SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri

 TOCANITA DE CARTOFI CU CABANOS TOCANITA DE CARTOFI CU CABANOS
Intro cratita, punem uleiul la incins, adaugam ceapa taiata marunt, calim pana devine sticloasa, adaugam boiaua, cartofii curatati, spalati, taiati cubulete. Acoperim cartofii cu apa, lasam sa dea cateva clocote. Adaugam ardeiul gras taiat cubulete ...
 TOCANITA DE CARTOFI CU CARNAT AFUMAT TOCANITA DE CARTOFI CU CARNAT AFUMAT
Se caleste carnatul, ceapa, apoi se adauga cartofi sa fiarba si rosia catre sfarsit. Dupa ce se trage de pe foc se adauga patrunjelul.Enjoy! ...
 TOCANITA DE PORC CU CARTOFI TOCANITA DE PORC CU CARTOFI
Intro cratita punem uleiul la incins, adaugam ceapa taiata marunt, calim la foc mic pana devine sticloasa, adugam boiaua, amestecam, apoi imediat adugam carnea taiata bucatele mici, calim usor si adaugam apa sa acopere carnea, fierbem la foc ...
 Racitura de pasare Racitura de pasare
Pui carnea la fiert in apa cu sare, si dupa ce o spumuiesti, o lasi sa fiarba bine pana cade de pe oase. Cand e aproape gata de scos, pui si cartofii si morcovul sa fiarba. Dupa ce ai scos totul la racit, lasi zeama sa se raceasca sa poti aduna ...
 Pulpa de Rata Confiata Pulpa de Rata Confiata
Se taie putina grasime de pe pulpele de rata, dupa care se leaga cu sfoara de bucatarie. Grasimea se topaste in oala si se aseaza rata. Se pune langa el ceapa, radacinoasele, usturoiul si verdeturile. Se stinge cu vin alb sec din belsug si se acopera ...
 Cartofi cu carnita de porc la cuptor Cartofi cu carnita de porc la cuptor
Cateva bucati de carnita de porc, codimentate cu de toate, stropite cu ulei de masline si cateva picaturi de vin alb. Se aseaza in tava si se baga la cuptor. Cand sunt aproape gata, se adauga cartofii taiati jumatati. Se adauga din cand in cand ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
Se toaca ceapa marunt si se pune la calit. Morcovii se dau pe razatoare si se adauga peste ceapa. Se calesc citeva minute dupa care se adauga carnea tocata. Se amesteca bine si se da deoparte. Orezul se da in clocot citeva minute in apa cu sare, se ...
 Cartofi noi cu pulpe de pui la cuptor Cartofi noi cu pulpe de pui la cuptor
Cartofii curatati (cei mici se lasa intregi, cei mai mari se taie in jumatati sau sferturi) se pun intr-un vas de lut (vas roman) impreuna cu ceapa si usturoiul verde taiate rondele, se presara piper, sare, Delicat picant si verdeata taiata marunt.Se ...
 Mazare cu piept de pui Mazare cu piept de pui
Pieptul de pui se portioneaza si se trage la tigaie. Se scoate si da separate. Ceapa se spala si se curata. Ardeiul gras se curata si se toaca marunt. Se inabusa in ulei ceapa si ardeiul gras si se adauga bulionul, se condimenteaza cu sare si piper ...
 Pui cu mere si sos caramel Pui cu mere si sos caramel
Pieptul se sareaza si se prajeste in unt. Marul se spala se taie rondele indepartandu-se cotorul in asa fel incat sa ramana ca un inel. Intr-o tigaie se pune putin unt si se adauga zaharul brun. Se formeaza un caramel. Se stoarce lamaia, iar sucul se ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Puiul se spala, se zvanta pe un prosop de servet,se sareaza si condimenteaza Se aseaza in tigaia pentru a se praji Cand s-au prajit bucatile de pui se pun rosiile si usturoiul taiat bucati Se pune si patrunjel cand se serveste Se serveste simplu cu ...
 Ficatei de pui pane Ficatei de pui pane
1. Se spala si se scurg ficateii, se condimenteaza.2. Se face un aluat ca de clatite (un pic mai gros) condimentat cu sare si piper.3. Se dau ficateii prin aluat, se pun in uleiul incins si se da focul mai mic ca sa se patrunda fara sa se arda. Am ...
 Sarmale in frunze de varza Sarmale in frunze de varza
Process tehnologic de preparare: varza se spala si se aleg foi. Se toaca marunt o parte din aceasta. Carnea toccata se pune intr-un vas si se amesteca cu ceapa tocata marunt, bulion, sare, piper macinat, orez, cimbru. Se formeaza sarmalutele cu ...
 Mancare de curcan cu cartofi Mancare de curcan cu cartofi
Carnea se spala si se taie bucati, se da intr-un fiert si se arunca apa. Apoi se pune la fiert din nou. Se adauga ceapa, usturoiul, uleiul si cartofii. Spre sfarsit se adauga si patrunjelul tocat marunt, si se potriveste dupa gust cu sare, piper si ...
 File de pasare cu rosioare chery File de pasare cu rosioare chery
Intr-un vas rezistent la cuptor (pyrex)se pun componentele pentru sos ,se amesteca si se dau la cuptor iincalzit dinainte la 200 de grade pentru 10 minute.Intre timp se unge pieptul de pasare cu ulei se presoara cu sare piper si thimin .Se incalzeste ...
