SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu portocale

 Costita marinata Costita marinata
Intr-o cratita destul de mare se aseaza costita cu carnea in jos se pune portocala taiata in 4 ,marul taiat in 4 salvia,sucul de portocale,berea si se fierb timp de 1 ora si jumatate. Intre timp facem sosul pentru gratar. Se taie ceapa cubulete se ...
 Curcan in vin si suc de portocale Curcan in vin si suc de portocale
Pulpele le-am taiat si le-am asezat intr-o tava.  Uleiul l-am amestecat cu condimetele, si cu o pensula de bucatarie, am uns bine carnea pe toate partile, apoi am lasat-o la rece 2 ore, sa se patrunda bine aromele. Apoi am adaugat vinul si zeama ...
 Piept de rata cu portocale Piept de rata cu portocale
Pieptul de rata se dezoseaza si se cresteaza pielea in forma de romburi, se spala si se usuca cu servetele de hartie. Se topesc 50 g unt intr-o tigaie, apoi se adauga pieptul de rata cu pielea in jos, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa ...
 Friptura de porc cu sos de portocale Friptura de porc cu sos de portocale
Se feliaza pulpa de porc cat mai subtire, feliile se pun intre 2 folii de plastic si se bat ca pentru snitele. Se pune pe foc o tigaie (sau 2 daca vreti sa terminati mai repede) si se pune cate 1 lgt de unt.Se prajesc bucatile de carne. Dupa aceea ...
 Cotlet de porc cu portocale si cartofi la cuptor. Cotlet de porc cu portocale si cartofi la cuptor.
Curatam cartofii ii taiem in bucati mai mari si ii vom pune intr-o tava de yena la cuptor cu 3 linguri de ulei de masline extravirgin,1 cescuta mica de apa,sare,piper proaspat macinat,un praf de nucsoara,un praf de tarhon,un praf de ...
 Gaina cu sos de portocale Gaina cu sos de portocale
Se curata gaina in interior si se spala bine sub jet de apa rece. Se caleste in untul incins ceapa tocata marunt dupa care se adauga orezul si se caleste putin. Se adauga jumatate din cantitatea de ciuperci taiate felii si se caleste in continuare. ...
 Piept de pui cu spanac si portocale Piept de pui cu spanac si portocale
se spala si se usuca fileurile de piept de pui,se condimenteaza cu sare si piper,se ung cu ulei de masline si se frig pe grill sau intr-o tigaie. spanacul se spala si se pune la inabusit intr-o cratita cu 2-3 linguri de apa si acoperit cu un capac pt ...
 Rata cu sos de portocale Rata cu sos de portocale
Ratele se curata bine de eventualele pene,se sterg bine de apa cu un servet din hartie,apoi se pun intr-o tava mai incapatoare se pune cate un mar intreg in burta ratelor,se condimenteaza cu sare si pier,se adauga 2 pahare cu apa si se dau la ...
 Pui cu portocale Pui cu portocale
Faceti o marinata din sucul a 2 portocale si sucul din jumate de lamaie, boia, rozmarin, piper, sare, scortisoara, miere, un pic de ulei, si taiati pieptul de pui fasii si bagatil la marinat timp de 2-3 ore la frigider. Apoi stropiti o tava cu ulei ...
 Pulpe de pui emancipate Pulpe de pui emancipate
Am parlit pulpele, dupa care le-am spalat, le-am crestat si le-am facut o marinada dupa cum urmeaza: 1 portocala 2 fire de ceapa 3-4 catei de usturoi sau ½ de capatana de usturoi 1 ½ cana vin rosu sare, piper, boia si un praf de ...
 Piept de gasca afumat cu varza caramelizata Piept de gasca afumat cu varza caramelizata
Se pune zaharul intr-o cratita pentru a se carameliza, dupa ce zaharul este aproape topit se adauga, ½ de ceasca de apa si se continua fierberea, se pune floricica de anason, otetul balsamic si vinul,continuandu-se fierberea pana scade. Se ...
 Piept de curcan cu portocale Piept de curcan cu portocale
Curatati pieptul de pielite, spalati-l, scurgeti-l de apa si stergeti-l cu un servet de bucatarie. Taiati pieptul in felii de circa 1 cm grosime, presaratile cu sare si piper si prajiti-le in unt, pana se rumenesc frumos pe ambele parti, dupa care ...
 Ficatei de primavara Ficatei de primavara
Cureti rosiile si nastureii. Amesteci otetul aromat cu ulei de masline si lichior de portocale. Pui ficateii de pasare la prajit, apoi ii sarezi, piperezi si pastrezi la cald, iar grasimea ramasa o stingi cu supa si cu vin rosu si lasi sa fiarba pana ...
 Pulpe de pui Emancipate Pulpe de pui Emancipate
Se lasa 2-3 ore la marinat, dupa care se pregatesc pulpele dupa cum urmeaza, se pun la prajit in tigaie, dupa aproximativ 10 minute se-ntorc pe cealalta parte, dupa ce s-au patruns bine pulpele, se adauga 2 fire de ceapa verde taiata marunt si restul ...
 Pui cu sos de rosii si cubulete de portocala Pui cu sos de rosii si cubulete de portocala
In seara asta am preparat ceva extraordinar de delicios!Se pune pieptul de pui taiat fasii(sau cubulete) intr-o tigaie la prajit.Se inabuseste cu zeama de la o portocala si se presara curry.Cand este gata se pune pe o farfurie.Intr-o oala separat se ...
 Pulpa de Rata Confiata Pulpa de Rata Confiata
Se taie putina grasime de pe pulpele de rata, dupa care se leaga cu sfoara de bucatarie. Grasimea se topaste in oala si se aseaza rata. Se pune langa el ceapa, radacinoasele, usturoiul si verdeturile. Se stinge cu vin alb sec din belsug si se acopera ...
 PIEPT DE PUI CU SOS DE PORTOCALE PIEPT DE PUI CU SOS DE PORTOCALE
Pieptul de pui se lasa bucata intreaga, se aromeaza cu sare, ulei de masline si piper alb si se gateste la cuptor , timp de 25-30 min.Se face sosul de portocale astfel : intr-o craticioara se pune mierea si otetul, se lasa sa se caramelizeze, se ...
 Piept de pui cu morcov in suc de portocale Piept de pui cu morcov in suc de portocale
Din cele 2 portocale se obtine un suc proaspat.Pieptul de pui se spala bine in apa rece,se curata de piele si oase si se taie fisii.Intr-un vas de yena,se pune o lingura de ulei de masline si se adauga bucatile de pui.Ceapa se curata si se taie ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu portocale
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z