SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri

 Vita picanta cu vin rosu si garnitura de orez curry Vita picanta cu vin rosu si garnitura de orez curry
Mod de preparare :Se spala carnea si se sterge cu un prosop de bucatarie. Se taie cubulete mai mici pentru a se patrunde vita mai bine si se condimenteaza bine, se adauga putin ulei de masline si se « maseaza » carnea bine. Eu am lasat-o la ...
 Fasole scazuta cu coaste de porc Fasole scazuta cu coaste de porc
Bun. Am cheltuit banii sa cumparam ingredientele, prin urmare , din bun simt , stingem televizorul, scoatem cablul de la net si ne apucam de treaba.Cu ochiul pe apometru sa nu facem risipa, punem apa intr-o oala cat sa acopere fasolea deja lenevind ...
 Kabsa cu pui " specific tarilor arabe Kabsa cu pui " specific tarilor arabe
Puiul se condimenteaza cu condiment pentru pui , se stropeste cu ulei de masline si suc de lamaie si se lasa 2-3 ore.Se curata morcovii si se pun intr-o cratita de fiert sub presiune cu o cepa intreaga si o lamie neagra in 2 litrii de apa.Cand apa ...
 Frigarui cu ficat de pasare Frigarui cu ficat de pasare
Intr-o caserola punem laptele, usturoiul si ficatul de pasare portionat, amestecam punem capacul si dam la rece pentru 30’. In alt bol,amestecam faina cu piperul. Ceapa curatata o taiem in patru si o desfacem in petale. Slaninuta o taiem feliute ...
 pui cu mazare in sos de lapte pui cu mazare in sos de lapte
Intr-o caserola se pun 2 linguri de ulei in care se caleste ceapa taiata marunt dupa care se adauga mazarea congelata cu un cub Knorr Gaina, adaugati apa cat sa acopere si lasati sa fiarba.Separat intr-o alta tigaie puneti 2 linguri de ulei unde ...
 Musaca de cartofi cu mazare Musaca de cartofi cu mazare
Se spala cartofii si se fierb in apa cu coaja cu tot. Daca folosim mazare proaspata, si aceasta trebuie fiarta. Se curata si se taie marunt ceapa si usturoiul, iar apoi se calesc in 2-3 linguri de ulei. Se adauga carnea tocata, se toarna putina apa ...
 Pilaf cu burgul picant a Sebzeli Bulgura cu snitele din carne de vita-specific turcesc Pilaf cu burgul picant a Sebzeli Bulgura cu snitele din carne de vita-specific turcesc
Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie in bucati mici.Ardeii si ceapa verde se taie marunt.Burgulul se opareste si se lasa la inmuiat 5 minute, apoi se spala bine si se scurge de apa.Intr-o cratita antiaderenta se incalzeste uleiul si se calesc ...
 Rulou din piept de curcan la gratar Rulou din piept de curcan la gratar
Taiati pieptul de curcan in asa fel incat sa obtineti o bucata dreptunghiulara de aproximativ 20 x 15 cm (o puteti obtine din mai multe bucati). Bateti carnea foarte putin pe un fund de lemm udat cu apa. Condimentati carnea si asezati-o in mijlocul ...
 Mincare de vinete cu carne de miel(specific arab) Mincare de vinete cu carne de miel(specific arab)
Vreau sa va spun ca e o mincare f.grasa.Se poate folosi carnea de vita(taiata ca pt.tocanita),sa nu fie asa grasa.Cantitatea amintita e pt.cca 8 persoane.Carnea se spala,apoi,se pune la fiert in apa rece,cu cca 2 lingurite de sare.Cind clocoteste,se ...
 Chiftelute din piept de pui,marinate Chiftelute din piept de pui,marinate
Pieptul de pui(se poate si de curcan) se macina impreuna cu sunca si cartoful;aceasta compozitie se amesteca cupatrunjelul,ceapa,oul,usturoiul,sare,piper,oregano.Se amesteca,totul,bine;se fac,apoi,chiftelute rotunde(mai mari,putin,decit ...
 Rulada de copane de pui Rulada de copane de pui
Dezosam copanele,le spalam bine ,le stergem cu hartie de bucatarie,le batem,dar fara sa rupem carnea,saram,piperam si le dam deoparete;Carnatul proaspat il desfacem de pielita;separat tocam fin ceapa si-o calim in uleiul incins unde am pus si catelul ...
 Tocanita de vita Tocanita de vita
Ceapa se curata si se taie marunt,ardelul se curata si se taie si el marunt,morcovul se curata si se taie rondele si se pun toate legumele la inabusit cu putin ulei.Dupa ce s au inmuiat putin se adauga carnea taiata potrivit.Cand carnea incepe sa isi ...
 Pui cu smantana Pui cu smantana
Copanelele se spala si li se ia pielea.Cui ii place poate sa lasa si pielea.Se pun in tigaie cu putin ulei si 2 linguri de apa ca sa nu se usuce prea tare.In timp ce se prajeste carnea,se amesteca cele 3 linguri de faina cu putina apa rece,sare si ...
 Pui la cuptor cu mar si telina Pui la cuptor cu mar si telina
Este o mancare usor de preparat, sanatoasa, gustoasa, nu trebuie sa fii un mare expert in bucatarie si va veti uimi familia si prietenii cu o mancare spectaculoasa. La timpul de preparare nu este inclus si timpul de asteptare.Preparati un baitz: ...
 Tochitura taraneasca Tochitura taraneasca
Se ia ceapa, se curata si se taie fideluta si se caleste.Usturoiul se taie marunt si se pune peste ceapa.Adaugam rosiile decojite si taiate marunt, impreuna cu bulionul.Acoperim cu capac si lasam sa fiarba putin inabusit.Carnea de porc se spala si se ...
