SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi

 Orez cu ficatei de pui Orez cu ficatei de pui
Ficatul se sterge cu o carpa umeda si se taie in felii subtiri sau bucatele mici. Foaia de dafin se piseaza. Se aseaza ficatul intro cratita cu ulei, se presoara frunza de dafin maruntita se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se acopera si se fierbe ...
 Miel parizian Miel parizian
Se pune uleiul la incins ,dupa care se adauga ceapa tocata marunt .Se da focul mic de tot si se caleste cat se inmoaie .Nu lasati sa ajunga la faza de ars ! Cand ceapa e calita se adauga carnea . Se prajeste pe ambele parti si se adauga condimentele ...
 Potarnichii cu dafin si orez Potarnichii cu dafin si orez
Potarnichile se prajesc in friteuza sau in tigaie, legumele se toaca marunt, se calesc in ulei de masline impreuna cu dafinul, cimbrul, un praf de sare...Cand sunt gata pe aseara potarnichile intr-o tava de cuptor, se adauga legumele, orezul , apa ...
 Aripi de pui la grill Aripi de pui la grill
Curatam aripile de pui,le punem intr-un bol si le condimentam cu sare, piri-piri, usturoiul tocat,mierea,uleiul de masline si sucul de la cele 3 lamai. Amestecam bine,acoperim si punem la frigider cateva ore la rece,amestecand din cand in cand. ...
 Pulpe de pui la cuptor Pulpe de pui la cuptor
Pulpele se curata, se spala bine, se cresteaza si se pun intr-un castron sau o punga cu inchidere ermetica. Se stropesc cu vin rosu, se pune vegeta, putin"barbeque", oregano, piper, usturoi tocat marunt. Usturoiul tocat se pune in crestaturile facute ...
 Rulouri din carne de vitel Rulouri din carne de vitel
Carnea taiata in felii se bate ca pentru snitel. Pentru umplutura se da prin masina de tocat 200 g carne de vitel,amestecata cu franzela inmuiata bine in lapte, ceapa inabusita, cimbru, verdeata, piper. Feliile de carne se umplu cu acest amestec, se ...
 FRIPTURA DE VITA CU SOS FRIPTURA DE VITA CU SOS
Bucata de carne se prajeste intreaga pe toate partile pana se rumeneste putin.Apoi se taie felii si se aseaza in tava,se adauga ceapa,morcovii,rosiile taiate marunt si ingredientele (fara pasta tomata), puneti apa cat sa acoperiti carnea si dati la ...
 PULPE DE PUI CROCANTE PULPE DE PUI CROCANTE
Se pune intr-un bol iautrul,in altul se pun fugii macinati in care se amesteca sarea,piperul,boiaua,cimbru si semintele de susan.In alt bol se amesteca mustarul cu maioneza sa se formeze o pasta omogena.Se scoate pielea de pe pulpe,se ung mai intai ...
 Pui cu lamaie Pui cu lamaie
Dupa ce ati curatat puiul bine in interior introduceti pe la gat o lingurita de delikat si coaseti bine deschiderea. Cu o scobitoare intepati lamiile si puneti-le in interiorul puiului cu o alta lingurita de delikat. Coaseti si aceasta deschidere, nu ...
 Aripioare dulci-iuti cu mustar Aripioare dulci-iuti cu mustar
Se imbraca o tava cu folie de aluminiu si se unge cu ulei; se pun aripioarele (uscate in prealabil cu hirtie absorbanta),se presara cu putina sare si se dau pentru 20 min la cuptor(450*C) Intr-un vas (de preferat wok)se pun mustarul,mierea ...
 CURCAN LA CUPTOR CURCAN LA CUPTOR
Curcanul se spala, se curata daca este necesar, se sareaza, se pipereaza, se unge cu ulei de masline si in interiorul lui se introduce ceapa curatata, intreaga, marul intreg si telina curatata si intreaga. Se presara frunze de rozmarin peste curcan ...
 Pulpe de pui pe pat de cartofi si ciuperci Pulpe de pui pe pat de cartofi si ciuperci
Intr-o tava se pune ulei cat sa o acopere bine. Se taie ciupercile si cartofi cubulete si se aseaza uniform in tava, apoi se taie morcovi feli si se aseaza deasupra.Se toarna cam o jumatate de cana de apa deasupra cat sa nu acopere cartofii.Apoi se ...
 Friptura de miel in sos vanatoresc Friptura de miel in sos vanatoresc
1.Pulpa de miel se tine 24 de ore in sos marinat, facut din:2 pahare vin alb, 10 catei de usturoi, 2 cepe , 1 morcov taiat rondele, 2 foi de dafin.2.A doua zi se scoate carnea din marinata ,se sareaza si pipereaza si se pune intr-o tava cu o cana din ...
 Cascaval pane Cascaval pane
1. Cascavalul, se curata de coaja si se taie cate 2 bucati/portie. ouale, se spala si se dezinfecteaza, apoi se trec prin jet de apa rece. Faina si pesmetul, se cern.2. Bucatile de cascaval, se trec prin faina, ou si pesmet, si se prajesc in ulei, pe ...
