SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri

 Peste cu legume Peste cu legume
Se fierb cartofii si morcovii taiati in bucati mari. Se scot pe un platou. Pestele se fierbe si se aseaza in mijlocul legumelor. Se poate condimenta cu usturoi pisat. ...
 Bunatati la cuptor Bunatati la cuptor
ingrediente:o varza murata,un morcov,2-3 cartofi,o cutie de ciuperci,un ardei gras,o ceapa,usturoi,un piept de pui.Pieptul se fierbe si se taie cubulete,varza se toaca marunt,morcovul se taie rondele cartofii se taie cubulete ceapa si ardeiul se ...
 Pachetele de miel Pachetele de miel
Taiati in felii de 5 - 6mm dovleceii, pe lungime. Țineti feliile 2 - 3 minute in apa clocotita. Nu le lasati mai mult, pentru a nu se inmuia. Scoateti-le si puneti-le 3 minute in apa rece si apoi scurgeti-le de apa. Daca dovleceii sunt fragezi, nu ...
 Orez mexican Orez mexican
Untul se pune intr-o cratita. Se adauga orezul si se prajeste pana devine maro. Se pune apa si ardeii iuti taiati in bucatele. Se acopera si se lasa la fiert.Cand este aproape gata se pun bucatelele de branza fara sa se amestece. Se continua ...
 Sarmale Super Bune Sarmale Super Bune
500g carne de porc,500g ciuperci de padure,100g nuci,1 varza murata,1 ceapa mare,70 g pasta de tomate,200g slanina afumata,sare,piper,cimbru. Se spala varza si se aleg foile bune restul se toaca marunt.Carnea se da prin masina de tocat,ciupercile ...
 Cascaval pane Cascaval pane
Ouale se bat bine, se dau sare si piper si apoi se amesteca si cu 4 linguri de faina. Cascavalul se da prin faina, apoi prin amestecul de oua si faina si la final prin pesmet. Se prajeste cascavalul in ulei incins, pe ambele parti. In ...
 Varza calita cu jumari Varza calita cu jumari
Tocati marunt ceapa si caliti-o impreuna cu morcovul dat pe razatoarea mare, in untura. Dupa 5 minute adaugati varza taiata fideluta si caliti-o impreuna cu ceapa si morcovul, la foc mic, 30 de minute. Adaugati pasta de tomate, diluata intr-o cana cu ...
 Piure de castane Piure de castane
Castanele se pun la fiert. Se curata de coaja si se zdrobesc. Se amesteca cu lapte si zahar pana se pregateste un piure. Se adauga rom si se paseaza. Se pregateste o spuma din frisca si zahar pudra. Aceasta se amesteca bine cu piureul de castane ...
 Aripioare pane in aluat de bere si garnitura de orez Aripioare pane in aluat de bere si garnitura de orez
Ingrediente pentru doua portii:6 aripi de pui,doua oua,4-5 linguri faina,250 ml. bere,sare,piper.(pentru prajire 250 ml. ulei).Ingrediente pentru garnitura:100 g. orez,un ardei gras rosu,un ardei gras alb,o ceapa rosie,ciuperci 150 g.,5o ml. ...
 Paste carbonara Paste carbonara
Ingrediente * 150gr bacon afumat * 150 gr cascaval * 2 linguri smantana * un ou * o ceapa medie/mica * parmesan * o lingura ulei masline * paste (400g penne rigate) ...
 Parjoale de burta ca in Vlasca Parjoale de burta ca in Vlasca
Fierbeti burta bine spalata in mai multe ape, timp de 1 - 1 ora si jumatate, pana cand se inmoaie bine. Fierbeti cartofii, morcovul si ceapa, separat, pana se inmoaie. Dati prin masina de tocat burta si zarzavaturile fierte, dupa ce s-au racit. In ...
 Chiftelute dietetice de carne Chiftelute dietetice de carne
Carnea se da prin masina de tocat. La fel si painea inmuiata in lapte. Se pune sare, piper si o lingura de apa calda. Se amesteca totul foarte bine. Se fac chiftelutele care se fierb la aburi. Se servesc cu un cubulet de unt pe deasupra si cu ...
 Cartofi cu fasole verde Cartofi cu fasole verde
Ingrediente 1 kg de cartofi 250 g jambon 350 g fasole verde 150 g unt patrunjel usturoi sare piper Mod de pregatire Cartofii si fasolea verde se curata si se pun la fiert in apa cu putina sare. Se lasa pe foc timp de 20 de minute ...
 Friptura de porc cu portocale Friptura de porc cu portocale
Ingrediente 1,5 kg de pulpa de porc 3-4 portocale o telina un ardei gras o capatana de usturoi 100 ml ulei piper folie de aluminiu ...
 Friptura de vitel la tava Friptura de vitel la tava
Carnea se spala si se da cu putina sare. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie in felii. Carnea se aseazã intr­-o tava cu ulei si putina apa, impreunã cu ceapa, morcovii si se frige la cuptor. Se stropeste din cand in cand cu ...
