SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri

 Muschi de porc la gratar Muschi de porc la gratar
Muschiul se bate usor inainte de a fi pus pe gratar. Daca aveti costita puneti sa impanati muschiul de porc cu bucati de costita si cu usturoi. Il tineti pe cuptor cat sa se rumeneasca dar sa nu usuce prea tare. Se da cu sare inainte sa se ...
 Mancare de conopida cu carne Mancare de conopida cu carne
Desfaceti conopida in buchetele, spalati-o si scurgetio de apa. Taiati carnea in bucati potrivite, spalati-o si scurgeti-o de apa. Prajiti carnea impreuna cu conopida si ceapa tocata marunt, in ulei pana ce se rumenesc bine. Puneti apoi rosiile ...
 Piept curcan cu portocale Piept curcan cu portocale
Se ia un piept de la un curcan mare(7-10 kg).Se taie buzunarase care se umplu cu felii de portocala. Se unge pieptul cu ulei,vegeta,praf de scortisoara,piper negru macinat si usturoi granulat.Se inveleste in folie de aluminiu si se da la cuptor ...
 Musaca de paste cu conopida si ciolan afumat Musaca de paste cu conopida si ciolan afumat
Puneti pastele la fiert in 3 l apa si 1 lingurita sare. Separat, puneti la fiert pentru 5-6 minute conopida desfacuta in buchetele. Curatati carnea de pe ciolanul afumat si taiati-o in feliute subtiri, apoi prajiti-o 5 minute in ulei. Puneti ...
 Pulpe de rata cu conopida Pulpe de rata cu conopida
Se spala pulpele de rata se sterg bine si se cresteaza usor cu cutitul pe ambele parti,apoi se presara cu sare si piper.Prajeste pulpele in uleiul incins la foc potrivit ,cate 10 min pe fiecare parte,apoi scoate pulpele fripte pe un platou si ...
 Urzici rapide Urzici rapide
Urzicile se curata bine si se pun la fiert pentru un sfert de ora. Se calesc apoi in apa rece si se paseaza pana se fac ca o crema. Intr-un vas se pun pufuletii care se inmoaie putin in apa. Se adauga mustar si ulei se amesteca. Se face exact ca ...
 Spaghete bolognese Spaghete bolognese
Prazul se taie in rondele si morcovii in cubulete. Ceapa si usturoiul se calesc putin si se pun cubuletele de morcovi si prazul. Se mai lasa 5 minute, se pune carnea si se amesteca. Se pune sare si piper dupa gust, se adauga bulionul, rosiile si ...
 Spaghetti cu piept de pui Spaghetti cu piept de pui
Ingrediente 1 pachet spaghetti 1 piept pui 1/2 capatana usturoi 300 gr suc rosii sare,piper oregano busuioc ...
 Snitel din rechin Snitel din rechin
Pentru a pregati reteta aveti nevoie de 3-4 bucati de medalion de rechin, 4 oua si pesmet. Incepem prin a a bate ouale ca pentru omleta. Adaugam sare si piper dupa gust. Bucatile de rechin se dau prin ou si prin pesmet. Se incinge ulei intr-o ...
 Orez cu morcovi Orez cu morcovi
Morcovii si usturoiul se toaca foarte marunt. Se calesc in ulei intr-o tigaie de teflon. Se lasa la foc potrivit timp de 10 minute, dupa care se adauga orezul si o cana de apa. Se condimenteaza dupa gust. Se lasa la foc potrivit si se ...
 Snitel de porc cu sos de lamiie Snitel de porc cu sos de lamiie
Carnea, curatata de pielite si tendoane, spalati-o si portionatio in patru bucati egale. Bateti-o cu ciocanul de snitele, presarati-o cu sare si piper si treceti-o prin faina. Jumatate din lamaile spalate taiati-le in rondele subtiri, iar din restul ...
 Pulpa de miel cu sos de vin rosu la cuptor Pulpa de miel cu sos de vin rosu la cuptor
Ingrediente: 2 kg pulpa de miel,jumatate capatana usturoi, 4 cepe, 100 ml ulei de masline, 500 ml vin rosu demisec, rozmarin ,oregano, citeva frunzulite de menta, sare, piper, condimente pentru carnea de miel ...
 Pulpa de porc cu aspic Pulpa de porc cu aspic
Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o si puneti-o la fiert in 2 l apa. Adaugati legumele curatate, spalate si taiate in bucati mai mari. Fierbeti carnea impreuna cu legumele timp de 40 de minute. Scoateti apoi carnea, presarati-o cu sare, ...
 Orez cu ciuperci Orez cu ciuperci
Se curata si se toaca ceapa. Se curata si se taie ciupercile. Se caleste putin ceapa in ulei, se adauga ciupercile si vegeta, se amesteca, apoi se adauga apa cat sa le acopere. Se lasa la foc pana scade apa de jumatate. Se adauga orezul, se amesteca. ...
 Brocoli inabusit cu sos alb Brocoli inabusit cu sos alb
Taiati tulpina cea groasa de la brocoli, astfel incat inflorescenta sa poata sta “in picioare”. Puneti apa la fiert, si, cand da in clocot, opriti focul, puneti brocoli intreg si acoperiti vasul. Lasati-l in apa fierbinte 10 minute. In paralel, ...
