SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu migdale

 Orez arabesc Orez arabesc
Pune puiul la fiert cu legumele, si sarea in apa cat sa-l acopere, pina cand e fiert bine. Scoate carnea din supa si dezoseaz-o. Tai-o in fasii (daca ti se pare prea multa carne, foloseste cat crezi de cuviinta). Intr-o cratita topeste untul si pune ...
 Miel marocan Miel marocan
Incinge uleiul intr-o cratita mare.Adauga carnea de miel si prajeste-o pe toate partile pana cand s-a rumenit apoi scoate-o din cratita si pune-o deoparte. Adauga in cratita ceapa verde si usturoiul si caleste-le 5 minute.Adauga apoi carnea de miel ...
 Pui traditional american Pui traditional american
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu.Se adauga carnea si se prajeste aprox.3-6 minute pe fiecare parte, pana se rumenste.Se scoate carnea din tigaie cu o spumiera si se pune pe o farfurie. Se adauga ceapa si usturoiul in tigaie si se ...
 Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii
Se curata rodiile si se scot samburii.Se pun la fiert cu siropul, vinul si scortisoara.Se lasa sa fiarba cam 20 minute pina devine mai vascos. Fileurile de piept de curcan se pun pe o folie de nailon . Asezam peste ele frunze de patrunjel( busuioc), ...
 Rulada de porc in crusta de nuci, alune si migdale, Rulada de porc in crusta de nuci, alune si migdale,
Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare se adauga si un pic de otet ca sa nu se sfarame se lasa pana sunt aproape facuti, sa nu fie sfaramiciosi deoarece trebuiesc curatati si taiati felii pentru a se praji. Separat batem muschiuletul, ...
 Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi
Pieptul de pui se taie in cubulete, se pune o tigaie pe foc in care se adauga uleiul de susan, se taie ceapa julien, se taie fin usturoiul si se adauga, dupa care se adauga cubuletele de piept de pui se sareaza si se lasa sa se intrepatrunda, cand ...
 Muschiulet de porc cu mere coapte Muschiulet de porc cu mere coapte
Curatati muschiuletul de pielite si tendoane, spalati-l, presarati-l cu sare, piper si cimbru si puneti-l intr-o tava adanca, impreuna cu 50g unt si o cescuta de apa. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti muschiuletul, stropindu-l din cand in ...
 Pastrav cu sos de migdale Pastrav cu sos de migdale
Pastravii se curata, se spala si se dau prin faina amestecata cu piper, marar si praf de mustar. Se stropesc cu zeama de lamaie si se dau iar prin faina. Se prajesc in ulei incins. Migdalele se prajesc separat in unt si se amesteca bine cu vin si ...
 Musakhan - Pui a reincalzita -specific arab Musakhan - Pui a reincalzita -specific arab
Puiul se curata cu o zi inainte , se sareaza si se condimenteaza.Se pune intr-o farfurie adanca si se stropeste cu 2 linguri ulei de masline si sucul de la o lamaie.Se lasa la frigider pana a doua zi.Intr-o cratita de fiert subpresiune se fierbe ...
 perisoare in sos de migdale perisoare in sos de migdale
carnea se amesteca cu:patrunjelul tocat marunt,oul,pesmetul,1 catel de ustruroi taiat marunt,jumatate din ceapa taiata marunt,sare si piper.dupa aceea se ia din compozitie si se fac perisoarele(pentru a iesi toate la aceeasi marime luam din ...
 Fattah din naut sau fattah al hommos Fattah din naut sau fattah al hommos
Inainte de toate: daca doriti sa folositi boabe de naut uscate, le fierbeti impreuna dupa care jumate de cantitate o faceti crema si cealalta jumatate le pastrati boabe.Un mic sfat...eu niciodata nu sarez boabele cand fierb, deoarece raman cam tari, ...
 Kabsa cu pui " specific tarilor arabe Kabsa cu pui " specific tarilor arabe
Puiul se condimenteaza cu condiment pentru pui , se stropeste cu ulei de masline si suc de lamaie si se lasa 2-3 ore.Se curata morcovii si se pun intr-o cratita de fiert sub presiune cu o cepa intreaga si o lamie neagra in 2 litrii de apa.Cand apa ...
 Ouzi - Orez specific tarilor arabe Ouzi - Orez specific tarilor arabe
Se pune mazarea la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.Dupa ce a fiert se scurge de apa si se aseaza pe un platou.Intr-o cratita antiaderenta se pune uleiul de porumb si se prajesc intai semintele de pin, apoi semintele de ...
 Capse(specific arab) Capse(specific arab)
Se pune la prajit ceapa;dupa ce e aurie,se adauga puiul,condimentele pudra,morcovi,ardei dulce si iute,rosii.Se lasa cca 20-30 minute,acoperit,sa fie moi legumele si puiul.Se pune,apoi apa fierbinte,sare(dupa gust);apa trebuie sa fie rosiatica;daca ...
 Pui marocan cu rosii, vinete si alune Pui marocan cu rosii, vinete si alune
2 linguri de ulei de masline se incing intr-o cratita la foc moderat. Se adauga ceapa si usturoiul, se acopera si se lasa pina cind ceapa se moaie (aprox. 10 min.) Se adauga boiaua, sarea, sofranul, coriandrul, anasonul, piperul, cuminul si ghimbirul ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu migdale
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z