SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive

 Pate de ficat de pui Pate de ficat de pui
Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga ceapa tocata marunt si se lasa pana se inmoaie. Se adauga ficateii, mararul, condimentele si in final sucul de mar. Cand ficateii s-au patruns bine se iau de pe foc si se lasa la racit. Se mixeaza apoi pentru ...
 Sparanghel la cuptor Sparanghel la cuptor
Se curata sparanghelul pana la muguri si se fierbe aprox 5 minute in apa cu sare, dupa care se scoate si se scurge de apa. Se invelesc cate 2 fire in felii de slaninuta si se aseaza in tava unsa cu ulei. Se aseaza din loc in loc rosiile. Se da la ...
 Salata Boeuf Salata Boeuf
Carnea se pune la fiert in apa cu sare.Cand este aproape fiarta se adauga legumele spalate si curatate. Dupa ce au fiert se scot din supa si se lasa la racit,apoi se taie cubulete.La fel si castravetii murati. Se amesteca totul,se potriveste gustul ...
 Crochete de pasare Crochete de pasare
Carnea se fierbe in apa cu sare.Se lasa la racit apoi se da prin masina de tocat.Se adauga felia de paine,un ou,sare,piper si patrunjel. Se omogenizeaza si cu mana umeda se modeleaza crochete,care se dau prin oul batut cu putina sare si piper,apoi ...
 Placinta cu telemea Placinta cu telemea
Se framanta aluatul si se lasa la dospit. Intre timp se da telemeaua pe razatoare, ardeii si ceapa se taie feliute, se toaca mararul. Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei. Se aseaza telemeaua, apoi legumele si se presara mararul. Se coace pana ...
 Rosti cu pastrama de pui Rosti cu pastrama de pui
Se fierb cartofii in coaja, se scurg, se lasa sa se raceasca, se curata iar apoi se dau pe razatoare. Se da si pastrama de pui pe razatoare si se amesteca cu cartofii, adaugand sare si piper. Se imparte compozitia in doua. Se pune un cubulet de unt ...
 Ciupercute umplute Ciupercute umplute
Ciupercutele se spala si se curata de coaja, in caz ca acestea sunt usor lovite sau colorate. Li se tau piciorusele, care vor fi taiate in cubulete mici. Ceapa se toaca marunt, marunt si se pune la calit. Urmeaza gogosarul taiat si acesta marunt, ...
 Dobos cu cascaval si sunca Dobos cu cascaval si sunca
Untul se lasa la temperatura camerei pana se poate intinde usor. Se unge o felie de cascaval cu unt, intr-un strat foarte subtire, apoi se aseaza feliile de sunca. Se aseaza alternativ straturile, apoi se taie marginile cu un cutit bine ascutit si cu ...
 Turnulete taranesti Turnulete taranesti
Kaizerul si telemeaua se taie cubulete. Ceapa rosie se curata, se spala si se taie rondele mai grosute. Rosia se taie felii mai groase si apoi cuburi de marimea celor de kaizer si branzica. Se aseaza pe o rondea de ceapa cate o bucata de kaizer, ...
 Salata de cruditati cu pui pe felie de mar Salata de cruditati cu pui pe felie de mar
Pipetul de pui fiert si racit se taie cuburi mici. Morcovul si telina se curata si se dau pe razatoare mica (eu le-am facut rapid la robot), apoi se stropesc cu zeama de lamaie. Ardeiul gras se spala, se curata de cotor si seminte si se taie cuburi ...
 Rulouri de cascaval cu salata de telina si mar Rulouri de cascaval cu salata de telina si mar
Telina si marul de decojesc si se spala cu apa rece, apoi se dau pe razatoarea mica sau se pun la robot. Se stropesc imediat cu sucul de lamaie si se amesteca cu maioneza si sare dupa gust. Feliile de cascaval se taie pe jumatate, se umplu cu cate o ...
 Oua cu legume la tigaie(Menemen) Oua cu legume la tigaie(Menemen)
Ceapa se curata si se taie pestisori.Rosiile se oparesc,se racesc cu apa rece si se decojesc.Se taie in cubulete,la fel si branza.Ardeii se taie in bucati mici.Se incalzeste untul sau uleiul intr-o tigaie,se adauga pe rand ceapa,rosiile si ardeiul ...
 Cartofi umpluti Cartofi umpluti
Cartofii se dau intr-un clocot iar apoi se pun intr-o tava si se dau la copt in cuptor. Cand s-au copt cartofii se decojesc si se lasa un pic la racit. Se face un capacel (daca e cartoful mare poti sa-l tai in doua) si se scobeste cu o lingurita in ...
 Bunatati la masa de Craciun Bunatati la masa de Craciun
OK, OK, bradul e gata aranjat, coarnele-s la locul lor, sa vina al batrin cu cadourile! Mama a gatit o gramada, dar noi vrem doar jucarii si dulciuri, da? Semnat: Stefan si Vlad :))- poza 2 La ataaaaaac! Dati, dom’le, doar cite-o portie, sa ...
 Pachetele de vinete Pachetele de vinete
Rosiile se spala 2 din ele se taie felii, celelente se oparesc si se curata de coaja apoi se taie de cubulete.  Ceapa si usturoiul se taie marunt se pun intr-o tigaie incinsa cu un pic de ulei. Se inabusa se aduga rosiile apoi se  1 ceasca ...
