SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu vin alb

 Rulouri din piept de pui cu vin alb Rulouri din piept de pui cu vin alb
Spalati oual si puneti-le la fiert in apa rece cu sare.Intre timp bateti carnea de pui usor cu batatorul intre 2 bucati de folie alimentare si o condimentati bine cu sare,piper si vegeta. Treceti pe razatoare cu ochiuri mici cascavalul ,iar cand ...
 Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor
Pisam usturoiul,apoi amestecam cu sare,piper si tarhon.Adaugam uleiul si amestecam pana se face ca o maioneza.Punem si mustarul amestecat cu vinul alb si smantana. Punem carnea la marinat in acest sos,pentru 1 ora,in frigider. Dupa acest timp,punem ...
 Rulada din fleica cu piept de pui Rulada din fleica cu piept de pui
Fleica o taiem felii.La fel si pieptul de pui.Le batem putin cu ciocanul de snitele,pentru a le fragezi. Fleica o condimentam cu sare,piper si maghiran.Pieptul de pui cu sare,piper si tarhon. Peste bucata de fleica punem o bucata de piept si rulam ...
Muschi de vita in sos de legume
Preparare Se taie ceapa si usturoiul nu foarte marunt si se pune la prajit in ulei. Cand ceapa s-a facut cristalina se adauga morcovul si ardeul taiat bucatele. Se adauga si muschiul de vita presarat cu sare si se lasa sa se prajeasca un pic pe ...
 Gulas de la Borsa Gulas de la Borsa
Se pune untura la incins intr-un ceaun.Cand untura este incinsa se adauga ceapa ,tocata marunt, ardeiul pana se inmoaie usor.Se adauga apoi carnea de vita taiata in cuburi si se caleste in continuare .Apoi se adauga 2-3 linguri de pasta de gulas ...
 Friptura de porc marinata Friptura de porc marinata
Se fierb toata ingredientele pentru marinata, dupa care se toarna deasupra carnii si  se lasa intr-un vas de preferat de pamant cca. o zi. Apoi se scoate carne si se pune intr-un vas si se da la cuptor, iar cand sa rumenit se toarna marinata ...
Ficatei imbatati cu vin
Ficateii spalati si curatati de pielite ii punem intr-un vas termorezistent. Ceapa o taiem rondele subtiri si presaram deasupra ficatului. La fel procedam si cu rosia si usturoiul. Condimentam cu sare si piper,adaugam uleiul si vinul. Dam la ...
 Muschi de vitel cu hribi (si pepene galben) Muschi de vitel cu hribi (si pepene galben)
Intr-o tigaie mare de teflon se topeste untul in care se adauga ceapa taiata pestisori si muschiul de vitel taiat in fasii mici (eu l-am lasat inainte cca 30 min la marinat in vin cu rozmarin) si se lasa sa se inabuse bine, cca 20 de min. Se ...
 Pui cu sos de rosii si usturoi Pui cu sos de rosii si usturoi
Carnea bine condimentata o punem la foc mic cu 3 linguri de ulei si vin.Cand a scazut adaugam sucul de rosii si putina apa daca este nevoie,sa acoperim carnea. Punem si usturoiul pisat si potrivim gustul de sare.Lasam sa fiarba la foc mic,pana scade ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Carnea se spala bine, se ia pielea si se taie in 4, pe lung, fiecare bucata de carne. Intr-o oala se incinge uleiul si se prajeste un pic carnea de pui. se pipereaza si sareaza puiul. se lasa cam 6-7 minute cat sa sa-si schimbe culoarea puiul. Se ...
 Cotlet perpelit Cotlet perpelit
Se perpeleste in tigaie, la foc tare, carnea, ceapa si usturoiul, in putin ulei de masline, timp de 3 minute. Apoi o asezam intr-un vas yenna, se condimenteaza cu sos facut din pasta de tomate, cimbru, boabe de mustar, boabe de piper, o foaie de ...
 Mancarica de praz, masline si carne Mancarica de praz, masline si carne
Prazul se taie rondele, iar ceapa se taie marunt, apoi se pun impreuna la inabusit in putin ulei. Cand s-au mai inmuiat, se adauga carnea de pui taiata cubulete, cimbrul, maghiranul si foile de dafin. Le mai lasam pe foc 5 minute, apoi adaugam ...
 Cotlet de iepure in sos de vin si masline Cotlet de iepure in sos de vin si masline
Carnea se spala si se portioneaza, se aseaza itr-un vas de iena, se stropeste cu putin ulei, se condimenteaza cu sare si piper. Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori, apoi se adauga peste carne. Usturoiul se curata, se spala si se taie ...
 Aripioare cu masline si sos Aripioare cu masline si sos
Aripioarele curatate le-am aseazat intr-o tava (sau vas yenna), le-am stropit cu putin ulei de masline si 2-3 linguri de suc de rosii, am presarat cimbru, sare, piper si dafin. Ceapa si gogosarul le-am cubulete mici. Le-am pus peste aripioare, apoi ...
 Rulada din muschi de vita Rulada din muschi de vita
Se intinde muschiul de vita. Daca este cazul se bate un pic. Se sareaza si se pipereaza pe ambele parti.Se aseaza un rand de cascaval taiat felii peste muschi. Apoi un rand de jambon de porc . Peste jambon se pun 2 oua fierte taiate bucatele , se ...
 Costita de porc la cuptor Costita de porc la cuptor
Se sareaza costita pe ambele parti si se pune in tava . Se stropeste cu vinul si berea apoi se pipereaza dupa gust.  Intr-un pahar se amesteca mustarul cu mierea un pic de sare ,curry si doua linguri de ulei. Restul uleiului se pune in tava ...
 Rasol alb de vitel cu sos Rasol alb de vitel cu sos
Carnea se curata de pielite, se spala si se taie rondele de grosimea unui deget. Se aseaza intr-un vas de iena, se condimenteaza dupa gust cu toate ierburile, se pune uleiul de masline, vinul si o cana cu apa. Se acopera si se pune la cuptor pana ...
 Piept de pui cu ciuperci si smantana Piept de pui cu ciuperci si smantana
Se spala pieptul si se taie cubulete. Se taie ceapa marunt, si se pune la calit in putin ulei. Cand se inmoaie putin, se adauga si carnea si se lasa sa se patrunda bine. (Inainte puneam carnea la rumenit in alta tigaie, si apoi o puneam peste ceapa. ...
 mini rulada de piept de pui mini rulada de piept de pui
pieptul de pui se dezoseaza si se taie in patru, dupa care se "bate" un pic cu ciocanul de bucatarie.Jumate de morcov se taie pai, iar 4 ciuperci felii subtiri.. Se pune intr-o tigaie un strop de ulei si se amestec legumele.~ 3 min. Sunculita se taie ...
 Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale
Dupa cum ziceam, am scos pulpele inferioare, le-am asezat intr-o tava, le-am condimentat, am turnat zeama de portocala si vinul. Am acoperit tava si am dat-o la cuptor vreme de vreo ora si jumatate. A iesit o nebunie. Am garnisit friptura cu piure de ...
1-1011-18
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu vin alb
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z