SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri

 Mancare din salata verde Mancare din salata verde
Salata verde se curata, se spala fiecare frunza, se introduce in apa clocotitã cu sare, se opãreste, se scurge de apa, se raceste si se taie. Costita se taie cuburi. Usturoiul se taie marunt. Faina se cerne. Costita se frige in tigaie fara ...
 Papricas de pui cu galuste Papricas de pui cu galuste
Curatati carnea, spalati-o si taiati-o in bucati potrivite. Condimentati-o si prajiti-o in unt, pe toate partile. Scoateti-o si in grasimea ramasa caliti ceapa curatata si taiata marunt. Adaugati faina, rumeniti-o si “stingeti” cu smantana si cu ...
 Pastrama de porc cu orez si sofran Pastrama de porc cu orez si sofran
Taiati pastrama in felii de circa 2cm grosime si puneti-o intr-o tava adanca impreuna cu 50ml ulei, rosiile oparite, curatate de pielita si taiate in cubulete, sucul de rosii, cimbrul, piper, dupa gust, si boiaua de ardei. Puneti tava in cuptor, la ...
 Budinca de varza acra Budinca de varza acra
Varza se taie in fasii foarte subtiri, se spala si apoi se stoarce foarte bine. Se caleste in jumatate din cantitatea de grasime si la sfarsit se adauga vinul. Se pune orezul, pasta de tomate si o ceasca cu apa. Se condimenteaza, se unge ...
 Tocanita din pipote de pui si cartofi noi Tocanita din pipote de pui si cartofi noi
Speli bine pipotele si le pui sa se rumeneasca in ulei incins, la foc mic.Cureti apoi ceapa si morcovul, ai ceapa marunt, iar morcovul rondele si le adaugi peste pipote.Le calesti impreuna cateva minute, apoi torni o cana cu apa si le lasi sa fiarba ...
 Conopida cu carne tocata Conopida cu carne tocata
Pui la fiert 2 I de apa cu sare, apoi cureti conopida, o tai in doua, o adaugi in oala. O fierbi timp de 5 minute, dupa care o pui intr-o strecuratoare si o lasi sa se scurga. Amesteci ouale cu ceapa taiata marunt si carnea tocata, pui sare, piper si ...
 Tocana de ceapa cu mamaliguta Tocana de ceapa cu mamaliguta
Cureti ceapa, o tai fideluta, o presari cu sare si o pui sa se caleasca in ulei incins pentru 15 minute. Ai grija sa amesteci din cand in cand ca sa nu se piarda.Tai fideluta ardeii sau gogosariicuratati, ii adaugi peste ceapa, le lasi sa se caleasca ...
 Ficatei de pui in bacon Ficatei de pui in bacon
Ficateii se spala si se lasa la scurs intr-o sita. Dupa ce s-au scurs se dau cu sare si piper apoi se impacheteaza fiecare in cate o felie de bacon.Rezulta niste rulouri care se prind cu scobitori ca sa nu se desfac. Se prajesc pe toate partile in ...
 Mancarica de legume si oase de porc Mancarica de legume si oase de porc
In ulei incins pui sa se prajeasca bine oasele. Le scoti si in aceeasi grasime pui ceapa taiata marunt, ardeii taiati fideluta si morcovul taiat cubulete.Le calesti impreuna pana se inmoaie si apoi adaugi cartofii taiati cubutete. Torni putina cate ...
 Ciuperci umplute cu carne Ciuperci umplute cu carne
Ciupercile se curata se spala rapid si se lasa deoparte.Intr-un vas cu putin ulei se pune ceapa la calit.Se adauga si carnea tocata pana isi schimba culoarea, apoi se adauga apa si se lasa pana fierbe bine.Cand carnea e gata, compozitia se da ...
 Mancarica simpla de ardei copti Mancarica simpla de ardei copti
Pui ardeii sa se coaca in tava aragazului sau pe flacara aragazului.Dupa ce sunt copti, ii cureti cu grija, fara sa-i uzi cu apa. Ii treci prin faina si ii prajesti in ulei pe ambele parti. Separat, intr-o craticioara calesti usturoiul taiat feliute ...
 Zacusca de vinete Zacusca de vinete
Coci si cureti vinetele, ardeii, gogosarii.Ceapa o calesti pana devine aurie, iar morcovii curatati ii treci pe razatoarea cu ochii mici si ii calesti separat, in putin ulei.Dai apoi prin masina de tocat, pe rand, ardeii si gogosariiVinetele le ...
 Mancare din legume Mancare din legume
Se curata legumele si se spala. Se taie rondele ceapa, vanata si zucchini, iar ardeiul feliute. Usturoiul se piseaza, condimentele verzi se clatesc in apa si se maruntesc. Se prajeste putin ceapa in ulei, se adauga usturoiul, apoi pe rand toate ...
 Mancare de dovlecei dreasa cu smantana Mancare de dovlecei dreasa cu smantana
Speli si cureti ceapa si dovleceii, apoi toci ceapa si oparesti rosiile.Intr-o cratita pui o lingura de ulei si calesti ceapa, dupa aceea adaugi rosiile curatate de coaja si taiate bucatele si lasi sa fiarba. Intre timp, dai dovleceii prin razatoare ...
 Mancare de ardei grasi cu rosii Mancare de ardei grasi cu rosii
Tai ceapa pestisori si ardeii rondele si ii calesti in uleiul incins, adaugi sarea si inabusi legumele pe jumatate. Tai rosiile bucati, alegi si speli orezul si le adaugi impreuna cu o cescuta cu apa in cratita. Le lasi pe foc mic pana cand legumele ...
