Navarin D Agneau
Se prajeste carnea de miel in transe,carnea prajita se muta intr-un vas incapator.
In grasimea ramasa in tigaie se prajesc o ceapa si 2 catei de usturoi. Dupa ce s-a inmuiat ceapa se adauga si faina. Dupa putin timp se toarna supa si vinul si se ...
Pui de casa la cuptor cu garnitura de legume
Puiul curatat in prealabil se opareste intr-o oala cu apa fierbinte circa 20 min.Se cresteaza, se unge cu pensula cu ulei de masline si se da cu sare si piper.Se pune apa in tava, se pune puiul pe o sticla umpluta cu apa, fara dop, si se introduce in ...
File de curcan in sos de vin spumant
ileul de curcan se unge cu o mixtura de unt, suc de lamaie, sare si un praf de piper. Se infasoara in folie de aluminiu. Se lasa sa se patrunda vreo 20 de minute in cuptorul preincalzit la 210 grade. Dupa ce se patrunde, friptura se mai lasa sa stea ...
Picior de miel la cuptor
Carnea se lasa 1 h la temperatura camerei.Se unge cu un amestec de ulei,1 lingurita sare ,1/4 lingurita piper si se da la cuptor intr-o tava cu gratar.Se coace 1 1/4 h apoi se intoarce si se mai lasa 1/2 h.Intre timp usturoiul se unge cu ulei , se ...
1