 Chiftelute marinate Chiftelute marinate
Chiftelutele, carnea toccata se amesteca cu ceapa tocata marunt, oua, sare, piper, usturoi pisat bine, marar, patrunjel si franzela imuiata in apa sau lapte, apoi stoarsa foarte bine. Se formeaza chiftelutele si se prajesc in ulei. Se scot se scurg. ...
 Copane cu cartofi la cuptor Copane cu cartofi la cuptor
Spalati copanele si le asezati in tava, curatati cartofii de coaja si ii taiati cubulete, ceapa taiata solzisori, morcovul rondele, iar telina o lasati intreaga, un catel de usturoi (am uitat sa-l pun la ingrediente), patrunjelul, uleiul, vinul, apa, ...
 MUSCHI DE PORC MARINAT CU CARTOFI COPTI SI CEAPA MUSCHI DE PORC MARINAT CU CARTOFI COPTI SI CEAPA
1.Se ung feliile de muschi cu acest sos propriu si se lasa la marinat aproximativ 2 ore2.Ungem tava cu ulei si asezam cartofii taiati felii, muschiul de porc si ceapa taiata rondele3.Se tin la cuptor pana se rumenesc 30-45 de minute ...
 Ficat in Osanza Ficat in Osanza
Se feliaza ficatul in felii de 1-1,5 cm.Luam o bucata de osanza de trei ori mai mare decat felia de ficat, in mijlocul ei punem ficatul si impaturam. Asa invelita felia de ficat se pune pe plita sau tigaie de teflon bine incinsa.Se prajeste 10-15 ...
 Piftie de porc Piftie de porc
Picioarele sau alte bucati de carne cu sorici se parlesc putin pe flacara, apoi se spala sub un jet de apa. Carnea se pune la fiert cu apa rece (sa treaca cu 7-8 cm peste nivelul ei) si se adauga piperul, sarea si ceapa intreaga (se scoate cand s-a ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-187
Filtreaza retetele
Ingredient:
ou (319) carne tocata (303) lapte (299)
lamaie (247) suc de rosii (246) ceapa verde (246)
busuioc (225) varza (224) pesmet (210)
telina (200) rozmarin (200) vegeta (196)
carne de porc (194) oregano (183) pulpe de pui (176)
zahar (166) otet (164) ardei iute (159)
mustar (158) vin rosu (152) mazare (130)
porumb (128) sos de soia (119) branza (118)
verdeata (118) ghimbir (109) carne de vita (105)
sunca (102) carnati (102) curry (99)
coriandru (96) miere (95) ficat (89)
amidon (87) nucsoara (86) tarhon (78)
malai (77) dovlecei (75) bacon (71)
untura (71) piper boabe (69) chimen (69)
supa de pui (67) scortisoara (67) vinete (66)
praz (66) ketchup (66) iaurt (66)
slanina (62) susan (57) fasole verde (57)
costita afumata (55) ienibahar (51) salvie (49)
gaina (47) spanac (47) parmezan (47)
gogosar (46) aripioare de pui (46) maghiran (44)
peste (43) cuisoare (42) pastarnac (41)
margarina (41) maioneza (40) menta (40)
mere (40) menta (40) telemea (39)
castraveti (39) muschi de porc (38) nuca (35)
conopida (33) paste (31) carne de vitel (30)
carne de miel (30) ciolan afumat (29) ardei kapia (29)
salata verde (28) mozzarella (27) aluat (26)
cotlet de porc (26) castraveti murati (25) branza topita (25)
muschi de vita (24) broccoli (23) ananas (20)
sofran (20) suc de lamaie (20) suc de lamaie (20)
pasta tomate (20) hrean (20) sunca presata (19)
leustean (19) portocale (19) bicarbonat (18)
stafide (18) alune (18) carne de pasare (17)
migdale (16) kaiser (15) galbenus (14)
stevie (14) salam (13) compot (12)
frisca (12) apa minerala (12) franzela (11)
lipii (11) coaja de lamaie (11) fenicul (11)
carne de curcan (10) smantana dulce (9) capere (8)
arpagic (8) cardamon (7) fasole boabe (7)
macaroane (7) gelatina (7) gutui (7)
gris (7) chilli dulce (6) telemea de oaie (6)
anason (6) cafea (6) taietei (6)
sparanghel (6) struguri (6) albus (5)
aluat foietaj (5) caise (5) nuca de cocos (5)
ton (5) branza de vaci (5) supa instant (5)
praf de copt (5) mozarella (4) fidea (4)
gorgonzola (4) orez brun (4) mac (4)
feta (4) sirop (4) drojdie uscata (4)
zmeura (3) parizer (3) varza rosie (3)
afine (3) foi de placinta (3) andive (3)
rom (3) loboda (3) dulceata (3)
zmeura (3) concentrat supa (3) sfecla rosie (3)
ridichi (3) pere (3) lapte batut (2)
fistic (2) gulii (2) varza de bruxelles (2)
mango (2) visine (2) patrunjel radacina (2)
piersici (2) crap (2) zahar vanilat (2)
kefir (2) whisky (2) leurda (2)
file de cod (2) pepene galben (2) tortellini (2)
spaghetti (2) vanilie (2) esenta de vanilie (1)
zahar pudra (1) mure (1) coaja de portocala (1)
crenvusti (1) jambon de porc (1) ciocolata (1)
frunze vita de vie (1) ceapa ciorii (1) salau (1)
prosciuto (1) macris (1) cognac (1)
vanat (1) kiwi (1) nalba (1)
mascarpone (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri - Pagina 161
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z