SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri

 Orez Biryani (Biryani rice) Orez Biryani (Biryani rice)
Puiul se curata, se taie in bucati mai mici si se pune la fiert in apa. Condimentul pentru vin se adauga in apa in care fierbe puiul. In supa se pun 2-3 cartofi taiati in 4 care se vor folosi pentru sos. Cand e aproape gata puiul se scoate afara ...
 Mamaliga cu cabanos Mamaliga cu cabanos
Tai ceapa cuburi,la fel si ardeiul si le pui in putin ulei sa se caleasca.Eu le-am pus pe wock.Picuri din cand in cand putina apa.Rosiile decojite le tai de asemenea cubulete si le adaugi la legume.Pui o lingurita de zahar,daca rosiile sunt acre ...
 Pulpe marinate in bere Pulpe marinate in bere
Se amesteca bine toate condimentele cu berea . Pulpele de pui se spala bine, apoi se curata  si se taie in doua si se cresteaza putin sa se patrunda mai bine(, data viitoare pun portie dubla  ............au fost super bune) Se pun pulpele ...
 Varza cu muschiulet de porc Varza cu muschiulet de porc
Carnea se spala bine ,se taie patrate nu prea mari si se lasa sa se scurga. Intr-o oala se pune putin ulei la incins. cand acesta s-a incins se adauga carnea si se lasa sa se rumeaneasca putin pe o parte si alta,apoi se acopera bine cu apa si se ...
 Ficatei de pui cu spanac Ficatei de pui cu spanac
Ficateii de pui se spala, daca e nevoie se curata si se lasa in apa rece. Ceapa se curata si se taie cubulete, usturoiul se curata si se piseaza, mararul se spala si se toaca marunt. Intr-o tigaie se pune uleiul si ceapa si se caleste 2-3 minute. Se ...
 Pulpe in saramura Pulpe in saramura
Pulpele le condimentam si le frigem pe gratar alaturi de rosii.Cand rosiile sunt perpelite bine le curatam de coaja le pasam si le clocotim 3 min impreuna cu paharul de apa sare si piper .La sfarsit adaugam usturoiul.Cand pulpele sunt patrunse turnam ...
 Piept de pui umplut cu branzeturi si invelit in bacon Piept de pui umplut cu branzeturi si invelit in bacon
Se curata pieptul de pui de piele si os, se spala bine si se bate bine cu ciocanul de snitele.Se da un praf de piper. Branza si cascavalul se dau pe razatoarea mica si se amesteca cu un ou mic crud.Apoi se toaca firul de ceapa verde si se adauga in ...
 Iepure la cuptor Iepure la cuptor
Se spala iepurele.Se face un sos din sosul de soia si woecester,ulei,sare,piper,rozmarin,cimbru si vegeta si se unge iepurele si se lasa cateva ore la rece. Se pune iepurele in vasul roman,se impaneaza cu slanina si usturoi,turnam berea,sucul de ...
 Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi
Cotletele de porc se spala, se lasa la scurs, se bat putin cu ciocanul , se stropesc cu ulei de masline si sos de soia si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si coriandru.Se aseaza intr-o tava cu cateva boabe de piper, cateva foi de ...
 Orez cu inimi si pipotele Orez cu inimi si pipotele
Pipotele si inimile se curata bine, se spala si se dau doua clocote, aruncandu-se apoi apa. Legumele se calesc in doua linguri cu ulei de masline, apoi adaugam 4 cani de apa, sare si piper. Cand fierbe apa adaugam pipotele si inimile si lasam sa ...
 Ficatei cu pipote si cartofi Ficatei cu pipote si cartofi
Se caleste ceapa apoi se pun pipotele( fierte dinainte in apa cu putina sare) se lasa sa fiarba 15 minute apoi se pune ficatul ,cartofii taiati cubulete si ardeiul taiat bucatele mari,sare,piper si 1 canita de apa se lasa sa fiarba la foc potrivit 15 ...
 Pui in lapte Pui in lapte
Puiul intreg spalat bine se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste pe toate partile in untul amestecat cu uleiul de masline.Il intoarcem pe toate partile ca sa fie uniform prajit. Se scoate apoi puiul si se pune intr-un vas termorezistent- eu ...
 Carne de porc cu garnitura de cus-cus Carne de porc cu garnitura de cus-cus
 Am oparit carnea, am spalat-o bine. Intr-o  cratita, am pus uleiul la incins, am adaugat ceapa taiata marunt, am calit-o pana a devenit sticloasa, am adaugat boiaua, carnea, vegeta, piper. Se lasa putin la foc mic, amestecand mereu, apoi ...
 Copanele cu fasole galbena la cuptor Copanele cu fasole galbena la cuptor
copanelele de pui se spala bine si se indeparteaza tot puful. se freaca cu putin ulei,sare,piper ,canita de vin rosu si cu 2-3 catei de usturoi pisati si se lasa asa intr-un bol. Fasolea galbena se curata la capete si se spala bine. ceapa se curata ...
 Ardei umputi Ardei umputi
Se spala ardeiul se curata de cotoare si se lasa la scurs.Rosiile se spala.Se opresc 2-3 rosii iar restul ,se oparesc si se curata de pielite.Se mixeaza pana devin o pasta.Orezul se spala si se lasa la scurs. Se taie ceapa marunt si se caleste.Se ...