 Porc Vietnamez Porc Vietnamez
* 500g carne de porc taiata cuburi * 4 morcovi mici intregi * 200 ml compot de ananas * 1 lingura amidon * 3 linguri sos de soia * 1 ardei verde * 1 ceapa mica * sare Intr-o tigaie am incins putin ulei si ...
 Friptura de pui la cuptor Friptura de pui la cuptor
Descrierea retetei: Friptura de pui la cuptor se serveste cu legume sote si sosul format in tava in care a fost preparat puiul. Reteta mancare cu carne pasare Ingrediente friptura de pui la cuptor: 1 pui, 1 rosie, 2 morcovi, 1 cartof, 4 - 5 catei ...
 Orez indian la tigaie Orez indian la tigaie
Ingrediente (4 portii): 300 gr. orez (prefiert), 1 ardei gras mare, 3 cepe potrivite, 2 morcovi, 100 gr. mix de mazare & porumb (congelat), 2 oua, 5 linguri de ulei de masline, mirodenii: sare, piper, curcuma, ghimbir, patrunjel uscat Pentru ...
 Fasole cu ciolan Fasole cu ciolan
Ingrediente 1 kg de fasole fiarta ciolan afumat fara os ulei o ceapa o lingura de bulion putin cimbru o foaie de dafin sare piper ...
 Salata de paste cu ton si mozzarella Salata de paste cu ton si mozzarella
Pastele se pregatesc conform instructiunilor. Se scurg si se pun intr-un vas. Se lasa sa se raceasca. Se adauga tonul, ardeiul iute taiat in rondele si se pune si mozzarella, rosiile taiate in felii, ulei, zeama de lamaie, condimente si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-187
Filtreaza retetele
Ingredient:
ou (319) carne tocata (303) lapte (299)
lamaie (247) ceapa verde (246) suc de rosii (246)
busuioc (225) varza (224) pesmet (210)
telina (200) rozmarin (200) vegeta (196)
carne de porc (194) oregano (183) pulpe de pui (176)
zahar (166) otet (164) ardei iute (159)
mustar (158) vin rosu (152) mazare (130)
porumb (128) sos de soia (119) branza (118)
verdeata (118) ghimbir (109) carne de vita (105)
carnati (102) sunca (102) curry (99)
coriandru (96) miere (95) ficat (89)
amidon (87) nucsoara (86) tarhon (78)
malai (77) dovlecei (75) bacon (71)
untura (71) chimen (69) piper boabe (69)
scortisoara (67) supa de pui (67) vinete (66)
praz (66) ketchup (66) iaurt (66)
slanina (62) susan (57) fasole verde (57)
costita afumata (55) ienibahar (51) salvie (49)
spanac (47) parmezan (47) gaina (47)
gogosar (46) aripioare de pui (46) maghiran (44)
peste (43) cuisoare (42) pastarnac (41)
margarina (41) menta (40) mere (40)
menta (40) maioneza (40) telemea (39)
castraveti (39) muschi de porc (38) nuca (35)
conopida (33) paste (31) carne de vitel (30)
carne de miel (30) ciolan afumat (29) ardei kapia (29)
salata verde (28) mozzarella (27) aluat (26)
cotlet de porc (26) castraveti murati (25) branza topita (25)
muschi de vita (24) broccoli (23) sofran (20)
suc de lamaie (20) suc de lamaie (20) pasta tomate (20)
hrean (20) ananas (20) leustean (19)
portocale (19) sunca presata (19) bicarbonat (18)
stafide (18) alune (18) carne de pasare (17)
migdale (16) kaiser (15) galbenus (14)
stevie (14) salam (13) apa minerala (12)
compot (12) frisca (12) franzela (11)
lipii (11) coaja de lamaie (11) fenicul (11)
carne de curcan (10) smantana dulce (9) capere (8)
arpagic (8) cardamon (7) fasole boabe (7)
macaroane (7) gelatina (7) gutui (7)
gris (7) telemea de oaie (6) anason (6)
cafea (6) taietei (6) sparanghel (6)
struguri (6) chilli dulce (6) aluat foietaj (5)
caise (5) nuca de cocos (5) ton (5)
branza de vaci (5) supa instant (5) praf de copt (5)
albus (5) fidea (4) gorgonzola (4)
orez brun (4) mac (4) feta (4)
sirop (4) drojdie uscata (4) mozarella (4)
varza rosie (3) afine (3) foi de placinta (3)
andive (3) rom (3) loboda (3)
dulceata (3) zmeura (3) concentrat supa (3)
sfecla rosie (3) ridichi (3) pere (3)
zmeura (3) parizer (3) mango (2)
varza de bruxelles (2) visine (2) patrunjel radacina (2)
piersici (2) crap (2) zahar vanilat (2)
kefir (2) whisky (2) leurda (2)
file de cod (2) pepene galben (2) tortellini (2)
vanilie (2) spaghetti (2) lapte batut (2)
fistic (2) gulii (2) mure (1)
coaja de portocala (1) crenvusti (1) jambon de porc (1)
ciocolata (1) frunze vita de vie (1) ceapa ciorii (1)
salau (1) prosciuto (1) macris (1)
cognac (1) vanat (1) kiwi (1)
nalba (1) mascarpone (1) esenta de vanilie (1)
zahar pudra (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri - Pagina 108
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z