SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu branza

 Vinete umplute cu pui Vinete umplute cu pui
Vinetele se taie transversal, se scoate miezul cu o lingura, apoi se pune sare peste ele si se lasa deoparte. Miezul se toaca la robot (sau cubulete) si se lasa intr-un bol cu putina sare deasupra. Pieptul de pui se taie fasiute foarte subtiri, ...
 Cartofi umpluti Cartofi umpluti
Se fierbe orezul.Cartofii se taie in doua si se baga la cuptor la 180grade 30 min pana intra furculita in ei.Se caleste ceapa cu ardelul in 2 linguri ulei apoi se adauga carnea tocata. se adauga condimentele si oul si se mai lasa 1 minut pe foc ...
 Tochitura Tochitura
Taiati ceapa si ardeiul marunt si le caliti cu putin ulei,cand ceapa devine aurie puneti carnea taiata cubulete,puneti pasta de tomate ,condimentati bine si apoi puneti o cana cu apa calda(apa sa depaseasca nivelul carnitei)) si lasati totul sa ...
 pui cu garnitura de sparanghel si morcov pui cu garnitura de sparanghel si morcov
Pasul 1: Pulpele se pun la marinat cu ulei, ierburi de provence si sare. Morcovul se pune la fiert cu un pic de sare. Cand se inmoaie un pic (il incercam cu furculita), il scoatem si il lasam la racit. Pasul 2: Puiul cu tot cu ulei se prajeste pe ...
 Pastrama de oaie la tigaie Pastrama de oaie la tigaie
Pastrama se taie in fasii subtiri, se amesteca bine cu putin ulei de masline si jumate de capatana de usturoi pisat. Se lasa asa 2-3 ore, apoi se pune pe foc intr-o tigaie de teflon, fara a mai aduga ulei, caci pastrama va lasa destula zeama. Iese ...
 Cordon Bleu Cordon Bleu
se condimenteaza pieptul de pui;se ia o bucata de piept si se pune branza topita ,costita si cascaval si se ruleaza ; apoi se tavaleste prin pesmet amestecat cu faina ,ou si din nou pesmet. Se prajesc pana prinde o culoare aramie. ...
 Piept de pui acoperit la cuptor Piept de pui acoperit la cuptor
Tai carnea felii,subtiri,bati ca pt snitele,le sarezi le piperezi,le treci prin margarina RAMA topita si le asezi intr-un vas termorezistent,uns cu margarina RAMA si tapetat cu pesmet.Ciupercile maruntite la amesteci cu margarina RAMA ramasa,apoi lle ...
 Ciuperci cu carnaciori la cuptor Ciuperci cu carnaciori la cuptor
ciupercile se spala, se sareaza si se pipareaza . in fiecare palarie se pune putina branza de burduf [ atat cat sa faca priza cu carnaciorul ] , carnaciorul de bere crestat   in patru in varf cu o bucatica de mozzarella . se pun intr-o tava ...
 Cartofi cu muschi file la cuptor Cartofi cu muschi file la cuptor
Fierbem cartofii in coaja ii curatam si ii taiem cuburi. Feliem muschiul si il coacem intr-o tigaie teflonata impreuna cu ardeiul. Pregatim sosu bechamel astfel :topim untul, adaugam faina , incorporam laptele si lasam la foc mic pana se ingroasa ...
 rulouri de piept de pui rulouri de piept de pui
Pieptul de pui il feliem si batem ca pentru snitele  Ungem fiecare snitel obtinut cu branza amestecate cu condimente (intr-un strat subtire) apoi rulam.De preferat sa facem felii mici pentru a se patrunde bine. Batem oul cu apa si faina prin ...
 Piept de pui umplut Piept de pui umplut
Pieptul de pui se taie pe latime pana obtinem o foaie de carne. Se pune intre doua folii de plastic si se bate usor cu ciocanul de carne fara sa se rupa. Se condimenteaza dupa gust si se lasa la rece. Cartoful se curata , se spala si se taie ...
 Mamaliguta cu jumari Mamaliguta cu jumari
fleica se taie cuburi marunte si se face jumari , spre sfarsit se adauga si baconul taiat tot asa , se rumenesc pana devin crocante . intr-o oala se pun 2 litrii apa la fiert  cu sare si se face o mamaliga.. se taie cuburi casul si mozarella . ...
 Embotido Embotido
se amesteca carnea porc + carnea de vaca, se adauga ceapa piperul rosu piper ardei +conserva carne porc cuburi,  stafide  lapte praf, si sos marinat + oua taiate si pesmet Se amesteca toate ingredientele incet cu grija Se pune cate o ceasca ...
 Cartofi taranesti cu afumatura si cascaval Cartofi taranesti cu afumatura si cascaval
Curatam cartofii, ii feliem, ii asezam intr-un vas termorezistent, tapetat cu grasime. Adaugam peste ei branza rasa. Completam cu afumatura. Stropim cu o ceasca de apa..si dam la cuptor. Cand sunt gata, adaugam cascavalul..si mai lasam cateva ...
 Musacaua mea Musacaua mea
Cartofii se taie rondele, nu foarte subtiri, si se calesc usor in tigaia cu ulei. Vinetele proaspete se spala si se cojesc partial (zebra), se taie ca si cartofii, se sareaza si se lasa la scurs cca 30 minute, apoi se clatesc sub jet de apa rece. Eu ...
 Pastrama de caprioara cu tagliatelle cu sos Pastrama de caprioara cu tagliatelle cu sos
Curatam ciupercutele le spalam si le punem pe gratar.In fiecare ciupercuta picuram cateva picaturi de ulei extravirgin de masline(2 sau 3 picaturi sunt de ajuns).Pregatim pastrama de caprioara,o taiem in bucati cam de 2 cm,o ungem cu o pensula cu ...
 Legume asortate umplute Legume asortate umplute
 Curatam  legumele, ceapa se decojeste dar se pastreaza o parte din codita, ardeii se curata de seminte dar pastram capacul cu codita,la  rosii de asemnea scoatem capacul si curatam semintele, pastrand capacul. Se pun in apa cu ...
 Chiftelute cu surprize Chiftelute cu surprize
usturoiul se piseaza , painea se imoaie in apa si se stoarce . carnea tocata se amesteca bine cu paine imuiata , usturoi, ou, cimbrisor , sare si piper dupa gust . gogosarul, castravetele si branza feta se taie cuburi [ cam 2 cm]. formati chiftelute ...
 Tocanita rustica Tocanita rustica
Curatam morcovii si ii taiem rondele, curatam cartofii si ii taiem cubulete. condimentam cu sare si piper si dam la fiert, in apa cat se la acopere, pana cand sunt fierte toate. Intre timp, prajim carnea taiata cubulete mici, in uleiul in care am ...
 Musaca invelita in teci Musaca invelita in teci
Incepem prin a ferbe cartofii in coaja in apa simpla.Apoi separat in alta oala fierbem apa cu putina sare si oparim tecile, le mai lasam un pic sa nu fie fierte de tot si molesite doar aldente.Apoi tocam marunt ceapa, ardeiul, prazul, usturoiul si le ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu branza
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z