptor ...
 Vinete pane umplute Vinete pane umplute
Vinetele se curata de coaja si se taie fasii. ...
 Pate de ficat de pui Pate de ficat de pui
Ficateii se pun la inabusit in putin ulei, stins cu apa, impreuna cu ceapa si usturoiul, acoperiti cu un capac, circa 10 minute. Eu opresc mereu cam un sfert de ceapa si 2 catei usturoi, pe care le pun crude la sfarsit cand mixez totul, pentru a ...
 Cosulete de cartofi cu salata de vinete Cosulete de cartofi cu salata de vinete
Se rad cartofii cruzi curatati de coaja.Se tapeteaza o strecuratoare de inox  cu cartofii rasi si se prajeste in ulei incins...hi hi..asa s-a creat un cosulet..si inca unul...cati doriti! vinetele coapte,..tocate se amesteca cu maioneza si ceapa ...
 Salata de cartofi Salata de cartofi
Se curata cartofii, se spala si se pun la fiert alturi de pieptul de pui. Cat se fierb acestea se toaca marunt castravetii si se lasa la scurs. Se face maioneza. Cand s-au fiert cartoifii se taie cubulete.Daca se poate cartofii sa fie cat mai ...
 Carnaciorii..vegetarieni Carnaciorii..vegetarieni
Se separa ouale.Albusurile se bat spuma,galbenusurile se freaca bine si se amesteca cu lapteSe separa ouale.Albusurile se bat spuma,galbenusurile se freaca bine si se amesteca cu laptele in care o fost dizolvata drojdia,se incorporeaza cu albusul ...
 Chiftelute din carne de vita Chiftelute din carne de vita
se amesteca toate ingredientele , dupa se portioneaza si se fac bilute , care urmeaza sa fie tavalite prin faina , se prajesc in baie de ulei ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Eu aleg ciupercile cele mai mari ca sa ramana potrivite dupa preparare.Toc ceapa cu coditele   si le pun la calit in ulei de masline,le condimentez adaug verdeata.Cu aceasta compozie umplu ciupercile si le pun la cuptor pana se ...
 TARTINE DELICIOASE TARTINE DELICIOASE
ungem feliile de paine cu unt , asezam cascavalul ( aproximativ 1.5 cm grosime) , feliile de rosii , dupa gust sare, piper si busuioc . Se introduc in cuptorul incins pentru 5 minute. ...
 Cartofi la cuptor Cartofi la cuptor
SE CURATA CARTOFI DE COAJA , DUPA CARE SUNT TAIATI ;DIN RESTUL INGREDIENTELOR SE FACE UN DRESSING , IN CARE VOM  PUNE CARTOFI. DUPA PUNEM TOTUL INTR-O PUNGA SPECIALA ( se gasesc in comert). SE BAGA LA CUPTOR PENTRU 45 MIN . LA FINAL RADEM PUTIN ...
 Cartofi taranesti Cartofi taranesti
cartofii se curata de coaja se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa se taie felii, ardeiul sa fie bucati mai mari. la fel si sunculita. Cand sunt gata cartofii se cot din apa. Se incinge intr-o tigaie untul se pune ceapa , usturoiul ...
 Conopida pane Conopida pane
Se rupe conopida buchetele mici si se fierbe, cu putina sare. Nu trebuie sa fie foarte fiarta, ca e prea apatoasa. Se bat ouale intr-un castron mai mare, se condimenteaza, se pun laptele si faina si se omogenizeaza, sa nu ramana cocoloase. Eu ...
 Placintele de cartofi Placintele de cartofi
Cartofii se curata, se spala, apoi se taie rondele foarte subtiri. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se aranjeaza placintelele de cartofi, suprapunand cate 5 feliute de cartofi, ca si tiglele, dand forma rotunda. Uleiul se incinge, apoi se pune ...
 Ou ochi in paine Ou ochi in paine
Se pune un cubulet de unt in tigaie si se lasa sa se topeasca. Se decupeaza mijlocul feliilor de paine, se aseaza in tigaie si se sparge cate un ou in forma decupata. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la prajit la foc mic. Se intorc ...
 Placinte - langosi cu smantana, cascaval si usturoi Placinte - langosi cu smantana, cascaval si usturoi
100 ml apa calduta, drojdia si 1 lingura faina se amesteca bine si se lasa sa creasca (15 minute). Se adauga apoi peste faina, sarea si restul de apa calduta si se framanta bine cu mixerul aprox 10 minute - eu doar vreo 5 :)Se lasa la dospit 30 min. ...
 Melcisori cu telemea Melcisori cu telemea
Se framanta un aluat din faina, drojdie, apa si sare. Se lasa la dospit, apoi se imparte in doua. Se intind doua foi dreptunghiulare, se presara telemeaua rasa amestecata cu albusul, apoi se ruleaza. Se taie bucati si se aseaza in tava pe hartie de ...