 Mancare de vinete si cartofi cu sos de rosii Mancare de vinete si cartofi cu sos de rosii
Cureti vinetele de coaja, le tai felii lungi de aproape 1 cm grosime, apoi in 2-3 bucati si le pui in apa cu sare pentru 1/2 de ora. Le strecori, le zvanti cu un prosop, le prajesti in ulei si le scoti pe servetele. Ardeiul il cureti, il tai felii pe ...
 Tocanita de rosii cu carne de pui Tocanita de rosii cu carne de pui
Cureti ceapa, morcovul, pastarnacul, gulia si ciupercile, le tai pe toate marunt, apoi speli puiul si-l portionezi. Il cureti foarte bine si daca mai este nevoie il mai parlesti la flacara aragazului. Pui la fiert puiul intr-o oala mare cu apa si ...
 Mancarica de mazare cu pipote Mancarica de mazare cu pipote
Ceapa se curata, se spala si  se toaca marunt. Morcovii se curata,se spala si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se pun impreuna la calit in ulei. Apoi se adauga si pipotele spalate si se lasa putin sa se rumeneasca . Se pune apa si se lasa ...
 Tocanita de pipote Tocanita de pipote
Pipotele si inimile se spala si se taie in jumatati. Se pun la calit in putin ulei, iar deasupra se pune ceapa tocata, ardeii grasi tocati si ei si usturoiul feliute. Se adauga putin apa calda si se lasa sa fiarba bine. Cand carnea e aproape gata se ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
Ardeii se scobesc de seminte, se spala si se pun deoparte. Apoi se prepara umplutura: carnea se amesteca cu  1 ceapa tocata marunt,  orez, 1 legatura de marar toacat, sare si piper.Se omogenizeaza bine si cu compozitia obtinuta se umplu ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-187
Filtreaza retetele
Ingredient:
ou (319) carne tocata (303) lapte (299)
lamaie (247) suc de rosii (246) ceapa verde (246)
busuioc (225) varza (224) pesmet (210)
telina (200) rozmarin (200) vegeta (196)
carne de porc (194) oregano (183) pulpe de pui (176)
zahar (166) otet (164) ardei iute (159)
mustar (158) vin rosu (152) mazare (130)
porumb (128) sos de soia (119) verdeata (118)
branza (118) ghimbir (109) carne de vita (105)
sunca (102) carnati (102) curry (99)
coriandru (96) miere (95) ficat (89)
amidon (87) nucsoara (86) tarhon (78)
malai (77) dovlecei (75) untura (71)
bacon (71) piper boabe (69) chimen (69)
scortisoara (67) supa de pui (67) ketchup (66)
iaurt (66) vinete (66) praz (66)
slanina (62) susan (57) fasole verde (57)
costita afumata (55) ienibahar (51) salvie (49)
gaina (47) spanac (47) parmezan (47)
gogosar (46) aripioare de pui (46) maghiran (44)
peste (43) cuisoare (42) pastarnac (41)
margarina (41) menta (40) maioneza (40)
menta (40) mere (40) castraveti (39)
telemea (39) muschi de porc (38) nuca (35)
conopida (33) paste (31) carne de vitel (30)
carne de miel (30) ardei kapia (29) ciolan afumat (29)
salata verde (28) mozzarella (27) cotlet de porc (26)
aluat (26) castraveti murati (25) branza topita (25)
muschi de vita (24) broccoli (23) hrean (20)
ananas (20) sofran (20) suc de lamaie (20)
suc de lamaie (20) pasta tomate (20) portocale (19)
sunca presata (19) leustean (19) stafide (18)
alune (18) bicarbonat (18) carne de pasare (17)
migdale (16) kaiser (15) galbenus (14)
stevie (14) salam (13) apa minerala (12)
compot (12) frisca (12) coaja de lamaie (11)
fenicul (11) franzela (11) lipii (11)
carne de curcan (10) smantana dulce (9) arpagic (8)
capere (8) gutui (7) gris (7)
cardamon (7) fasole boabe (7) macaroane (7)
gelatina (7) taietei (6) sparanghel (6)
struguri (6) chilli dulce (6) telemea de oaie (6)
anason (6) cafea (6) branza de vaci (5)
supa instant (5) praf de copt (5) albus (5)
aluat foietaj (5) caise (5) nuca de cocos (5)
ton (5) mozarella (4) fidea (4)
gorgonzola (4) orez brun (4) mac (4)
feta (4) sirop (4) drojdie uscata (4)
sfecla rosie (3) ridichi (3) pere (3)
zmeura (3) parizer (3) varza rosie (3)
afine (3) foi de placinta (3) andive (3)
rom (3) loboda (3) dulceata (3)
zmeura (3) concentrat supa (3) pepene galben (2)
file de cod (2) tortellini (2) spaghetti (2)
vanilie (2) lapte batut (2) fistic (2)
gulii (2) varza de bruxelles (2) mango (2)
visine (2) patrunjel radacina (2) piersici (2)
crap (2) zahar vanilat (2) kefir (2)
whisky (2) leurda (2) macris (1)
cognac (1) vanat (1) kiwi (1)
nalba (1) mascarpone (1) esenta de vanilie (1)
zahar pudra (1) mure (1) coaja de portocala (1)
crenvusti (1) jambon de porc (1) ciocolata (1)
frunze vita de vie (1) ceapa ciorii (1) salau (1)
prosciuto (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri - Pagina 114
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z