SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri

 Ardei umpluti Ardei umpluti
Ardeii se spala,se scot cotoarele,se scutura de seminte si se lasa cu gura in jos sa se scurga. Carnea o tocam impreuna cu verdeata,ou,morcov,sare,piper si cimbru. Ceapa o calim putin in ulei,adaugam 100 ml suc de rosii si orezul spalat. Lasam la ...
 Friptura de vita cu sos de hrean Friptura de vita cu sos de hrean
Carnea de vita de fierbe bine bine, separat se fierb si cartofii. Pentru sosul de hrean, stingem o lingura de faina in uleiul de masline, adaugam apa si condimentam cu sare si piper dupa gust. Lasam sa fiarba si spre final adaugam hreanul. Luam de pe ...
 Perisoare de vita cu legume si sos de vin rosu Perisoare de vita cu legume si sos de vin rosu
Orezul se fierbe 10 minute, se scurge si se lasa la racit. Se amesteca apoi cu carnea tocata, usturoiul dat prin presa, ceapa data pe razatoarea cu gauri mici, patrunjelul verde tocat, albusul si pesmetul. Se condimenteaza si se framanta bine. Se ...
 Varza noua calita cu marar si ciolan Varza noua calita cu marar si ciolan
Ciolanul afumat se spala bine, se lasa 30 de minute in apa calduta pentru a se curata de fum bine. Se taie varza fideluta si se freaca bine cu sare. Ardeiul gras se taie cubulete si se inabusa in uleiul de masline, apoi se adauga varza si se caleste ...
 Frigarui Frigarui
Carnea de miel se proportioneaza. Se face o marinata din bere si otet apoi se adauga ceapa taiata solzisori si se potriveste de sare si piper. In aceasta marinata se adauga carnea de miel, iar deasupra se pun crengutele de bazilic si busuioc. Se lasa ...
Ficatei inabusiti
Ceapa curatata se taie marunt si o punem la calit in ulei si cateva linguri de apa.Nu se prajeste,se dau doar cateva clocote.Se adauga bulionul dizolvat in putina apa,apoi ficateii curatati de pielite. Se acopera cu un capac si se fierb pana scade ...
Cotlet cu rozmarin
Cotletele se bat ca sa se fragezeasca, cartofii si rosiile se taie feliute rotunde. Intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu se aseaza coletul se presoara sare si piper si un pic de ulei de masline si rozmarin apoi se pun feliute de usturoi, ...
 Fasole cu carnati Fasole cu carnati
Fasolea se spala de cu seara si se pune in apa peste noapte. A 2-a zi se pune la fiert schimband apa de cel putin trei ori. Ceapa se toaca marunt iar ardeiul cubulete. Separat intr-un alt vas punem un pic de ulei si lasam sa prinda culoare carnatii, ...
 Ardei umplut Ardei umplut
Am tocat carnea ,ceapa,cartofii la robot.Am amestecat-o cu cele 2 oua,un pumn de orez,sare si piper dupa gust. Am curatat ardeii de seminte,i-am spalat si i-am lasat cateva minute la scurs. Am umplut ardeii cu compozitia de carne si i-am asezat ...
 Chilli con carne la cuptor Chilli con carne la cuptor
Cepele, ardeiul si usturoiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei de masline. Se adauga carnea tocata si condimentele. Se lasa la foc mic. Dupa ce carnea e facuta, se adauga rosia decojita, taiata cubulete, fasolea si porumbul. Se amesteca ...
 Chiftelute aromate la cuptor Chiftelute aromate la cuptor
Cartofii in coaja ii punem la fiert in putina apa cu sare,dupa care ii curatam si ii zdrobim. Adaugam pieptul de pui tocat,oul,patrunjelul tocat,sare si piper. Intr-o farfurie pregatim amestecul aromatic din susan,cimbru si boia de ardei prin care ...
 Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita
Carnea am tocat-o eu la robotul de bucatarie, am amestecat-o cu orezul, ceapa si cateii de usturoi maruntiti, cimbru, patrunjelul tocat, un praf de sare si piper. Foile de vita de vie le-am oparit in apa cu sare, iar dupa ce s-au racit, am trecut la ...
 Ffiptura de vita picanta cu levantica Ffiptura de vita picanta cu levantica
1.Se curata muschiul de vita de grasime si tendoane, se spala si se usuca cu un servet de bucatarie.Apoi, se unge cu ulei de masline pe toate partile. 2.Se zdrobesc, in bucati mai mari, intr-o rasnita, boabele de piper negru, boabele de piper alb, ...
 Friptura de pui cu oua Friptura de pui cu oua
Se spala puiul bine ,se portioneaza si se aseaza in tava.Se adauga sarea,piperul, busuiocul,usturoiul,uleiul,bulionul si apa. Se da la cuptor pana cand se fierbe carnea. Cand puiul este aproape gata se scoate tava , se sparg oualele si se pun printre ...
 Mancarica de fasole galbena cu pui Mancarica de fasole galbena cu pui
Carnea de pui se taie cubulete, se spala si se da intr-un clocot. Se arunca apa si se limpezeste carnea cu apa rece. Ceapa si usturoiul se toaca in rondele fine, iar ardeiul gras cubulete. Fasolea se spala, se rup coditele si apoi se taie bucati cam ...