 Friptura de porc la cuptor Friptura de porc la cuptor
Bucata de carne intreaga se rumeneste pe ambele parti in tigaia incinsa cu ulei. Se asaza in tava ce urmeaza a fi data la cuptor. Se condimenteaza, se adauga felii de ceapa,mere si morcov, o ceasca de apa si se a la cuptor pentru aprximativ 1ora si ...
 Friptura din ceafa de porc  in vasul roman Friptura din ceafa de porc in vasul roman
Carnea spalata, uscata in prosop, se condimenteaza si se lasa o ora la rece.Dupa ce am pregatit vasul pe care l-am tinut in apa o jumatate de ora,il ung cu unt sau ulei,asez carnea, adaug ceapa, usturoiul si marul taiat in sferturi.Stopesc cu ulei, ...
 Caltabosi Caltabosi
Matele se spala foarte bine, se intorc cu ajutorul unui creion, se razuie cu grija si se tin in apa cu sare si putin otet cateva minute,dupa care se clatesc si se scurg bine de surplusul de apa.Carnea de porc se spala,se curata de pielite si se trece ...
 Pui pe sticla cu cartofi si mujdei Pui pe sticla cu cartofi si mujdei
Se curata puiul bine si se pregateste pentru a fi introdus in cuptor. Se da cu sare, se unge cu putin ulei si mirodeniile de pui (ghimbir, oregano, rozmarin,nucsoara,cimbru).Se fixeaza puiul pe o sticla de bere umpluta doar pe jumatate (cu bere sau ...
 Copanele de pui cu masline Copanele de pui cu masline
Spalam bine maslinele, dupa care le punem intr-o craticioara la fiert. Eu le fierb cam 40-50 de minute dupa care le scot cu o spumiera si le voi adauga peste ciocanelele prajite in prealabil. Separat, spalam bine ciocanelele si apoi le stergem cu un ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-187
Filtreaza retetele
Ingredient:
ou (319) carne tocata (303) lapte (299)
lamaie (247) suc de rosii (246) ceapa verde (246)
busuioc (225) varza (224) pesmet (210)
rozmarin (200) telina (200) vegeta (196)
carne de porc (194) oregano (183) pulpe de pui (176)
zahar (166) otet (164) ardei iute (159)
mustar (158) vin rosu (152) mazare (130)
porumb (128) sos de soia (119) verdeata (118)
branza (118) ghimbir (109) carne de vita (105)
carnati (102) sunca (102) curry (99)
coriandru (96) miere (95) ficat (89)
amidon (87) nucsoara (86) tarhon (78)
malai (77) dovlecei (75) bacon (71)
untura (71) piper boabe (69) chimen (69)
scortisoara (67) supa de pui (67) praz (66)
ketchup (66) iaurt (66) vinete (66)
slanina (62) susan (57) fasole verde (57)
costita afumata (55) ienibahar (51) salvie (49)
spanac (47) parmezan (47) gaina (47)
gogosar (46) aripioare de pui (46) maghiran (44)
peste (43) cuisoare (42) margarina (41)
pastarnac (41) menta (40) maioneza (40)
menta (40) mere (40) castraveti (39)
telemea (39) muschi de porc (38) nuca (35)
conopida (33) paste (31) carne de vitel (30)
carne de miel (30) ciolan afumat (29) ardei kapia (29)
salata verde (28) mozzarella (27) cotlet de porc (26)
aluat (26) branza topita (25) castraveti murati (25)
muschi de vita (24) broccoli (23) suc de lamaie (20)
suc de lamaie (20) pasta tomate (20) hrean (20)
ananas (20) sofran (20) leustean (19)
portocale (19) sunca presata (19) stafide (18)
alune (18) bicarbonat (18) carne de pasare (17)
migdale (16) kaiser (15) stevie (14)
galbenus (14) salam (13) apa minerala (12)
compot (12) frisca (12) lipii (11)
coaja de lamaie (11) fenicul (11) franzela (11)
carne de curcan (10) smantana dulce (9) arpagic (8)
capere (8) fasole boabe (7) macaroane (7)
gelatina (7) gutui (7) gris (7)
cardamon (7) anason (6) cafea (6)
taietei (6) sparanghel (6) struguri (6)
chilli dulce (6) telemea de oaie (6) nuca de cocos (5)
ton (5) branza de vaci (5) supa instant (5)
praf de copt (5) albus (5) aluat foietaj (5)
caise (5) feta (4) sirop (4)
drojdie uscata (4) mozarella (4) fidea (4)
gorgonzola (4) orez brun (4) mac (4)
andive (3) loboda (3) rom (3)
dulceata (3) zmeura (3) concentrat supa (3)
sfecla rosie (3) ridichi (3) pere (3)
zmeura (3) parizer (3) varza rosie (3)
afine (3) foi de placinta (3) piersici (2)
crap (2) zahar vanilat (2) kefir (2)
whisky (2) leurda (2) pepene galben (2)
file de cod (2) tortellini (2) vanilie (2)
spaghetti (2) lapte batut (2) fistic (2)
gulii (2) varza de bruxelles (2) mango (2)
visine (2) patrunjel radacina (2) frunze vita de vie (1)
ceapa ciorii (1) salau (1) prosciuto (1)
macris (1) cognac (1) vanat (1)
kiwi (1) nalba (1) mascarpone (1)
esenta de vanilie (1) zahar pudra (1) mure (1)
crenvusti (1) coaja de portocala (1) jambon de porc (1)
ciocolata (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri - Pagina 131
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z