pui cu garnitura de sparanghel si morcov
Pasul 1: Pulpele se pun la marinat cu ulei, ierburi de provence si sare. Morcovul se pune la fiert cu un pic de sare. Cand se inmoaie un pic (il incercam cu furculita), il scoatem si il lasam la racit. Pasul 2: Puiul cu tot cu ulei se prajeste pe ...
Ficatei cu mere caramelizate si sos de afine
Preparare ficatei de pui cu mere caramel si sos de afine: Preparati ficateii de pui (preparare ficatei de pui), iar dupa ce sunt gata puneti-i la scurs intr-o strecuratoare. Scoateti cotorul marului, cu un dispozitiv special, astfel incat fructul ...
Fasii de vita cu legume si sos dulce-acrisor
Intr-un vas se amesteca Ketchup-ul, mierea cu oetul balsamic, sosul de soia, Sweet&Sour Sauce si zaharul brun.Se adauga carnea, se amesteca si se lasa la rece 1 ora. Legumele se pun in apa cu sare la fiert 5-10 minute pana cand incep sa se ...
Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb
Carnea de vitel se spala, se sterge cu un prosop de hartie, se taie felii subtiri si apoi fasiute lungi. Se pune intrun castron si se adauga restul ingredientelor, amestecand bine. Se acopera cu folie si se lasa la marinat in frigider peste noapte. ...
Pui cu sparanghel
Se inlatura partea lemnoasa a sparanghelului (se rupe prin indoirea capetelor inferioare) sau se taie, se spala si se pun in putina apa clocotita cu sare cat le acopere si se fierb cca. 15 min. Fileurile de pui se pudreaza cu curry si chili, sare si ...
1