SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu carne de miel

 Miel saslik Miel saslik
Se taie carnea in bucatele mici care se dau prin ulei, piperandu-le; Se frig apoi pe frigaruie, sau se aseaza pe un gratar, alternand cu felii de slanina, ardei si rosii; Saslikul se serveste cu orez stropit cu unt si jumatati de lamaie. ...
 Rulada de miel glasata Rulada de miel glasata
Se scot oasele de la carne si se impaneaza cu felii de costita afumata, felii de morcov si de telina (zarzavatul se taie betigase groase de 1 cm), se sareaza si se pipereaza dupa gust. Carnea astfel pregatita se ruleaza, se freaca cu boia dulce si ...
 Miel etiopian Miel etiopian
Se pun mielul, ceapa ,ardeiul si vinul la marinat pentru o ora; Intre timp, se pune untul sa se topeasca, apoi se pune usturoiul tocat marunt, sofranul, nucsoara si coriandru. Se lasa putin, apoi se adauga boiaua si zaharul brun; Se scoate ...
 Navarin D Agneau Navarin D Agneau
Se prajeste carnea de miel in transe,carnea prajita se muta intr-un vas incapator. In grasimea ramasa in tigaie se prajesc o ceapa si 2 catei de usturoi. Dupa ce s-a inmuiat ceapa se adauga si faina. Dupa putin timp se toarna supa si vinul si se ...
 Miel oriental Miel oriental
1 - Incingeti 2 linguri ulei de susan si caliti-1 cu ardei iute, taiat felii subtiri. Adaugati 700 g carne de miel, taiata felii, o legatura de leurda si 2 lingurite praf de ghimbir; prajiti timp de 2-3 minute, amestecand, pana cand carnea se ...
 Friptura de Miel Friptura de Miel
Se pregateste marinada:se taie ceapa solzisori se zdrobeste usturoiul, se sareaza si pipereaza se unge carnea cu ulei si se adauga vinul, se lasa peste noapte pentru a trage toate aromele.Dimineata, se va unge tava, se scoate carnea din marinada, ...
 Friptura de miel cu sos de menta, whisky, ghimbir si miere Friptura de miel cu sos de menta, whisky, ghimbir si miere
Am pus carnea la marinat vreo 8 ore, pe balcon (era rece!) intr-un amestec din: vin alb (o cana), apa (2 cani), rozmarin, piper, ienibahar, bobite de coriandru (imi plac foarte mult!) o ceapa, 3 catei de usturoi.Apoi am clatit-o (pentru a o pregati ...
 Friptura de miel cu garnitura de piure de cartofi Friptura de miel cu garnitura de piure de cartofi
Se pune carnea de miel in tava cu ulei si se introduce la cuptor. Se lasa pana se albeste, dupa care se pune sare si piper si se intoarce pe cealalta parte si se procedeaza la fel. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se prajeste in ulei pana devine ...
 Friptura de miel la cuptor Friptura de miel la cuptor
Carnea de miel se cresteaza bine si eventual se imparte in bucati . Se aseaza in tava si se adauga uleiul, otetul si se presara sarea. Se da la cuptor circa 40 de minute. In tot acest timp , cam din 10 in 10 minute se scoate tava si se iriga carnea ...
 Friptura de miel glasata Friptura de miel glasata
Se scot oasele de la carne si se impaneaza cu felii de costita afumata, felii de morcov si de telina (zarzavatul se taie betigase groase de 1 cm), se sareaza si se pipereaza dupa gust. Carnea astfel pregatita se ruleaza pentru a lua forma initiala, ...
 friptura de miel la tava cu cartofi friptura de miel la tava cu cartofi
Carnea se taie in bucati potrivite, se presara cu sare si piper, si se aseaza intr-o tava cu untura topita si se intorc bucatile sa se unga pe ambele parti. Cartofii curatati se taie rondele, mai groase, se presara cu piper si se trec putin prin ...
 friptura de miel traditionala. friptura de miel traditionala.
Se portioneaza carnea si se pune intr-un vas si se freaca bine cu lamiie, tarhon, se impaneaza cu usturoi. Peste carnea astfel pregatita se pune slanina afumata, taiata in fisii subtiri. In vas se adauga ulei, boabe de piper. Se da tava la cuptor . ...
 friptura de miel la tava friptura de miel la tava
Carnea de miel se taie in bucati mari, se spala, se scurge si se da sare cu piper in amestec. Se aseaza intr-o tava cu ulei, apoi se introduce la cuptor. In timpul inabusirii se stropeste cu sosul rezultat. Cind friptura este bine patrunsa si ...
 Saslik Saslik
Se taie carnea in bucatele mici care se dau prin ulei, piperindu-le. Se frig apoi pe frigaruie, sau se aseaza pe un gratar, alternind cu felii de slanina, ardei si rosii. Gratarul trebuie sa fie foarte incins.Saslikul se serveste insotit de orez ...
 Saslik Saslik
...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu carne de miel
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z