 Cartofi gratinati Cartofi gratinati
Cartofii se pun la fiert, la fel si ouale.Se face sosul: se incinge o olasa si se pine o lingura de unt la topit, apoi se adauga faina si lapatele  formanduse astfel o crema.....daca e prea groasa mai puteti adauga apa sau lapte,,,,aceasta ...
 Cartofi crocanti , aromati si picanti Cartofi crocanti , aromati si picanti
Cartofii se curata de ceaja se spala si se taie pe de-a lundul.  Intr-un bol se amesteca malaiul(~ 2 mani) cu curry 2 lingurite cu varf,boia dulce cat sa coloreze cartofii, si restul de condimnte am pus la ochi.....idea e sa fie un joc de arome. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-156
Filtreaza retetele
Ingredient:
aluat (157) piept de pui (153) mustar (151)
cimbru (142) ardei gras (131) busuioc (126)
otet (123) salam (115) zahar (114)
iaurt (111) margarina (107) orez (104)
vinete (104) parmezan (99) susan (98)
verdeata (97) bacon (96) ficat (93)
dovlecei (92) carne tocata (91) praf de copt (87)
branza de vaci (86) galbenus (86) vin (83)
oregano (82) porumb (80) castraveti (74)
spanac (70) vegeta (69) telina (66)
salata verde (65) peste (64) malai (63)
chimen (61) vita (61) vin alb (61)
ton (60) branza topita (60) mazare (60)
dafin (58) conopida (54) rozmarin (53)
carnati (51) nucsoara (51) ardei iute (51)
gogosar (50) mozzarella (50) sunca presata (49)
icre (46) somon (44) mac (43)
carne de porc (42) praz (42) ketchup (41)
apa minerala (38) curry (38) nuca (37)
varza (37) castraveti murati (37) coriandru (37)
aluat foietaj (36) gris (33) bulion (30)
feta (29) amidon (28) franzela (27)
sos de soia (25) fasole verde (25) ridichi (24)
untura (24) tarhon (23) drojdie uscata (22)
slanina (21) gaina (20) mere (19)
menta (19) gelatina (19) parizer (19)
ghimbir (19) menta (19) suc de lamaie (18)
bicarbonat (18) foi de placinta (18) piper boabe (18)
hrean (17) capere (17) suc de lamaie (16)
carne de vita (16) suc de rosii (16) salam uscat (15)
miere (15) drojdie proaspata (14) costita afumata (13)
ienibahar (13) bagheta (13) kaiser (13)
supa de pui (12) muschi de porc (11) telemea de oaie (11)
sfecla rosie (11) pastarnac (11) lipii (11)
scortisoara (10) crap (10) ardei kapia (9)
paste (9) salvie (9) maghiran (9)
leustean (8) vanilie (8) albus (8)
cuisoare (8) stafide (8) fasole boabe (8)
portocale (8) sardele (8) carne de miel (7)
sofran (7) arpagic (7) zahar pudra (7)
sparanghel (7) alune (6) broccoli (6)
coaja de lamaie (6) salau (6) struguri (6)
andive (6) prosciuto (6) vin rosu (6)
ananas (6) rom (5) fulgi de ovaz (5)
pateu de ficat (5) migdale (5) loboda (5)
wasabi (5) pulpe de pui (5) caise (5)
cafea (4) mozarella (4) fidea (4)
carne de vitel (4) frisca (4) carne de curcan (4)
crenvusti (4) varza rosie (4) file de peste (4)
pepene galben (4) zahar vanilat (4) fistic (4)
kiwi (3) compot (3) anason (3)
esenta de rom (3) lapte batut (3) pasta tomate (3)
zmeura (3) zmeura (3) gorgonzola (3)
coacaze (2) dulceata (2) suc natural (2)
aripioare de pui (2) fenicul (2) visine (2)
anchois (2) banane (2) macris (2)
esenta de vanilie (2) kefir (2) mango (2)
leurda (2) capsuni (2) chilli iute (2)
macaroane (2) cacao (1) piersici (1)
barnza (1) carne de pasare (1) foi lasagna (1)
mascarpone (1) spaghetti (1) jambon de porc (1)
cirese (1) fructe de padure (1) ementaler (1)
ceapa ciorii (1) sirop (1) vanat (1)
ierburi de provance (1) patrunjel radacina (1) coaja de portocala (1)
ciocolata (1) tortellini (1) ciolan afumat (1)
melci (1) pere (1) afine (1)
gulii (1) macrou in ulei (1) cardamon (1)
stevie (1) varza de bruxelles (1) file de cod (1)
biscuiti (1) cotlet de porc (1) nuca de cocos (1)
ciocolata alba (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive - Pagina 12
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z