Perisoare de vita cu legume si sos de vin rosu
Orezul se fierbe 10 minute, se scurge si se lasa la racit. Se amesteca apoi cu carnea tocata, usturoiul dat prin presa, ceapa data pe razatoarea cu gauri mici, patrunjelul verde tocat, albusul si pesmetul. Se condimenteaza si se framanta bine. Se ...
Vita stir- fry cu ananas
Se amesteca carnea cu marinada si se lasa la frigider pentru o ora. Incalzeste un wok si pune uleiul de porumb. Cand uleiul e fierbinte, stir- fry cepa si ghimbirul pentru 1 minut. Scoate-le din wok (ai grija sa nu scoti si uleiul) si pastreaza-le. ...
Rulouri din pulpa de porc umplute cu cascaval si ceapa verde
Spalam carnea, o taiem felii ca pt snitele, o batem putin si punem feliute de cascaval si ceapa verde si rulam cu grija. Rulourile le prindem cu scobitori si le punem la prajit in ulei incins. Dupa ce le-am prajit le scoatem si le dam deoparte. Intre ...
Piept de pui cu parmesan
Se incinge cuptorul la 200°C.Se pune parmesanul pe o farfurie.Se bate albusul de ou apoi se adauga 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate.Se trec pieptii de pui prin albus apoi prin parmesan si se dau la copt 20-30 minute pana cand carnea ...
Perisoare cu sos de rosii(Kofta Karahi)
Se amesteca ingredientele pentru perisoare,se formeaza perisoarele si se lasa deoparte.Pentru sos:Se incalzeste uleiul,se prajeste ceapa pentru 2 minute,se adauga usturoiul ,ghimbirul si rosiile.Se prajesc bine pana ce se inmoaie rosiile si se ...
1