SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu tarhon

 Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor
Pisam usturoiul,apoi amestecam cu sare,piper si tarhon.Adaugam uleiul si amestecam pana se face ca o maioneza.Punem si mustarul amestecat cu vinul alb si smantana. Punem carnea la marinat in acest sos,pentru 1 ora,in frigider. Dupa acest timp,punem ...
 Rulada din fleica cu piept de pui Rulada din fleica cu piept de pui
Fleica o taiem felii.La fel si pieptul de pui.Le batem putin cu ciocanul de snitele,pentru a le fragezi. Fleica o condimentam cu sare,piper si maghiran.Pieptul de pui cu sare,piper si tarhon. Peste bucata de fleica punem o bucata de piept si rulam ...
 Piept de porc in bain marin cu Orez Aromat Piept de porc in bain marin cu Orez Aromat
 Carnea de porc se spala bine, se taie felii, se condimenteaza cu chili si sare si se aseaza intr-o tigaie fara maner sau oala (nu prea inalta). Peste carne se pune ceapa taiata julien, ardeiul taiat la fel si usturoiul feliute. Atentie, a nu ...
 Clatite brasovene Clatite brasovene
Pt realizarea clatitelor se amesteca componentele, se lasa minim 30-40 min. la rece si apoi se coc clatitele. Cat timp compozitia de clatite sta la frigider, se prepara umplutura. Se caleste ceapa pana devine sticloasa, se adauga pieptul ...
 Vacuta in vin pe pat de legume Vacuta in vin pe pat de legume
  Se taie muschiul cubulete si se lasa in apa rece cu putina sare. Se unge cu unt o tava in care se aseaza ceapa taiata julien, ardeiul taiat julein, morcovul taiat rondele. Peste legume se aseaza bucatile de muschi de vita, sare, piper, cimbru ...
 Jamboree de pui Jamboree de pui
Se incinge uleiul intr-o tigaie, se pun bucatile de pui si se rumenesc la foc mare  amestecand continuu. Apoi se micsoreaza focul si se adauga ceapa tocata, ciupercile, foaia de dafin, tarhonul si cimbrul. Reteta originala era si cu coaja de ...
 fasole cu carnati2 fasole cu carnati2
fasolea se pune de cu seara la umflat.A doau zi se pune la fiert si se scimba apa de cateva ori cand da in clocot. Ceapa se taiemarunt, ardeiul cubulete la fel si morcovul. Intr-o tigaie se pune la incins un pic de ulei apoi se adauga ceapa, morcovul ...
 Curcan cu mere la cuptor Curcan cu mere la cuptor
Se spala si se curata bine pulpele, se asaza intr-o tava impreuna cu merele. Se condimenteaza, se stropesc cu ulei si coniac si se adauga putina apa. Eu le-am pus intr-o punga pentru ca iese carnea mai frageda. Se introduce tava in cuptorul incalzit ...
 Mancarica turceasca in vas roman Mancarica turceasca in vas roman
Vasul roman se pune la inmuiat in apa rece, cel putin jumatate de ora. Se pun apoi in vas rosiile din cutie, impreuna cu pulpa de vitel, taiata cubulete. Se pune sare si piper si se condimenteaza dupa preferinta, cu boia, usturoi granulat, cimbru. ...
 Vitel sote cu vin alb Vitel sote cu vin alb
Rasolul se taie in felii groase de 1 cm, se condimenteaza, se ung feliile bine cu ulei de masline si se lasa cateva ore la rece. Se topeste untul intr-o tigaie(sau ulei pentru cei ce tin diete) si se pun feliile de vitel la incins. Se intorc cu grija ...
 Cotlet de porc cu portocale si cartofi la cuptor. Cotlet de porc cu portocale si cartofi la cuptor.
Curatam cartofii ii taiem in bucati mai mari si ii vom pune intr-o tava de yena la cuptor cu 3 linguri de ulei de masline extravirgin,1 cescuta mica de apa,sare,piper proaspat macinat,un praf de nucsoara,un praf de tarhon,un praf de ...
 Tocanita de cartofi cu cabanos Tocanita de cartofi cu cabanos
Se curata ceapa si se toaca marunt,ardeiul si rosia se maruntesc si ele,cabanosul se taie cubulete,morcovii la fel. Se pun toate la distuit cu putin ulei si apa,sare,piper,15min. Intre timp se curata cartofii si se taie cubulete,se rastoarna peste ...
 Sarmalute cu carne de porc si kaizer. Sarmalute cu carne de porc si kaizer.
Pregatim foile de varza,pe care le vom pune intr-un lighenus cu apa la desarat. Kaizerul il tocam in forma dorita(tocat marunt ptr compozitia de carne tocata)si feliute ptr a pune printre sarmale. Carnea tocata,o amestecam cu condimentele dorite de ...
 Friptura de porc la gratar cu cartofi prajiti. Friptura de porc la gratar cu cartofi prajiti.
Pregatim cartofii pentru prajit,ii curatam,ii taiem si ii vom pune la prajit intr-un ceaun cu ulei,lasand uleiul sa se infierbante bine.Separat pregatim gratarul cu capac si apa.Se pune apa in gratarul care se pune pe flacara.Punem carnea pe ...
 Pui fiert cu sos cu tarhon Pui fiert cu sos cu tarhon
Pune puiul, morcovii,boabele de piper, foaia de dafin, ceapa, patrunjelul, 1 lingurita tarhon, catelul de usturoi si sarea intr-o cratita mare, umple cratita cu apa cat sa acopere toate ingredientele si pune totul la fiert 45 minute – 1 ora ...
 Tocanita de curcan cu ghebe Tocanita de curcan cu ghebe
Am taiat carnea fasii, cartofii i-am feliat, iar ceapa si usturoiul le-am tocat marunt. Am folosit un vas Zepter, drept pentru care nu am adaugat deloc ulei. Deci, am pus carnea in vas, am acoperit-o si am lasat-o la inabusit in suc propriu, avand ...
 Pastrama de caprioara cu tagliatelle cu sos Pastrama de caprioara cu tagliatelle cu sos
Curatam ciupercutele le spalam si le punem pe gratar.In fiecare ciupercuta picuram cateva picaturi de ulei extravirgin de masline(2 sau 3 picaturi sunt de ajuns).Pregatim pastrama de caprioara,o taiem in bucati cam de 2 cm,o ungem cu o pensula cu ...
 Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate. Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate.
Punem gratarul cu apa si capac,pe care vom pune mici mai intai,ii vom face separat deoarece mici se fac mai repede si sunt mai fragezi.Dupa ce s-au facut mici,vom pune pe gratar inima de porc,pe care o vom tine o idee mai mult pe gratar.Cand sunt ...
 Piept de curcan cu cartofi natur. Piept de curcan cu cartofi natur.
Spalam bine si portionam fileul de curcan.Punem pe gratar si il vom lasa 15 minute pe o parte si 15 minute pe cealalta parte.Eu il tai un pic mai subtire ca sa se faca mai repede si mai bine.Tot secretul este in gratarul acela care are apa,pentru ca ...
 Aripioare de pui,pulpa de porc condimentate cu garnitura de cartofi la tava. Aripioare de pui,pulpa de porc condimentate cu garnitura de cartofi la tava.
Spalam si curatam bine aripioarele de pui,apoi le dam cu ulei de masline extravirgin.Pun in palma ulei si le ung pe rand.Vom face un amestec de condimente din:sare,boaia de ardei dulce,tarhon uscat,rozmarin uscat,1 cm de ghimbir proaspat ras(eu il ...
1234
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu tarhon
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z