SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri

 Varza clujeasca Varza clujeasca
Ceapa se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei 2-3 minute,apoi se adauga carnea macinata si se potiveste de sare si piper.Se acopera si se inabusa la foc mic 15 minute.Varza se spala bine si se taie marunt, apoi se caleste in 2 linguri de ...
 Friptura de porc la tava cu bere si inele glasate Friptura de porc la tava cu bere si inele glasate
Berea da un gust nemaipomenit fripturilor. Incercati si veti fi placut surprinsi.Spalati si feliati carnea apoi asezati-o intr-o tava mai inaltuta. Curatati legumele si taiati-le bastonase, apoi asezati-le langa carne. Decorati cu cateva boabe de ...
 Carnati cu cartofi la cuptor Carnati cu cartofi la cuptor
Curatati si spalati cartofii, taiati-i in bucati mai mari si puneti-i intr-o tava mai inalta. Taiati carnatii astfel: de 3-4 ori crestati dar nu de tot felii de 4-5 mm grosime, apoi taiati bucata de tot. Repetati pana taiati toti carnatii. Asezati ...
 Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita
Se amesteca toate ingredientele apoi se aseaza pe cate o frunza de vita putina carne tocata, si se ruleaza.Se aseaza frumos intr-o cratita, se adauga piper, apa, bulion, se acopera cu o frunza mare de vita, apoi cu o farfurie, si se pun la foc mare ...
 Sarmale cu carne de porc si varza acra in dovleac Sarmale cu carne de porc si varza acra in dovleac
Sarmalele sunt nelipsite pe masa de sarbatori, iar daca le fierbeti in dovleac va veti bucura de ceva nou, surprinzator si deosebit. Merita sa incercati.Curatati, tocati si caliti in ulei cepele cu morcovul ras, adaugati ketchup, concentratul si ...
 Chiftelute din carne de pui Chiftelute din carne de pui
Tocam carnea din piept de pui,o amestecam cu sare,piper roz proaspat macinat,o legatura de marar tocat cat mai fin,2 sau 3 lingurite de ardei rosu dulce pasta,o ceapa rosie tocata marunt,2 oua,un praf de menta,un praf de tarhon.Modelam chiftelutele ...
 SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU MURATURI SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU MURATURI
Feliezi pieptul de pui, bati felile,le treci prin faina, ou batu cu putin ulei, sare,piper.Prajesti feliile de carne in ulei incins, le scoti pe prosop de hartie.Servesti calde, cu muraturi. (castraveti, gogonele, rosii sau gogosari) ...
 MANCARE DE VINETE CU CARNE MANCARE DE VINETE CU CARNE
Carnea se spala si se pune la fiert in apa rece.Dupa ce se ia toata spuma se adauga un morcov taiat in 4 felii pe lung si o ceapa taiata in patru bucati si se lasa la fiert la foc mic. Se poate fierbe si in oala sub presiune.Vinetele se spala,se taie ...
 MUSACA DE VINETE MUSACA DE VINETE
Carnea tocata se caleste bine impreuna cu ceapa, mararul, sare,piper,condimente.Cand se raceste se amesteca cu un ou pentru a se lega compozitia.Vinetele se spala se taie la capete si se curata de coaja de jur imprejur la distante de 3-4 cm.Se va ...
 Rulouri din piept de pui cu cascaval Rulouri din piept de pui cu cascaval
Bucatile de piept se desprind de pe os. Dintrun piept rezulta 4 rulouri. Batem toate bucatile de carne cu ciocanul de carne, le saram, le piperam. Cascavalul se taie bastonase. Pe fiecare bucata de carne, asezam cateva bastonase de cascaval, rulam ...
 Maqlube a la Husny Maqlube a la Husny
Puiul se curata, se spala si se transeaza apoi il punem la fiert cu ceapa curatata , sare, boabele de piper, enibahar, boabele de cardamom si de cuisoare.Il lasam sa fiarba de jumatate.Morcovii se curata, se spala si se taie rondele, dupa care ii ...
 Ardei umpluti cu ceafa afumata Ardei umpluti cu ceafa afumata
Se scot cotoarele ardeilor si se scutura bine de seminte. Se taie ceafa cubulete.Intr-o tigaie puneti 2 linguri de ulei si caliti ceapa tocata fara a o praji, cu putina apa, ketchup sau rosii curate de pielita si tocate, apoi adaugati orezul, ...
 Musaca de cartofi cu carne de curcan, ciuperci si branzeturi Musaca de cartofi cu carne de curcan, ciuperci si branzeturi
Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete si se pun la fiert intr-o oala cu apa,sare si vegeta. Cand sunt fierti se scurg de apa, se mixeaza cu margarina, 1lingura de smantana si lapte. Carnea tocata se amesteca cu ardeiul, ceapa si rosia ...
 Carbonada (mancare flamanda din carne de vita) Carbonada (mancare flamanda din carne de vita)
Carbonada – un fel de mancare specific regiunii flamande a Belgiei, foloseste un ingredient special - berea. Reteta am primit-o de la o buna prietena, Iulia. Am adaptat reteta bucatariei romanesti. Am mai scos din zahar si am inlocuit turta dulce ...
 Creier pane Creier pane
Las creierul in apa o ora sa se curete de sange, apoi il fierb 5 minute cu sare, foaie de dafin si ceapa. Il las cateva minute sa se scurga dupa ce il clatesc cu apa rece, apoi il trec pin faina si ou batut cu sare,piper si un strop de ulei. Incing ...