 Vinete umplute cu pui Vinete umplute cu pui
Vinetele se taie transversal, se scoate miezul cu o lingura, apoi se pune sare peste ele si se lasa deoparte. Miezul se toaca la robot (sau cubulete) si se lasa intr-un bol cu putina sare deasupra. Pieptul de pui se taie fasiute foarte subtiri, ...
 Ceafa la cuptor cu cartofi noi Ceafa la cuptor cu cartofi noi
Am cumparat "cefele" gata marinate de la Kaufland. Le-am asezat pe grilajul de la cuptor in partea de sus. Sub ele am asezat cartofii, fierti in prealabil, apasati cu o lingura, stropiti cu ulei de masline si condimentati cu sare si ...
 Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume
Se toarna putin ulei in tava si se aseaza cartofii taiati rondele, morcovii si ceapa taiata in bucati mari. Se presara cu frunze de patrunjel. Cotletele se condimenteaza cu sare, piper si boia si se aseaza peste legume. Se stopesc legumele si canea ...
 Chiftele la cuptor cu legume si sos marinat Chiftele la cuptor cu legume si sos marinat
Se pune carnea tocata intr-un bol. Se adauga cartoful, morcovul si o ceapa date prin razatoare, ustoroiul dat prin presa, oul si condimentele. Se amesteca bine si se adauga pesmet si patrunjel tocat. Se formeaza chiftelele care se pun in tava, pe ...
 Chiftelute cu ciuperci Chiftelute cu ciuperci
Ciupercile le fierbem in apa cu sare. Ceapa taiata marunt o inabusim in ulei de masline,adaugam ciupercile si smantana.Dam cateva clocote apoi lasam la racit. Dupa ce s-a racit punem in vasul de la robot,adaugam pieptul de pui,oul,usturoiul si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-187
Filtreaza retetele
Ingredient:
ou (319) carne tocata (303) lapte (299)
lamaie (247) suc de rosii (246) ceapa verde (246)
busuioc (225) varza (224) pesmet (210)
rozmarin (200) telina (200) vegeta (196)
carne de porc (194) oregano (183) pulpe de pui (176)
zahar (166) otet (164) ardei iute (159)
mustar (158) vin rosu (152) mazare (130)
porumb (128) sos de soia (119) verdeata (118)
branza (118) ghimbir (109) carne de vita (105)
sunca (102) carnati (102) curry (99)
coriandru (96) miere (95) ficat (89)
amidon (87) nucsoara (86) tarhon (78)
malai (77) dovlecei (75) bacon (71)
untura (71) chimen (69) piper boabe (69)
scortisoara (67) supa de pui (67) praz (66)
ketchup (66) iaurt (66) vinete (66)
slanina (62) susan (57) fasole verde (57)
costita afumata (55) ienibahar (51) salvie (49)
spanac (47) parmezan (47) gaina (47)
gogosar (46) aripioare de pui (46) maghiran (44)
peste (43) cuisoare (42) pastarnac (41)
margarina (41) mere (40) menta (40)
maioneza (40) menta (40) castraveti (39)
telemea (39) muschi de porc (38) nuca (35)
conopida (33) paste (31) carne de vitel (30)
carne de miel (30) ciolan afumat (29) ardei kapia (29)
salata verde (28) mozzarella (27) cotlet de porc (26)
aluat (26) castraveti murati (25) branza topita (25)
muschi de vita (24) broccoli (23) suc de lamaie (20)
suc de lamaie (20) pasta tomate (20) hrean (20)
ananas (20) sofran (20) leustean (19)
portocale (19) sunca presata (19) stafide (18)
alune (18) bicarbonat (18) carne de pasare (17)
migdale (16) kaiser (15) stevie (14)
galbenus (14) salam (13) apa minerala (12)
compot (12) frisca (12) lipii (11)
coaja de lamaie (11) fenicul (11) franzela (11)
carne de curcan (10) smantana dulce (9) arpagic (8)
capere (8) fasole boabe (7) macaroane (7)
gelatina (7) gutui (7) gris (7)
cardamon (7) anason (6) cafea (6)
taietei (6) sparanghel (6) struguri (6)
chilli dulce (6) telemea de oaie (6) caise (5)
nuca de cocos (5) ton (5) branza de vaci (5)
supa instant (5) praf de copt (5) albus (5)
aluat foietaj (5) mac (4) feta (4)
sirop (4) drojdie uscata (4) mozarella (4)
fidea (4) gorgonzola (4) orez brun (4)
foi de placinta (3) andive (3) rom (3)
loboda (3) dulceata (3) zmeura (3)
concentrat supa (3) sfecla rosie (3) ridichi (3)
pere (3) zmeura (3) parizer (3)
varza rosie (3) afine (3) patrunjel radacina (2)
piersici (2) crap (2) zahar vanilat (2)
kefir (2) whisky (2) leurda (2)
pepene galben (2) file de cod (2) tortellini (2)
spaghetti (2) vanilie (2) lapte batut (2)
fistic (2) gulii (2) varza de bruxelles (2)
mango (2) visine (2) ciocolata (1)
frunze vita de vie (1) ceapa ciorii (1) salau (1)
prosciuto (1) macris (1) cognac (1)
vanat (1) kiwi (1) nalba (1)
mascarpone (1) esenta de vanilie (1) zahar pudra (1)
mure (1) coaja de portocala (1) crenvusti (1)
jambon de porc (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z