SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu sunca

 Cordon  bleu cu branza albastra Cordon bleu cu branza albastra
Bucatile de piept de pui se acopera cu folie de plastic si se bat usor ca sa se intinda putin. Se lasa la rece pana se prepara umplutura. Ceapa verde se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Intr-un castron se pune branza albastra si se ...
 Pui umplut Pui umplut
Dezosam puiul dupa priceperea si indemnarea fiecaruia,incepand de la piept in interior si lasandu-i aripile intregi;Pregatim o omleta in modul urmator:calim dovlecelul taiat felii impreuna cu ardeiul gras,adaugam patrunjel,scurgem uleiul,amestecam cu ...
 Pui umplut cu garnitura de legume Pui umplut cu garnitura de legume
Introduceti mana in pui si dezlipiti usor cu degetele carnea de pe oase, scotand osul de la piept, coastele si oasele de la partea superioara a pulpelor. Condimentati puiul cu ingrediente din plicul pui fraged la punga.Intr-un castronel puneti cepele ...
 Rulada de porc si ciuperci la cuptor Rulada de porc si ciuperci la cuptor
Carnaciorii daca vi se par prea grosi ii puteti taia in jumatate pe lungime,usturoiul se piseaza,castraveciorii murati se taie felii subtiri pe lungime.Ciupercile se curata,se spala,se sterg bine,se stropesc cu zeama de lamaie si se umplu cu ...
 Ceafa la tava alla Claudiu Ceafa la tava alla Claudiu
Se pregateste marinada( baitul) din ulei, vin, zeama de lamaie, plantele aromate, cimbru sare si piper. In acest bait se scufunda feliile de ceafa si se tin la rece cateva ore bune sau de seara pina dimineata.Ceapa verde se taie in fasii ...
 Muschi la tava cu legume Muschi la tava cu legume
Crestati muschiuletii, pe 3/4 din circumferinta, felii de 1,5-2 cm grosime (sa nu taiati de tot, pana jos). Condimentati carnea cu piper, cimbru, paprika, boia, sare si puneti-o intr-o tava mai lunga si adanca. Asezati in crestaturi cate o fasie de ...
 Rulada de muschi de porc cu mix de legume ca la adjud Rulada de muschi de porc cu mix de legume ca la adjud
Aceasta reteta este creata in stilul bucatariei fusion.Rulada: Se ia o bucata de muschi de porc si se taie circular pentru a obtine o bucata plata. Se intinde pe muschiul de porc feliile de sunculita afumata si usturoiul taiat in felii. Nu se sareaza ...
 Maruntaie de porc la cuptor Maruntaie de porc la cuptor
Se tin maruntaiele in apa rece, rinichii taiati in doua, li se scoate partea alba si se pune un pic de otet in apa si se lasa 30 min.Se oparesc maruntaieleapoi se tai fideluta.Se taie sunca fasii subtiri, se stropeste tava cu ulei de masline, se pune ...
 Rulada din piept de curcan Rulada din piept de curcan
Intr-o tigaie punem uleiul si calim cam 10’ ardeiul taiat fideluta, apoi il scoatem intr-un bol si calim ciupercile in acelas ulei, tot 10’, spargem oul peste ele, amestecam de cateva ori,saram/piperam si luam tigaia de pe foc. Frunzele de ...
 Muschi impanat Muschi impanat
Se ia muschiul de porc, in care introducandu-se un cutit,se vor face gauri pe lungul muschiului.Acestea se vor umple cu : masline,usturoi si sunca(toate taiate felii),si puse pe rand(exemplu:o felie de maslina,una de usturoi,una de sunca,iar una de ...
 Cordon bleu Cordon bleu
Se spala,se lasa la scurs,se taie pe mijloc fiecare piept in parte si se bate usor cu ciocanul.Se condimenteaza dupa gust cu sare,piper si oregano.Pe fiecare bucata de carne se pune cate o felie de sunca presata si cate o felie de cascaval.Se ruleaza ...
 pui umplut la cuptor pui umplut la cuptor
Se sterge puiul in interior cu hartie de bucatarie;Pregatim umplutura in modul urmator:feliile de paine inmuiate in lapte cam o jumatate de pahar se amesteca cu rosiile uscate ,oul,sartea,piperul macinat ,adaugam ceapa calita in prealabil cu baconul ...
 Copanele asortate Copanele asortate
Sunca se taie in feliute subtiri cu care se tapeteaza tava, ceapa taiata rondele se pune peste feliutele de sunca dupa care se pun copanelele, se condimenteaza, iar deasupra se pun rosiile taiate rondele si morcovul de asemenea.Tava se acopera cu ...
 Pachetele de pui cu sunca si cascaval Pachetele de pui cu sunca si cascaval
Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o parte o felie de sunca apoi o felie de cascaval. Se acopera cu cealalta parte de piept (ca un sandwich). Se bat ouale cu sare si piper. Se trece ...
 valdostana de pui (2 portii) valdostana de pui (2 portii)
pieptul de pui se bate cu ciocanul se da cu sare si piper,se pune pe gratarul incins si se rumeneste.Cand este gata se aseza pe farfurie punem sunca apoi cascavalul si rosia .pofta mare ...
 Cordon Bleu Cordon Bleu
Pieptul de pui se taie pe lung in felii potrivit de groase, dupa care se ia fiecare felie in parte si se bate si ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare si condimente speciale pentru carnea de pui. Se ia o felie de piept de pui, peste ...
 Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca
Cartofii se calesc cu ceapa si usturoi pana se-nmoaie dar nu se faramiteaza, Pieputl de pui se tai la mijloc si se face ca un buzunar care se umple cu feliute de prune amestecate cu feliute de sunca si feliute de cascaval, se sareaza, pipereaza si se ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu sunca
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z