SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri

 Limba de porc cu masline in sos tomat Limba de porc cu masline in sos tomat
Se pune limba la fiert, dupa ce s-a fiert se curata bine de grasimi si de impuritati (pielita alba) si se taie cubulete mici.Impreuna cu ceapa si maslinele se pune din nou la fiert dar foarte putina apa....poate o ceasca doua, dupa ce a mai fiert ...
 Pulpa de miel cu verdeturi la cuptor Pulpa de miel cu verdeturi la cuptor
Carnea se portioneaza. Legumele se spala, curata si se toaca dupa pofta inimii. Se condimenteaza, se aseaza toate la gramada in tava si se da la cuptor la foc moderat. Se mai adauga cate putina apa, fiti atenti sa nu scada prea mult. Se mai roteste ...
 Dovlecei  umpluti si sarmalute din frunze de vita de vie(specific arab) Dovlecei umpluti si sarmalute din frunze de vita de vie(specific arab)
Dovleceii se golesc de miez;frunzele(nu batrine,aspre si tari),se dau in citeva clocote;cind se fierb, nu se pun toate o data;250 g se impart cam la 4-5 si apoi se dau in clocot.Orezul,curatat de impuritati,se pune in apa calduta;se lasa 30 ...
 Ciorba de pui Ciorba de pui
Puiul, spalat si transat, se pune la fiert in apa cu sare.Ceapa tocata marunt, morcovii taiati rondele si cubuletele de cartofi se adauga la ciorba, cand aceasta incepe sa clocoteasca. Albusurile se bat cu zeama de lamaie, iar peste ele se pun ...
 Mincare de spanac cu carne de miel(specific arab) Mincare de spanac cu carne de miel(specific arab)
Se fierbe carnea cu sare, ceapa, condimente.Cind carnea e fiarta,se pune intr-o cratita;se pune peste ea zeama in care a fiert,strecurata,cit sa o acopere putin.Se pune pe foc;cind fierbe, se pune spanacul;se fierb cca 10 minute, apoi se pune ...
 Tocanita de miel Tocanita de miel
Calim ceapa si morcovii, peste care adaugam bucatile de carne si lasam la fiert. Cand este gata facem un sos din smntana si faina si o adaugam peste carne, dupa care mai lasam cateva minute pe foc, iar la sfarsit adaugam patrunjel. Se poate servi cu ...
 Muschi de vitel cu sos Muschi de vitel cu sos
Se pune apa la fiert si cand a clocotit se pune muschiulde vitel taiat bucatele mici si se lasa sa dea un clocot.Se taie ceapa verde si usturoiul felii mici si se calescun pic intro- tigaie cu ulei apoi se adauga rosiiledecojite taiate marunt si ...
 Stufat de miel Stufat de miel
Carnea se spala,se portioneaza si se caleste in ulei incins,dupa ce s-a rumenit se presara putina faina,se amesteca repede si se stinge cu apa fierbinte.Se lasa sa fiarba acoperit la foc mic pana se inmoaie.Ceapa si usturoiul se curata,se spala si se ...
 Iepure cu masline Iepure cu masline
Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa. Atentie daca sunt cumva cheguri mari de sange rezultate in urma vanarii aceste se vor indeparta.(Eu nu fezandez niciodata carnea de vanat deoarece se ...
 Tocana de cartofi cu carnati la cuptor Tocana de cartofi cu carnati la cuptor
Se tai cartofii in doua pe de-a lungul si apoi felii potrivite si se pun la fiert.Se prajesc carnatii intr-o tigaie cu capac si cand sunt gata se tai felii.Se caleste ceapa, taiata marunt, cu capac.Intr-o oala mica se pun rosiile decojite taiate ...
 MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII
Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade zeama.Cartofi se firb cu tot cu coaja. Se curata si se taie felii rotunde si se aseaza intr-un vas,alternand cu un rand de carne,unul de rosii iar ...
 MUSACA CU CARTOFI PRAJITI MUSACA CU CARTOFI PRAJITI
Se taie cartofii felii rotunde si se prajesc.Carnea tocata se caleste impreuna cu ceapa ,morcovul ras,codimente dupa gust,juatate cutie sos rosii si doua pahare cu apa.Cand a scazut apa se bate un ou si se amesteca cu compozitia.Un vas ena se ...
 Tocanita de cartofi Tocanita de cartofi
Se taie marunt toate legumele si carnatul. Se calesc toate ingredientele inafara de cartofi. Dupa calire se adauga apa si cartofii. Eu razalesc morcovul si toc ardeiul deoarece mi se pare ca este mai gustosa mancarea. La sfarsit se adauga patrunjel. ...
 mancare de cartofi cu carne de pui mancare de cartofi cu carne de pui
Se curata cartofii. Se pregatesc pulpele. Se pune uleiul in oala la incins, dupa care se adauga pulpele de pui impreuna cu morcovul, ceapa si ardeiul tocate marunt. Dupa aceea se adauga cartofi taiati fasii. Se adauga boiaua si se lasa 10 minute. ...
 Ardei umplut Ardei umplut
Se curata ardeiul, se spala si se lasa la scurs. Intr-un vas se amesteca carnea cu oul, sare, piper, cimbu si busuiocul. Se pune compozitia in ardeiii curatati si se asaza intr-o oala. Se pune la fiecare ardei un dop din rosii. Se pune apa cat ...