 Pogacele cu cascaval Pogacele cu cascaval
Margarina se bate spuma,se adauga casul de oaie framantat sau cascavalul si se framanta bine pana se obtine un amestec moale.Cuptorul se incalzeste la 200 grade,se ung doua tavi cu unt.faina si boabele de pin sau fistic se aduga la acest amestec si ...
 Minipateuri cu branza Minipateuri cu branza
Se desface foietajul, se intinde si se taie sub forma de patrat cu latura de6 cm. In mijlocul patratului se pune branza ,se pliaza si se pun in tava. Se baga in cuptorul incins circa 20 min. ...
 Ochiuri in cuib de cartof Ochiuri in cuib de cartof
1. Cartofii se curata, se spala, se sterg de apa si apoi se trec prin razatoarea cu gauri mari. 2. Cartofii rasi se condimenteaza cu sare si piper si se calesc in putin ulei, pana se inmoaie. 3. Intr-o tava unsa cu ulei se aseaza cartofii caliti, se ...
 Crema de iaurt cu castraveti Crema de iaurt cu castraveti
Castravetele se curata de coaja si de semintele din interior si se razuieste marunt.Mararul de asemenea se taie marunt.Usturoiul se zdrobeste cu sare.La usturoi se adauga iaurtul,catravetele razuit si mararul si se amesteca bine.Se condimenteaza cu ...
 Clatite pufoase cu cascaval si sunca Clatite pufoase cu cascaval si sunca
Aluatul : In mod general se pregateste ca pentru cele mai obisnuite clatite. Initial se bat ouale cu berea si un praf de sare, treptat se adauga faina, pina se obtine un aluat de consitenta smintinii. Eu adaug tot timpul si circa o lingura de ulei, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-156
Filtreaza retetele
Ingredient:
morcov (157) piept de pui (153) mustar (151)
cimbru (142) ardei gras (131) busuioc (126)
otet (123) salam (115) zahar (114)
iaurt (111) margarina (107) orez (104)
vinete (104) parmezan (99) susan (98)
verdeata (97) bacon (96) ficat (93)
dovlecei (92) carne tocata (91) praf de copt (87)
branza de vaci (86) galbenus (86) vin (83)
oregano (82) porumb (80) castraveti (74)
spanac (70) vegeta (69) telina (66)
salata verde (65) peste (64) malai (63)
chimen (61) vita (61) vin alb (61)
mazare (60) ton (60) branza topita (60)
dafin (58) conopida (54) rozmarin (53)
ardei iute (51) carnati (51) nucsoara (51)
gogosar (50) mozzarella (50) sunca presata (49)
icre (46) somon (44) mac (43)
carne de porc (42) praz (42) ketchup (41)
apa minerala (38) curry (38) castraveti murati (37)
coriandru (37) nuca (37) varza (37)
aluat foietaj (36) gris (33) bulion (30)
feta (29) amidon (28) franzela (27)
fasole verde (25) sos de soia (25) untura (24)
ridichi (24) tarhon (23) drojdie uscata (22)
slanina (21) gaina (20) ghimbir (19)
parizer (19) menta (19) mere (19)
menta (19) gelatina (19) piper boabe (18)
suc de lamaie (18) bicarbonat (18) foi de placinta (18)
capere (17) hrean (17) suc de lamaie (16)
carne de vita (16) suc de rosii (16) miere (15)
salam uscat (15) drojdie proaspata (14) kaiser (13)
costita afumata (13) ienibahar (13) bagheta (13)
supa de pui (12) pastarnac (11) lipii (11)
muschi de porc (11) telemea de oaie (11) sfecla rosie (11)
scortisoara (10) crap (10) ardei kapia (9)
paste (9) salvie (9) maghiran (9)
portocale (8) sardele (8) leustean (8)
vanilie (8) albus (8) cuisoare (8)
stafide (8) fasole boabe (8) zahar pudra (7)
sparanghel (7) carne de miel (7) sofran (7)
arpagic (7) vin rosu (6) ananas (6)
alune (6) coaja de lamaie (6) broccoli (6)
salau (6) struguri (6) andive (6)
prosciuto (6) pulpe de pui (5) caise (5)
rom (5) fulgi de ovaz (5) pateu de ficat (5)
migdale (5) loboda (5) wasabi (5)
varza rosie (4) file de peste (4) pepene galben (4)
zahar vanilat (4) fistic (4) cafea (4)
mozarella (4) fidea (4) carne de vitel (4)
frisca (4) carne de curcan (4) crenvusti (4)
pasta tomate (3) zmeura (3) zmeura (3)
gorgonzola (3) kiwi (3) compot (3)
anason (3) esenta de rom (3) lapte batut (3)
leurda (2) capsuni (2) chilli iute (2)
macaroane (2) coacaze (2) dulceata (2)
suc natural (2) aripioare de pui (2) fenicul (2)
visine (2) anchois (2) banane (2)
macris (2) esenta de vanilie (2) kefir (2)
mango (2) macrou in ulei (1) cardamon (1)
stevie (1) varza de bruxelles (1) file de cod (1)
biscuiti (1) cotlet de porc (1) nuca de cocos (1)
ciocolata alba (1) cacao (1) piersici (1)
barnza (1) carne de pasare (1) foi lasagna (1)
mascarpone (1) spaghetti (1) jambon de porc (1)
cirese (1) fructe de padure (1) ementaler (1)
ceapa ciorii (1) sirop (1) vanat (1)
ierburi de provance (1) patrunjel radacina (1) coaja de portocala (1)
ciocolata (1) melci (1) tortellini (1)
ciolan afumat (1) afine (1) pere (1)
gulii (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive - Pagina 10
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z