 Curry de curcan si orez cu legume Curry de curcan si orez cu legume
Carnea de curcan se taie in bucatele mici, se pune intr-un bol si se acopera cu iaurt.Presaram curry deasupra si coaja de limette apoi amestecam bine si lasam o ora la rece sa se patrunda.Legumele se curata, se spala si se taie in fasii ...
 Pulpe cu sos Pulpe cu sos
Pulpele spalate, sterse, se prajesc pe ambele parti, fara sa prinda crusta. Peste ele se presara ceapa taiata marunt, usturoiul,legumle,condimente,o cana apa.La nevoie, se mai adauga apa. Se lasa sa scada pana ce carnea e fiarta. Se scoate carnea, se ...
 Tochitura Tochitura
Se taie in bucati mici: carnea si carnatii, usturoiul se zdrobeste, cand carnea este aproape facuta se pune vinul si cimbrul. piperul si sarea.Se face mamaliga: malai, sare si apa, se lasa mamaliga mai moale pentru a putea face un brau de jur ...
 Sarmale cu varza acra si dulce Sarmale cu varza acra si dulce
Acestea sunt sarmalele preferate ale sotului meu. Si mie imi plac tare mult. Sunt si usor de facut.Se curata morcovii si cepele, apoi se toaca marunt. Eu le-am dat prin blender. (Pastrati o jumatate de morcov.) Puneti la calit in 3 linguri de ulei ...
 Sarmalute de manzat in foi de tei Sarmalute de manzat in foi de tei
Frunzele de tei au o savoare aparte, sunt fragede si bune mai ales in aceasta perioada, inainte de inflorire.Frunzele de tei nu se oparesc, pentru ca sunt foarte fragede. Le spalati cu apa calduta si le puneti deoparte. Daca nu folositi carne tocata, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-187
Filtreaza retetele
Ingredient:
ou (319) carne tocata (303) lapte (299)
lamaie (247) suc de rosii (246) ceapa verde (246)
busuioc (225) varza (224) pesmet (210)
telina (200) rozmarin (200) vegeta (196)
carne de porc (194) oregano (183) pulpe de pui (176)
zahar (166) otet (164) ardei iute (159)
mustar (158) vin rosu (152) mazare (130)
porumb (128) sos de soia (119) branza (118)
verdeata (118) ghimbir (109) carne de vita (105)
carnati (102) sunca (102) curry (99)
coriandru (96) miere (95) ficat (89)
amidon (87) nucsoara (86) tarhon (78)
malai (77) dovlecei (75) bacon (71)
untura (71) piper boabe (69) chimen (69)
supa de pui (67) scortisoara (67) vinete (66)
praz (66) ketchup (66) iaurt (66)
slanina (62) susan (57) fasole verde (57)
costita afumata (55) ienibahar (51) salvie (49)
gaina (47) spanac (47) parmezan (47)
aripioare de pui (46) gogosar (46) maghiran (44)
peste (43) cuisoare (42) pastarnac (41)
margarina (41) maioneza (40) menta (40)
mere (40) menta (40) telemea (39)
castraveti (39) muschi de porc (38) nuca (35)
conopida (33) paste (31) carne de vitel (30)
carne de miel (30) ardei kapia (29) ciolan afumat (29)
salata verde (28) mozzarella (27) cotlet de porc (26)
aluat (26) castraveti murati (25) branza topita (25)
muschi de vita (24) broccoli (23) hrean (20)
ananas (20) sofran (20) suc de lamaie (20)
suc de lamaie (20) pasta tomate (20) portocale (19)
sunca presata (19) leustean (19) alune (18)
bicarbonat (18) stafide (18) carne de pasare (17)
migdale (16) kaiser (15) galbenus (14)
stevie (14) salam (13) compot (12)
frisca (12) apa minerala (12) coaja de lamaie (11)
fenicul (11) franzela (11) lipii (11)
carne de curcan (10) smantana dulce (9) capere (8)
arpagic (8) cardamon (7) fasole boabe (7)
macaroane (7) gelatina (7) gutui (7)
gris (7) struguri (6) chilli dulce (6)
telemea de oaie (6) anason (6) cafea (6)
taietei (6) sparanghel (6) supa instant (5)
praf de copt (5) albus (5) aluat foietaj (5)
caise (5) nuca de cocos (5) ton (5)
branza de vaci (5) mozarella (4) fidea (4)
gorgonzola (4) orez brun (4) mac (4)
feta (4) sirop (4) drojdie uscata (4)
pere (3) ridichi (3) zmeura (3)
parizer (3) varza rosie (3) afine (3)
foi de placinta (3) andive (3) rom (3)
loboda (3) dulceata (3) zmeura (3)
concentrat supa (3) sfecla rosie (3) lapte batut (2)
fistic (2) gulii (2) mango (2)
varza de bruxelles (2) visine (2) patrunjel radacina (2)
piersici (2) crap (2) zahar vanilat (2)
kefir (2) whisky (2) leurda (2)
file de cod (2) pepene galben (2) tortellini (2)
vanilie (2) spaghetti (2) nalba (1)
mascarpone (1) esenta de vanilie (1) zahar pudra (1)
mure (1) coaja de portocala (1) crenvusti (1)
jambon de porc (1) ciocolata (1) frunze vita de vie (1)
ceapa ciorii (1) salau (1) prosciuto (1)
macris (1) cognac (1) vanat (1)
kiwi (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri - Pagina 119
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z