SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu carnati

 Frigarui la cuptor Frigarui la cuptor
Tai pieptul de pui felii, apoi le bati cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Cureti ardeii si ceapa de foi si speli bine vanata, dovlecelul, rosiile si felii sau rondele, dupa cum iti place. Ungi feliile de pui locare o ciuperca, fasii de ardei ...
 Frigarui ghiduse Frigarui ghiduse
Iti pregatesti totul la indemana, inclusiv frigaruile de bambus.Pui intai un capat al carnatului, apoi o felie de porumb.Infigi din nou in carnat, in asa fel incat sa imbratiseze porumbul.Urmeaza a doua felie de porumb si din nou acelasi carnat.Va ...
 Ceafa de porc cu carnati la gratar Ceafa de porc cu carnati la gratar
Ceafa de porc am pregatit-o cu 2 zile inainte si am lasat-o la macerat. Am presarat-o cu sare, cimbru si ulei si am pus-o toata intr-un castron acoperita la frigider.Dupa 2 zile am fript-o pe gratar. Am facut un jar din lemn de fag, am curatat ...
 Rulouri din piept de curcan cu cartofi pe pat de legume Rulouri din piept de curcan cu cartofi pe pat de legume
Rulourile:Pieptul se taie in felii, se bate putin ca la snitele, se pune condimentul, se aseaza o felie de cascaval, o bucata de carnat apoi se ruleaza si se leaga cu ata sau se pot pune cu scobitori. Se pune intr-o tava ulei si putina apa se aseaza ...
 Rulada din piept de curcan Rulada din piept de curcan
Carnea se taie cu cutitul din centrul pieptului spre exterior ,deschizand-o ca pe o carte,se bate bine cu un ciocan de bucatarie,dar mai intai se unge cu un fir de ulei se acopera cu hartie pergament,se bate facand atentie,carnea fiind ft ...
 Rulada de Porc in crusta de nuci, alune si migdale, Rulada de Porc in crusta de nuci, alune si migdale,
Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare se adauga si un pic de otet ca sa nu se sfarame se lasa pana sunt aproape facuti, sa nu fie sfaramiciosi deoarece trebuiesc curatati si taiati felii pentru a se praji.Separat batem muschiuletul, se ...
 Gratar combinat Party Gratar combinat Party
Preparati un baitz pentru friptura din uleiul de masline, mustar, condimente pentru friptura, paprika si putin cimbru. Carnea de porc se feliaza (cam 1 cm grosime) si se da prin baitzul de condimente, apoi se lasa minim jumatate de ora la rece. ...
 Carnati proaspeti subtiri la gratar Carnati proaspeti subtiri la gratar
Aranjati carnatii pe gratar sub forma de mici spirale. Lasati-i sa se rumeneasca la foc mic 15-20 minute. Pe la jumatatea timpului, intoarceti-i pe cealalta parte.Se servesc cu mustar, muraturi, diferite garnituri, sosuri, mamaliguta sau salate. ...
 Cotlet  si carnati de porc in sos de vin la cuptor Cotlet si carnati de porc in sos de vin la cuptor
Cepele se curata de coaja,se spala si se taie felii care se aseaza in tava formand un pat de ceapa . Usturoiul se curata,iar jumatate se taie felii asezandu-se peste ceapa,iar cealalta jumatate se piseaza si se adauga peste friptura.Cotletele se ...
 Pulpa de porc cu piper si carnati la cuptor Pulpa de porc cu piper si carnati la cuptor
Pulpa de porc se sareaza,se asaza intr-o tava unsa,se presara cu piperul boabe ,se adauga 1/2 pahar de apa si foaia de dafin,se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor.Dupa 20 de minute,se ia folia si se asaza carnatul in aceeasi tava si se ...
 Rulouri de porc in sos de vin (Uimeste-ti oaspetii) Rulouri de porc in sos de vin (Uimeste-ti oaspetii)
Cartofii se spala se taie cubulete si se pun la fiert cu un praf de sare.Cotletul se spala si se feliaza, dupa care se sareaza si condimenteaza.Se bate usorCarnatii se portioneaza in functie de marimea feliei de cotlet.Felia de carne se ruleaza in ...
 Tochitura moldoveneasca Tochitura moldoveneasca
Intai de toate facem mamaliga care trebuie sa fiarba la foc mic, acoperita 35-40min., timp in care noi ne ocupam de tochitura.Intr-o tigaie punem carnea sa se prajeasca/rumeneasca, acoperim cu un capac si lasam pe foc mic 3-4min. Cand s-a rumenit, ...
 Pulpa de miel la cuptor Pulpa de miel la cuptor
Pe pulpa de miel spalata se cresteaza cu cutitul 2 santuri pe ambele parti. In santurile formate punem cateii de usturoi, rosiile taiate si condimentam. Pulpa o asezam in vasul yena si adaugam apa si vin. Acoperim vasul yena cu capacul si punem in ...
 PLATOU CALD MUNTENESC PLATOU CALD MUNTENESC
Cascavalul se taie sub forma de triunghiuri, de grosime potrivita, se impesmeteaza ( respectand regula : faina, ou batut, pesmet ) de doua ori ( pt. a nu se sparge la prajit ) si se prajeste in ulei incins pe o parte si pe alta.Mititeii se frig pe ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu carnati
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z