 Picior de miel la cuptor Picior de miel la cuptor
Carnea se lasa 1 h la temperatura camerei.Se unge cu un amestec de ulei,1 lingurita sare ,1/4 lingurita piper si se da la cuptor intr-o tava cu gratar.Se coace 1 1/4 h apoi se intoarce si se mai lasa 1/2 h.Intre timp usturoiul se unge cu ulei , se ...
 Pui la cuptor Pui la cuptor
Spalat bine puiul. Se face o compozitie din morcov taiati rondele subtiri, pastarnac si telina taiate la fel foarte subtire, ciupercute, ardei taiat cubulete, ceapa taiata rondele, patrunjelul tocat, zeama de lamaie, 2 lingurite ulei de masline, boia ...
 PULPE DE PUI LA CUPTOR PULPE DE PUI LA CUPTOR
Se aseaza in tava unsa cu unt pulpele condimentate. Se adauga boabele de piper si foile de dafin, iar berea se amesteca cu mierea si se toarna peste pulpe. Tava se acopera cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor.Se servesc langa cartofi natur ...
 Friptura de miel invelita Friptura de miel invelita
Se scoate osul pulpei, se desface carnea cu un cutit si se asaza intr-o forma de sticla incasabila. Se freaca carnea cu lamaie, apoi cu mujdei de usturoi si cimbru. In tava se adauga o ceasca de ulei si o ceasca de apa sau supa. Peste carnea astfel ...
 Friptura de miel glasata Friptura de miel glasata
Se scot oasele de la carne si se impaneaza cu felii de costita afumata, felii de morcov si de telina (zarzavatul se taie betigase groase de 1 cm), se sareaza si se pipereaza dupa gust. Carnea astfel pregatita se ruleaza pentru a lua forma initiala, ...
 Friptura de miel cu miere Friptura de miel cu miere
Pulpa de miel se spala. 5 catei de usturoi curatati de coaja se taie felii. Carnea se cresteaza din loc in loc si se impaneaza cu usturoi. Separat se face un amestec din miere, rozmarin, cimbru, piper, ulei si inca 2-3 catei de usturoi. Se piseaza ...
1-1011-2021-29
Filtreaza retetele
Ingredient:
cascaval (37) oregano (37) busuioc (35)
pesmet (34) smantana (33) vita (33)
coriandru (32) marar (32) pulpe de pui (28)
orez (27) ceapa verde (27) telina (26)
ou (24) nucsoara (24) zahar (23)
lapte (22) sos de soia (21) bulion (20)
muschi de porc (19) sunca (17) carne de porc (17)
branza (17) mere (16) vegeta (16)
carne de miel (15) ardei iute (15) salvie (15)
suc de rosii (15) piper boabe (14) ienibahar (14)
bacon (14) carnati (14) scortisoara (13)
slanina (13) tarhon (13) susan (13)
ficat (12) salata verde (11) spanac (11)
ghimbir (11) curry (11) verdeata (11)
sofran (10) portocale (10) carne de vita (10)
ketchup (9) hrean (8) parmezan (8)
costita afumata (8) untura (8) iaurt (8)
cuisoare (8) carne tocata (8) cotlet de porc (8)
praz (8) fasole verde (8) aripioare de pui (8)
gaina (7) menta (7) menta (7)
mazare (7) maghiran (6) pastarnac (6)
porumb (6) suc de lamaie (6) suc de lamaie (6)
chimen (6) nuca (6) varza (6)
castraveti (5) amidon (5) stafide (5)
muschi de vita (5) mozzarella (5) gogosar (5)
margarina (5) peste (5) alune (4)
supa de pui (4) smantana dulce (4) paste (4)
maioneza (4) malai (4) branza topita (4)
ananas (4) dovlecei (4) bicarbonat (3)
crap (3) galbenus (3) anason (3)
ardei kapia (3) vinete (3) arpagic (3)
caise (3) gorgonzola (3) broccoli (3)
franzela (3) telemea (3) visine (2)
cognac (2) lapte batut (2) mac (2)
aluat (2) fenicul (2) castraveti murati (2)
ridichi (2) carne de vitel (2) migdale (2)
sunca presata (2) apa minerala (2) leurda (2)
loboda (2) struguri (1) feta (1)
branza de vaci (1) lipii (1) sparanghel (1)
frisca (1) cardamon (1) salam (1)
mozarella (1) dulceata (1) albus (1)
fidea (1) whisky (1) banane (1)
piersici (1) zahar pudra (1) cafea (1)
macaroane (1) foi de placinta (1) leustean (1)
aluat foietaj (1) coaja de lamaie (1) carne de curcan (1)
capere (1) fructe de padure (1) conopida (1)
pasta tomate (1) carne de pasare (1) cirese (1)
pere (1) pepene galben (1) salau (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi - Pagina 26
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z