SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu aluat

 Clatite brasovene Clatite brasovene
Pt realizarea clatitelor se amesteca componentele, se lasa minim 30-40 min. la rece si apoi se coc clatitele. Cat timp compozitia de clatite sta la frigider, se prepara umplutura. Se caleste ceapa pana devine sticloasa, se adauga pieptul ...
 Crenvursti infasati Crenvursti infasati
Bucatile de crenvursti sau cabanos se taie cam cat lungimea degetului tau mare, iar bucatile de aluat in care ii vei inveli sau fie cu 2 cm mai mari pe lungime si 2 pe latime. Imbraci fiecare bucata de crenvurst in aluat, le pui intr-o tava in care ...
 Briose cu carne Briose cu carne
Aluat: Toate ingredientele le-am pus la masina de paine. Va rezulta un aluat elastic si nelipicios. Daca e nevoie mai adaugati faina, dar nu mai mult de 50 de grame. Umplutura: Pieptul de pui se toaca, apoi se amesteca impreuna cu oul si sucul de ...
 File de porc in foietaj File de porc in foietaj
Initial am vrut sa fac reteta Ionelei, dar pana la urma a iesit altceva. :)) Mustarul il amestecam cu usturoi si celelalte condimente, apoi cu uleiul formand o pasta ca o maioneza. Cu aceasta pasta ungem carnea, pe care o invelim in folie si dam la ...
 Manti Manti
Aluat : Se toarna intr-un castron apa cu oul putin batut si sarea, in acest castron se adauga faina cate putin cernand direct in el si, amestecand constant cu o lingura pana incorporam toata faina apoi se framanta putin aluatul pana obtinem un aluat ...
 Pui intreg in aluat Pui intreg in aluat
Incalzeste cuptorul la 220⁰C.Unge cu putin ulei de masline un vas termorezistent. Pentru aluat, dizolva drojdia uscata in 300 ml apa calduta si las-o sa stea 10 minute.Intr-un vas amesteca faina cu sarea apoi adauga drojdia dizolvata in apa si ...
 Placinta cu pui si bacon Placinta cu pui si bacon
Foietajul se lasa la dezghetat. Pieptul de pui se spala si se toaca la robot. Baconul se taie cubulete, ceapa se toaca si ea la robot. Intr-o tigaie incapatoare se topeste untul, se adauga ceapa si se lasa cateva minute sa se inmoaie, amestecand din ...
 Floarea mielului Floarea mielului
Se caleste ceapa tocata marunt, se adauga carnea tocata, apoi pasta de rosii si condimentele,cimbrul uscat. Se lasa sa se raceasca putin, timp in care incalzim cuptorul si intindem foaia de aluat pe masa. Se adauga si cascavalul ras peste amestecul ...
 Ciocanele de pui in foitaj Ciocanele de pui in foitaj
Ciocanelele se spala, se sterg, apoi se ung cu ulei si se presara cu condimente. Se pun la prajit. Se intoc din cand in cand si se mai pune apa, pana sunt bine patrunse si rumene. Se dau la racit. Aluatul foitat se lasa la temperatura camerei, apoi ...
 Cosulet cu chiftelute Cosulet cu chiftelute
Tocam marunt legumele si carnea fiarta, calim putin ciupercile. Razuim cascavalul si batem 2 oua. Fierbem cartofii taiati cubulete in lapte cu apa si sare ,care sa treaca de ei cu 2 degete.Cand sunt aproape gata punem si o jumatate de ...
 Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj
Se indeparteaza pielita de pe pulpe si apoi se pun intr-un vas,la fiert cu apa si putina sare. Dupa ce sunt bine fierte se scot ,se lasa putin sa se racoreasca si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Pe o plansa pe care am presarat ...
 Mini-placinte cu carne de pui, ceapa si tarhon Mini-placinte cu carne de pui, ceapa si tarhon
Incalzeste cuptorul la 200ºC.Taie 4 cercuri din aluat, atat de mari incat sa acopere gura a 4 boluri mici termorezistente, dar sa fie mai mari cu 1-2 cm decat bolurile.Pastreaza-le la frigider. Incalzeste 2 linguri ulei intr-o ...
 Clatite umplute cu ciuperci Clatite umplute cu ciuperci
Se face aluatul de clatite ,se amesteca bine ouale cu vanilia si coaja de lamaie, apoi se pune laptele si faina si se amesteca bine sa nu se faca cocoloase. La final se pune 1 canita de ulei Se coc clatitele ,eu nu mai pun ulei in tigaie deoarece am ...
 Clatite impaturite cu ciuperci Clatite impaturite cu ciuperci
  Ciupercile se spala se felieaza . Ceapa se felieaza, ouale se fierb molcute -timp de 2-3 minute.  Mozarela sau cascavalul se taie in cuburele mici sau se dau prin razatoare cu gauri mai mari. Ciupercile se prajesc cu ceapa timp de 4-5 ...
 Placinta englezeasca cu vita si Guiness Placinta englezeasca cu vita si Guiness
Intr-o cratita, am calit ceapa si rozmarinul in 2 linguri de ulei, cateva minute, apoi am adaugat usturoiul ras, morcovii , ciupercile si telina taiate feliute, apoi vita taiata in bucatele, Guiness-ul, inca niste apa cat sa fie toate acoperite de ...
 Porc cu mirodenii in crusta Porc cu mirodenii in crusta
1) Dati prin masina de tocat pulpa si pieptul de porc. Ficatul taiati-l in cubulete, apoi amestecati-l cu carnea si ceapa tocata marunt. Adaugati mirodeniile si caliti toate acestea in ulei, la foc mic. Opriti un sfert din aluat deoparte. Din restul ...
 Broccoli la castron Broccoli la castron
Fierbeti in apa sarata, timp de 5 minute, broccoli desfacut in buchetele. Lasati buchetelele la scurs, apoi adaugati urda si cascavalul ras. Caliti in 2 linguri de ulei catelul de usturoi intreg, apoi inlaturati-l si turnati uleiul aromat in vasul cu ...
 Pui cu ciuperci in crusta Pui cu ciuperci in crusta
Dezosati puiul si taiati carnea in bucati potrivite. Sarati si piperati bucatile de carne, pudrati-le cu faina si rumeniti-le in uleiul amestecat cu 1 lingura unt. Pastrati la cald bucatile prajite. Puneti in tigaie untul ramas si caliti ceapa taiata ...
 Ceafa de porc umpluta in foitaj Ceafa de porc umpluta in foitaj
Curatati carnea de pielite, spalati-o, apoi taiati-o, astfel incat sa obtineti o “foaie” de carne cu grosimea de circa 1cm si presarati-o cu sare, piper si cimbru. Puneti pe mijlocul bucatii de carne carnaciorii, maslinele, ouale taiate in ...
 Suberek Suberek
1.Se framanta o coca din apa calduta, sare si faina adaugata treptat, astfel incat sa nu fie nici foarte moale, nici foarte vartoasa, ci foarte elastica sa o putem intinde usor.2.Aluatul se taie in fasii lungi care apoi se impart in bucati mai mici ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu aluat
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z