 Festin delicios cu gratare Festin delicios cu gratare
Se fierb cartofii in coaja, se curata fierbinti si se taie felii .Se aseaza intr-o tava unsa cu margarina RAMA sau unt ,jumatate din ei . Peste ei se aseaza feliile de gratar , apoi felii rotunde de ceapa si de ardei si felii subtiri de mere ...
 Gratar de pui cu sos de ardei copti Gratar de pui cu sos de ardei copti
Pieptul de pui se spala si se taie felii potrivit de groase. Se pun bucatile de carne pe un platou, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, busuioc si salvie. Se toarna deasupra uleiul de masline si otetul balsamic, se acopera cu folie alimentara ...
 Salata asiatica cu pui, taietei si sos de arahide facut in casa Salata asiatica cu pui, taietei si sos de arahide facut in casa
1. Amesteca ingredientele marinade intr-un castron nu prea mare si pune carnea taiata fasii amestecand bine. Acopera cu o folie de plastic si lasa in frigider pana a doua zi. 2. In blender pune toate ingredientele sosului de arahide (fara apa) si ...
 Tochitura din organe de porc Tochitura din organe de porc
Organe si pulpa de porc folosim cate vrem si de care avem preferinta. Dupa ce am spalat si am lasat sa se scurga bine organele si carnea de porc, le vom toca in cuburi mici. Intr-o tigaie cu cateva linguri ulei (sau untura )punem ceapa tocata  ...
 Aripa de curcan inabusita cu legume Aripa de curcan inabusita cu legume
Se pune la fiert aripa de curcan in apa cu putina sare in tigaia adanca Doubletta.Deasupra se pune sita pt.aburi si pe ea bucati mari, curatate, de legume. Se lasa 1/2 ora.Apoi se desface carnea de pe osul aripii si se adauga in tigaia adanca.Se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-187
Filtreaza retetele
Ingredient:
ou (319) carne tocata (303) lapte (299)
lamaie (247) suc de rosii (246) ceapa verde (246)
busuioc (225) varza (224) pesmet (210)
rozmarin (200) telina (200) vegeta (196)
carne de porc (194) oregano (183) pulpe de pui (176)
zahar (166) otet (164) ardei iute (159)
mustar (158) vin rosu (152) mazare (130)
porumb (128) sos de soia (119) verdeata (118)
branza (118) ghimbir (109) carne de vita (105)
carnati (102) sunca (102) curry (99)
coriandru (96) miere (95) ficat (89)
amidon (87) nucsoara (86) tarhon (78)
malai (77) dovlecei (75) untura (71)
bacon (71) piper boabe (69) chimen (69)
scortisoara (67) supa de pui (67) ketchup (66)
iaurt (66) vinete (66) praz (66)
slanina (62) susan (57) fasole verde (57)
costita afumata (55) ienibahar (51) salvie (49)
parmezan (47) gaina (47) spanac (47)
gogosar (46) aripioare de pui (46) maghiran (44)
peste (43) cuisoare (42) pastarnac (41)
margarina (41) menta (40) maioneza (40)
menta (40) mere (40) castraveti (39)
telemea (39) muschi de porc (38) nuca (35)
conopida (33) paste (31) carne de vitel (30)
carne de miel (30) ardei kapia (29) ciolan afumat (29)
salata verde (28) mozzarella (27) cotlet de porc (26)
aluat (26) castraveti murati (25) branza topita (25)
muschi de vita (24) broccoli (23) pasta tomate (20)
hrean (20) ananas (20) sofran (20)
suc de lamaie (20) suc de lamaie (20) portocale (19)
sunca presata (19) leustean (19) stafide (18)
alune (18) bicarbonat (18) carne de pasare (17)
migdale (16) kaiser (15) galbenus (14)
stevie (14) salam (13) apa minerala (12)
compot (12) frisca (12) coaja de lamaie (11)
fenicul (11) franzela (11) lipii (11)
carne de curcan (10) smantana dulce (9) arpagic (8)
capere (8) gelatina (7) gutui (7)
gris (7) cardamon (7) fasole boabe (7)
macaroane (7) taietei (6) sparanghel (6)
struguri (6) chilli dulce (6) telemea de oaie (6)
anason (6) cafea (6) branza de vaci (5)
supa instant (5) praf de copt (5) albus (5)
aluat foietaj (5) caise (5) nuca de cocos (5)
ton (5) mozarella (4) fidea (4)
gorgonzola (4) orez brun (4) mac (4)
feta (4) sirop (4) drojdie uscata (4)
concentrat supa (3) sfecla rosie (3) ridichi (3)
pere (3) zmeura (3) parizer (3)
varza rosie (3) afine (3) foi de placinta (3)
andive (3) rom (3) loboda (3)
dulceata (3) zmeura (3) whisky (2)
leurda (2) file de cod (2) pepene galben (2)
tortellini (2) vanilie (2) spaghetti (2)
lapte batut (2) fistic (2) gulii (2)
varza de bruxelles (2) mango (2) visine (2)
patrunjel radacina (2) piersici (2) crap (2)
zahar vanilat (2) kefir (2) salau (1)
prosciuto (1) macris (1) cognac (1)
vanat (1) kiwi (1) nalba (1)
mascarpone (1) esenta de vanilie (1) zahar pudra (1)
mure (1) coaja de portocala (1) crenvusti (1)
jambon de porc (1) ciocolata (1) frunze vita de vie (1)
ceapa ciorii (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri - Pagina 71
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z