 Mancare de gogosari Mancare de gogosari
Mancarea de gogosari este o mancare simpla pe care merita sa o pregatiti macar o data. Avem nevoie de : - 4-5 gogosari maricei -4-5 rosii potrivite -branza (dupa gust) -2 oua -ulei Gogosarii se taie in bucatele. Rosile se decojesc ...
 Cod la cuptor Cod la cuptor
Intr-o tava se intinde untul. Se taie ceapa marunt, pestele se curata si ciupercile se taie in felii. Se pun toate intr-o tava. Se toarna vinul peste acestea si sare. Se tine la cuptor pana este gata. Se serveste cu zeama de lamaie pe ...
 Muschi de porc si legume la gratar Muschi de porc si legume la gratar
Carnea se curata si se portioneaza in functie de cat de mari doriti sa fie portiile. Se impaneaza cu felii de slanina si cu cate o jumatate de catei de usturoi. Se pregateste gratarul si se pun jumatati de ceapa, ardei iute si jumatati de ...
 Papricas cu ciuperci Papricas cu ciuperci
Ciupercile proaspete se curata, se spala bine si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se taie cuburi mici dupa ce inainte au fost spalati si ...
 Snitel a la Mircea Snitel a la Mircea
Ingrediente necesare 2 snitele de porc (125 g bucata) 1 lingura ulei 1 lingurita oregano tocat 1 lingura unt topit sare, piper proaspat macinat 2 felii cascaval Emmental gogosari din borcan Timp de preparare: cea 1/4 ora Timp de marinat: ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-187
Filtreaza retetele
Ingredient:
ou (319) carne tocata (303) lapte (299)
lamaie (247) suc de rosii (246) ceapa verde (246)
busuioc (225) varza (224) pesmet (210)
telina (200) rozmarin (200) vegeta (196)
carne de porc (194) oregano (183) pulpe de pui (176)
zahar (166) otet (164) ardei iute (159)
mustar (158) vin rosu (152) mazare (130)
porumb (128) sos de soia (119) verdeata (118)
branza (118) ghimbir (109) carne de vita (105)
carnati (102) sunca (102) curry (99)
coriandru (96) miere (95) ficat (89)
amidon (87) nucsoara (86) tarhon (78)
malai (77) dovlecei (75) bacon (71)
untura (71) piper boabe (69) chimen (69)
scortisoara (67) supa de pui (67) iaurt (66)
vinete (66) praz (66) ketchup (66)
slanina (62) susan (57) fasole verde (57)
costita afumata (55) ienibahar (51) salvie (49)
gaina (47) spanac (47) parmezan (47)
gogosar (46) aripioare de pui (46) maghiran (44)
peste (43) cuisoare (42) pastarnac (41)
margarina (41) maioneza (40) menta (40)
mere (40) menta (40) castraveti (39)
telemea (39) muschi de porc (38) nuca (35)
conopida (33) paste (31) carne de vitel (30)
carne de miel (30) ardei kapia (29) ciolan afumat (29)
salata verde (28) mozzarella (27) cotlet de porc (26)
aluat (26) castraveti murati (25) branza topita (25)
muschi de vita (24) broccoli (23) hrean (20)
ananas (20) sofran (20) suc de lamaie (20)
suc de lamaie (20) pasta tomate (20) portocale (19)
sunca presata (19) leustean (19) stafide (18)
alune (18) bicarbonat (18) carne de pasare (17)
migdale (16) kaiser (15) galbenus (14)
stevie (14) salam (13) apa minerala (12)
compot (12) frisca (12) coaja de lamaie (11)
fenicul (11) franzela (11) lipii (11)
carne de curcan (10) smantana dulce (9) capere (8)
arpagic (8) gutui (7) gris (7)
cardamon (7) fasole boabe (7) macaroane (7)
gelatina (7) struguri (6) chilli dulce (6)
telemea de oaie (6) anason (6) cafea (6)
taietei (6) sparanghel (6) branza de vaci (5)
supa instant (5) praf de copt (5) albus (5)
aluat foietaj (5) caise (5) nuca de cocos (5)
ton (5) mozarella (4) fidea (4)
gorgonzola (4) orez brun (4) mac (4)
feta (4) sirop (4) drojdie uscata (4)
sfecla rosie (3) ridichi (3) pere (3)
zmeura (3) parizer (3) varza rosie (3)
afine (3) foi de placinta (3) andive (3)
rom (3) loboda (3) dulceata (3)
zmeura (3) concentrat supa (3) tortellini (2)
vanilie (2) spaghetti (2) lapte batut (2)
fistic (2) gulii (2) mango (2)
varza de bruxelles (2) visine (2) patrunjel radacina (2)
piersici (2) crap (2) zahar vanilat (2)
kefir (2) whisky (2) leurda (2)
file de cod (2) pepene galben (2) vanat (1)
kiwi (1) nalba (1) mascarpone (1)
esenta de vanilie (1) zahar pudra (1) mure (1)
coaja de portocala (1) crenvusti (1) jambon de porc (1)
ciocolata (1) frunze vita de vie (1) ceapa ciorii (1)
salau (1) prosciuto (1) macris (1)
cognac (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri - Pagina 112
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z