SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu branza topita

 Cordon Bleu Cordon Bleu
se condimenteaza pieptul de pui;se ia o bucata de piept si se pune branza topita ,costita si cascaval si se ruleaza ; apoi se tavaleste prin pesmet amestecat cu faina ,ou si din nou pesmet. Se prajesc pana prinde o culoare aramie. ...
 Tocanita rustica Tocanita rustica
Curatam morcovii si ii taiem rondele, curatam cartofii si ii taiem cubulete. condimentam cu sare si piper si dam la fiert, in apa cat se la acopere, pana cand sunt fierte toate. Intre timp, prajim carnea taiata cubulete mici, in uleiul in care am ...
 Crochete de pui Crochete de pui
Laptele se fierbe cu un praf de sare. Se incing lingurile cu ulei si se caleste ceapa , tocata marunt. Se pune carnea tocata de pui la calit in ceapa si se lasa pana cand incepe sa se albeasca puiul. Dupa ce s-a calit carnea se pune muschul file ...
 Ardei umpluti 'jumi-juma' Ardei umpluti 'jumi-juma'
Se spala toate legumele.Morcovul de curata de coaja si se da pe razatoarea mica.Ceapa se curata de foile exterioare si se toaca marunt cu cutitul , la fel si usturoiul.Ardeilor li se taie un capacel cu un cutitas ascutit la varf si se indeparteaza ...
 Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj
Se indeparteaza pielita de pe pulpe si apoi se pun intr-un vas,la fiert cu apa si putina sare. Dupa ce sunt bine fierte se scot ,se lasa putin sa se racoreasca si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Pe o plansa pe care am presarat ...
 Rollo de pollo a la pimienta Rollo de pollo a la pimienta
pulpele se dezoseaza, se spala si se sterg cu servetel de bucataie.  pe partea din interior se aseaza in mijloc o feliuta subtire de bacon afumat si un triunghi de branza topita. se ruleaza cu pielea spre exterior, se leaga cu sfoara . se ung cu ...
 Vinete umplute Vinete umplute
Vinetele se spala si se se pun la fiert pentru aproximativ 30minute (acum..depinde de vinete, daca-s tinere..ajung si 5-10 minute). Se taie in doua pe lungime si  li se scobeste miezul care se lasa intr-o sita la scurs. Se stoarce bine apoi se ...
 Portofele cu ciuperci Portofele cu ciuperci
Pieptul de pui  il taiem felii, dupa care il batem cu ciocanul de snitele. Ceapa se taie marunt, iar ciupercile felii. Intr-o tigaie punem lingura de unt si adaugam ceapa. Cand ceapa este prajita pe jumatate, adaugam ciupercile. Lasam sa se ...
 Sufleu de cartofi cu rulouri de pui Sufleu de cartofi cu rulouri de pui
Cartofii in coaja se pun la fiert in apa cu sare. Se fierb doar pe jumatate. Se scot din apa, se trec sub un jet de apa rece si se curata de coaja. Se taie in sferturi si se lasa la racit. Pieptul de pui se taie felii, se acopera cu o folie ...
 Dovlecei umpluti Dovlecei umpluti
Spalam dovleceii,ii curatam de seminte si si-i oparim scurt in apa clocotita cu sare,cca.1minut.Separat curatam ceapa si o spalam,o taiem marunt ci o calim in putin ulei,adaugam carnea tocata si o calim putin si pe aceasta dupa care adaugam ...
 Triunghiul Bermudelor Triunghiul Bermudelor
Foarte rapid si usor de facut.Se bat feliile de pipet de pui si se aseaza pe ele feliile de branza topita cu cascaval si feliile de salam,se ruleaza, se prind cu scobitori , se dau prin ou batut, faina si iar ou batut si ultima dara prin fulgii ...
 Pui pe piure de cartofi cu morcovi Pui pe piure de cartofi cu morcovi
Incepem prin a pune cartofii si morcovii la fiert cu putina sare si piper. Cand au fiert, ii pasam bine amestecandu-i cu branza topita, unt si marar. Se mai pune sare si piper pentru gust. Carnea o punem la prajit un uleiul bine incins. Din cand in ...
 Piept de porc cu mazare si friganele Piept de porc cu mazare si friganele
  Se pregateste carnea tocata se sareaza, pipereaza, boia si oregano, se toaca o ceapa marunt, se amesteca toate cu un pic de ulei sa nu fie fada carnea si se lasa in asteptare. Pieptul de porc si el se sareaza un pic se ia carnea tocata se ...
 Tocanita de pipote Tocanita de pipote
Cartofii se taie in cuburi si morcovii in rondele si se pun la fiert in apa cu putina sare. Se pun la calit in craticioara pipotele, apoi se pune apa, sare, piper si se lasa sa fiarba. Dupa ce fierb putin peste pipote se adauga ceapa putin ...
 Rulouri de pui cu ciuperci Rulouri de pui cu ciuperci
Taiati pieptul de pui in 8 felii. Bateti-le cu ciocanul. Pe fiecare felie de carne presarata cu condimente, puneti cate o bucata de branza topita. Rulati carnea cat mai strans. Infasurati fiecare rulou de carne in cate o felie de jambon, prindeti ...
 Carne de pui cu sos Carne de pui cu sos
Carnea curatata se fierbe 5-10 minute, se schimba apa. Se adauga legumele,sare, piper boabe si foaia de dafin. Scot carnea si legumele din supa dupa ce sunt fierte, las sa se raceasca.Topesc untul, adaug radacinoasele date pe razatoare, o cescuta de ...
 Pui pane cu pesmet si garnitura de spanac picant Pui pane cu pesmet si garnitura de spanac picant
Taiati pulpele de pui in doua si puneti-le la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare, impreuna cu zarzavaturile curatate si spalate. Lasati sa fiarba 15 minute, la foc mic, apoi scoateti carnea. (Cu zeama ramasa faceti o supa delicioasa)Intre ...
 Rol de curcan impachetat Rol de curcan impachetat
Curatati cepele si morcovul, spalati bine legumele si ciupercile. Tocati marunt ceapa si ciupercile, pastrati ~100 g ciuperci intregi, pe care le puneti pe marginea unei tavi mai inalte. Tocati jumatate din morcov marunt, iar cealalta jumatate o ...
 Tocanita poloneza Tocanita poloneza
Ceapa se curata, se taie marunt si se prejeste in putin ulei. Punem apoi 2 cani de apa peste ceapa si o lasam sa fiarba putin. Apoi punem morcovii taiati felii si-i lasam sa fiarba pana se moaie putin. Se pun cartofii taiati cubulete mai mari si se ...
 Rulou din piept de curcan la gratar Rulou din piept de curcan la gratar
Taiati pieptul de curcan in asa fel incat sa obtineti o bucata dreptunghiulara de aproximativ 20 x 15 cm (o puteti obtine din mai multe bucati). Bateti carnea foarte putin pe un fund de lemm udat cu apa. Condimentati carnea si asezati-o in mijlocul ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu branza topita
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z