 Ceafa la gratar cu cartofi noi Ceafa la gratar cu cartofi noi
Ceafa se bate bine intr-o punga de nylon ca sa nu se faca mizerie, apoi se sareaza, pipereaza si se face cu boia. Cartofii noi se curata si se taie in patru. Se pun la fiert de 1/2 cu putina sare.Ceafa se prajeste pe gratar.Cartofii cind sunt fierti ...
 ficatei cu cartof ficatei cu cartof
Ficateii se oparesc, se trag in tigaie cu uleiul si putina apa, acoperiti cu capac.Cartofii se fierb in apa cu sare, se scurg si se pun si ei in tigaie la inabusit pt 2 minute.Se prepara mujdeiul, se taie marunt patrunjelul.Se scot pe farfurie, se ...
 Parjoale moldovenesti Parjoale moldovenesti
Carnea tocata se amesteca cu ceapa, morcovul, usturoiul si verdeata (care in prealabil au fost maruntite fin), se mai adauga paine inmuiata in apa si stoarsa foarte bine, piper, sare si ouale. Compozitia astfel obtinuta se portioneaza si se modeleaza ...
 Ficat de vitel cu felii de costita si cartofi Ficat de vitel cu felii de costita si cartofi
Se curata cartofii, se spala, se taie in cubulete si se inabusa 10-15 minute cu 50 g unt, 150 ml apa si un praf de sare. Se spala ficatul si se taie in felii de 2 cm. Bucatile de ficat se presara cu sare si se condimenteaza dupa gust, se trec prin ...
 Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita
Intr-un vas se pune carnea tocata, se adauga ceapa tocata fin, morcovii rasi prin razatoarea mica, orezul spalat, ouale, pasta de tomate, verdeata tocata fin, piper, sare si se amesteca pana se leaga. Pe fiecare foaie de vita se pune aproximativ 30 ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-187
Filtreaza retetele
Ingredient:
ou (319) carne tocata (303) lapte (299)
lamaie (247) suc de rosii (246) ceapa verde (246)
busuioc (225) varza (224) pesmet (210)
telina (200) rozmarin (200) vegeta (196)
carne de porc (194) oregano (183) pulpe de pui (176)
zahar (166) otet (164) ardei iute (159)
mustar (158) vin rosu (152) mazare (130)
porumb (128) sos de soia (119) branza (118)
verdeata (118) ghimbir (109) carne de vita (105)
carnati (102) sunca (102) curry (99)
coriandru (96) miere (95) ficat (89)
amidon (87) nucsoara (86) tarhon (78)
malai (77) dovlecei (75) bacon (71)
untura (71) chimen (69) piper boabe (69)
scortisoara (67) supa de pui (67) vinete (66)
praz (66) ketchup (66) iaurt (66)
slanina (62) susan (57) fasole verde (57)
costita afumata (55) ienibahar (51) salvie (49)
spanac (47) parmezan (47) gaina (47)
gogosar (46) aripioare de pui (46) maghiran (44)
peste (43) cuisoare (42) pastarnac (41)
margarina (41) menta (40) mere (40)
menta (40) maioneza (40) telemea (39)
castraveti (39) muschi de porc (38) nuca (35)
conopida (33) paste (31) carne de vitel (30)
carne de miel (30) ciolan afumat (29) ardei kapia (29)
salata verde (28) mozzarella (27) aluat (26)
cotlet de porc (26) castraveti murati (25) branza topita (25)
muschi de vita (24) broccoli (23) ananas (20)
sofran (20) suc de lamaie (20) suc de lamaie (20)
pasta tomate (20) hrean (20) sunca presata (19)
leustean (19) portocale (19) bicarbonat (18)
stafide (18) alune (18) carne de pasare (17)
migdale (16) kaiser (15) galbenus (14)
stevie (14) salam (13) frisca (12)
apa minerala (12) compot (12) franzela (11)
lipii (11) coaja de lamaie (11) fenicul (11)
carne de curcan (10) smantana dulce (9) capere (8)
arpagic (8) cardamon (7) fasole boabe (7)
macaroane (7) gelatina (7) gutui (7)
gris (7) telemea de oaie (6) anason (6)
cafea (6) taietei (6) sparanghel (6)
struguri (6) chilli dulce (6) albus (5)
aluat foietaj (5) caise (5) nuca de cocos (5)
ton (5) branza de vaci (5) supa instant (5)
praf de copt (5) fidea (4) gorgonzola (4)
orez brun (4) mac (4) feta (4)
sirop (4) drojdie uscata (4) mozarella (4)
parizer (3) varza rosie (3) afine (3)
foi de placinta (3) andive (3) rom (3)
loboda (3) dulceata (3) zmeura (3)
concentrat supa (3) sfecla rosie (3) ridichi (3)
pere (3) zmeura (3) gulii (2)
varza de bruxelles (2) mango (2) visine (2)
patrunjel radacina (2) piersici (2) crap (2)
zahar vanilat (2) kefir (2) whisky (2)
leurda (2) file de cod (2) pepene galben (2)
tortellini (2) vanilie (2) spaghetti (2)
lapte batut (2) fistic (2) zahar pudra (1)
mure (1) coaja de portocala (1) crenvusti (1)
jambon de porc (1) ciocolata (1) frunze vita de vie (1)
ceapa ciorii (1) salau (1) prosciuto (1)
macris (1) cognac (1) vanat (1)
kiwi (1) nalba (1) mascarpone (1)
esenta de vanilie (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri - Pagina 151
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z