SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu vin

 Perisoare de vita cu legume si sos de vin rosu Perisoare de vita cu legume si sos de vin rosu
Orezul se fierbe 10 minute, se scurge si se lasa la racit. Se amesteca apoi cu carnea tocata, usturoiul dat prin presa, ceapa data pe razatoarea cu gauri mici, patrunjelul verde tocat, albusul si pesmetul. Se condimenteaza si se framanta bine. Se ...
 Rulouri din piept de pui cu vin alb Rulouri din piept de pui cu vin alb
Spalati oual si puneti-le la fiert in apa rece cu sare.Intre timp bateti carnea de pui usor cu batatorul intre 2 bucati de folie alimentare si o condimentati bine cu sare,piper si vegeta. Treceti pe razatoare cu ochiuri mici cascavalul ,iar cand ...
 Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor
Pisam usturoiul,apoi amestecam cu sare,piper si tarhon.Adaugam uleiul si amestecam pana se face ca o maioneza.Punem si mustarul amestecat cu vinul alb si smantana. Punem carnea la marinat in acest sos,pentru 1 ora,in frigider. Dupa acest timp,punem ...
 Rulada din fleica cu piept de pui Rulada din fleica cu piept de pui
Fleica o taiem felii.La fel si pieptul de pui.Le batem putin cu ciocanul de snitele,pentru a le fragezi. Fleica o condimentam cu sare,piper si maghiran.Pieptul de pui cu sare,piper si tarhon. Peste bucata de fleica punem o bucata de piept si rulam ...
Muschi de vita in sos de legume
Preparare Se taie ceapa si usturoiul nu foarte marunt si se pune la prajit in ulei. Cand ceapa s-a facut cristalina se adauga morcovul si ardeul taiat bucatele. Se adauga si muschiul de vita presarat cu sare si se lasa sa se prajeasca un pic pe ...
 Gulas de la Borsa Gulas de la Borsa
Se pune untura la incins intr-un ceaun.Cand untura este incinsa se adauga ceapa ,tocata marunt, ardeiul pana se inmoaie usor.Se adauga apoi carnea de vita taiata in cuburi si se caleste in continuare .Apoi se adauga 2-3 linguri de pasta de gulas ...
 Friptura de porc marinata Friptura de porc marinata
Se fierb toata ingredientele pentru marinata, dupa care se toarna deasupra carnii si  se lasa intr-un vas de preferat de pamant cca. o zi. Apoi se scoate carne si se pune intr-un vas si se da la cuptor, iar cand sa rumenit se toarna marinata ...
Ficatei imbatati cu vin
Ficateii spalati si curatati de pielite ii punem intr-un vas termorezistent. Ceapa o taiem rondele subtiri si presaram deasupra ficatului. La fel procedam si cu rosia si usturoiul. Condimentam cu sare si piper,adaugam uleiul si vinul. Dam la ...
 Tochitura ardeleneasca Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie bucati mici dar nu foarte, ceapa se toaca marunt si ardeiul la fel. Se incinge uleiul si se pun ceapa si ardeiul la calit, cand prind un pic de culoare se adauga carnea si se lasa la inabusit pana ce devine alba, amestecand din cand in ...
 Muschi de vitel cu hribi (si pepene galben) Muschi de vitel cu hribi (si pepene galben)
Intr-o tigaie mare de teflon se topeste untul in care se adauga ceapa taiata pestisori si muschiul de vitel taiat in fasii mici (eu l-am lasat inainte cca 30 min la marinat in vin cu rozmarin) si se lasa sa se inabuse bine, cca 20 de min. Se ...
 Pui cu sos de rosii si usturoi Pui cu sos de rosii si usturoi
Carnea bine condimentata o punem la foc mic cu 3 linguri de ulei si vin.Cand a scazut adaugam sucul de rosii si putina apa daca este nevoie,sa acoperim carnea. Punem si usturoiul pisat si potrivim gustul de sare.Lasam sa fiarba la foc mic,pana scade ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Carnea se spala bine, se ia pielea si se taie in 4, pe lung, fiecare bucata de carne. Intr-o oala se incinge uleiul si se prajeste un pic carnea de pui. se pipereaza si sareaza puiul. se lasa cam 6-7 minute cat sa sa-si schimbe culoarea puiul. Se ...
 Cotlet perpelit Cotlet perpelit
Se perpeleste in tigaie, la foc tare, carnea, ceapa si usturoiul, in putin ulei de masline, timp de 3 minute. Apoi o asezam intr-un vas yenna, se condimenteaza cu sos facut din pasta de tomate, cimbru, boabe de mustar, boabe de piper, o foaie de ...
 Sarmale coapte in dovleac Sarmale coapte in dovleac
Din carnea si ingredientele mentionate, ne-au iesit cam 50 de sarmale. Am tocat carnea la robot. Dovleacului i se taie conic capacul, rotund, apoi se scobeste cu atentie dovleacul, sa nu se sparga, incat sa arate ca o oala, cum au facut Bucataras si ...
 Muschiulet in sos vanatoresc Muschiulet in sos vanatoresc
Preparare muschi : se taie muschiul pe mijloc si se desface ca pe peste,obtinând astfel o bucata dubla ce nu trebuie sa depaseasca un deget grosime. Din loc în loc întepam carnea cu cutitul facând mici orificii. Se taie apoi ...
 Mancarica de praz, masline si carne Mancarica de praz, masline si carne
Prazul se taie rondele, iar ceapa se taie marunt, apoi se pun impreuna la inabusit in putin ulei. Cand s-au mai inmuiat, se adauga carnea de pui taiata cubulete, cimbrul, maghiranul si foile de dafin. Le mai lasam pe foc 5 minute, apoi adaugam ...
 Cotlet de iepure in sos de vin si masline Cotlet de iepure in sos de vin si masline
Carnea se spala si se portioneaza, se aseaza itr-un vas de iena, se stropeste cu putin ulei, se condimenteaza cu sare si piper. Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori, apoi se adauga peste carne. Usturoiul se curata, se spala si se taie ...
 Aripioare cu masline si sos Aripioare cu masline si sos
Aripioarele curatate le-am aseazat intr-o tava (sau vas yenna), le-am stropit cu putin ulei de masline si 2-3 linguri de suc de rosii, am presarat cimbru, sare, piper si dafin. Ceapa si gogosarul le-am cubulete mici. Le-am pus peste aripioare, apoi ...
 Pui cu ciuperci in sos de smantana si garnitura de orez si brocoli Pui cu ciuperci in sos de smantana si garnitura de orez si brocoli
Ouale si smantana trebuie sa sfie la temperatura camerei, le puteti scoate cu 10-15 inainte de a va apuca de gatit. Se pun la fiert ciupercile, cat sa iasa negreala din ele..nu trebuie sa fie fierte tota ca vor mai sta si cu puiul la fiert. Se pune ...
 Pui la punga cu garnitura de cartofi Pui la punga cu garnitura de cartofi
Pulpele de pui se pun in apa cu sare 30 min. Cartofii se curata si se taie feli mai groase. Se face un amestec din rozmarin, maghira, boia dulce, busuioc, sare si piper. Usturoul se taie felii subtiri. Se pun in pinga cartofii si carnea si se ...
1-1011-2021-3031-32
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu vin
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z