SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu vin alb

 Rulada de miel glasata Rulada de miel glasata
Se scot oasele de la carne si se impaneaza cu felii de costita afumata, felii de morcov si de telina (zarzavatul se taie betigase groase de 1 cm), se sareaza si se pipereaza dupa gust. Carnea astfel pregatita se ruleaza, se freaca cu boia dulce si ...
 Friptura de vita la tava Friptura de vita la tava
Carnea se taie in felii de 1 cm si se bate putin. Se unge carnea cu toate ingredientele (in afara de usturoi care se taie in feliute). Se acopera cu apa amestecata cu 6 linguri de vin alb si se baga la cuptor. Se mai verifica dupa jumatate de ...
 Navarin D Agneau Navarin D Agneau
Se prajeste carnea de miel in transe,carnea prajita se muta intr-un vas incapator. In grasimea ramasa in tigaie se prajesc o ceapa si 2 catei de usturoi. Dupa ce s-a inmuiat ceapa se adauga si faina. Dupa putin timp se toarna supa si vinul si se ...
 Friptura de pui cu galuste de conopida Friptura de pui cu galuste de conopida
Cureti foarte bine carnea, o treci printr-un jet de apa si presari sare si piper dupa care o pui intr-o tava cu putin ulei, torni vinul si dai la cuptor pentru 30 de minute.Intre timp pregatesti galustele astfel: speli bine conopida, o rupi buchetele ...
 Frigarui la cuptor Frigarui la cuptor
Tai pieptul de pui felii, apoi le bati cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Cureti ardeii si ceapa de foi si speli bine vanata, dovlecelul, rosiile si felii sau rondele, dupa cum iti place. Ungi feliile de pui locare o ciuperca, fasii de ardei ...
 Pulpe de pui dezosate la gratar Pulpe de pui dezosate la gratar
Pulpele dezosate se spala si se pun intr-un castron. Deasupra se toarna vinul, usturoiul zdrobit, boiaua, sarea si piperul. Se tin in marinata aceasta cam o ora la frigider. Se pun pe gratarul incins si se frig pe ambele parti. Se servesc cu salata ...
 Friptura aromata Friptura aromata
Taie ceapa julien, ardeiul gras cubulete, usturoiul si morcovii rondele.Spala bine pulpa de porc, sterge-o cu un servet si condimenteaz-o pe toate partile cu sare, piper si un praf de boia. Din loc in loc, cresteaza cu un cutit. Umple crestaturile cu ...
 Coroana de miel umpluta Coroana de miel umpluta
Puneti cus-cus-ul intr-un castron si opariti-l cu apa sarata si piperata. Acoperiti-l si lasati-l in repaus, sa se umfle. Caliti in ulei ceapa, morcovul si ardeiul, taiate marunt. Condimentati legumele calite si apoi puneti-le peste cus-cus, dupa ce ...
 Frigarui cu caise uscate Frigarui cu caise uscate
Tai pieptul de curcan in felii subtiri, apoi cureti ceapa si o tai in sferturi. Presari carnea cu cimbru, piper si putina sare, rulezi feliile de carne si le infigi pe betele de frigarui, alternand cu jumatati de felii de lamaie, caise uscate si ...
 Capatana de vitel in aluat - reteta proprie Capatana de vitel in aluat - reteta proprie
Capatana se spala foarte bine, se tine in apa cu putin otet cca 10-15 minute,dupa care se clateste pana va iesi apa perfect curata.Capatana se pune la fiert intr-o oala mare impreuna cu morcovul,ceapa ,condimente si vinul alb pentru 30-40 de minute. ...
 Friptura de porc la cuptor Friptura de porc la cuptor
Spalam muschiul, il uscam in prosop de hartie si in asezam in tigaia incinsa cu ulei pana face crusta uniform pe toata suprafata. Asezam carnea intr-o tava teflonata, adaugam legumele si condimentele, o ceasca de apa si dam la cuptorul incins in ...
 Ceafa de porc in foietaj Ceafa de porc in foietaj
Se condimenteaza carnea dupa gust cu sare, piper,coriandru,boia.Se topeste intr-o cratita untul si se rumeneste bine carnea intorcand-o pe toate partile.Dupa ce s-a rumenit se scoate carnea iar in cratita in care aceasta a fost rumenita se inabuse ...
 Friptura  din pulpe la cuptor Friptura din pulpe la cuptor
Dau un clocot de 5 minute pulpelor.Indepartez pielea.Cu un penson dau un strat de mustar peste pulpe,le asez intr-un vas de yena uns cu ulei.Presar sare,condimente,felii de ceapa,morcov si usturoi.Dau la cuptorul preincalzit pentru 45 minute. Servim ...
 Friptura de vitel cu sos rosu si tarhon Friptura de vitel cu sos rosu si tarhon
Carnea se spala,se sterge sau se zvanta bine.Fiecare bucata de carne se infasoara in folie de alimente ,se bate putin pe ambele parti ,se unge bine cu unt cu tarhon pe ambele parti ,dupa care se aseaza pe gratar,grill sau direct in tigaie pentru a se ...
 Pulpa de porc speciala - Reteta casei Pulpa de porc speciala - Reteta casei
Carnea se spala,se sterge si se trece, se tavaleste prin amestecul de condimente . Intr-o tigaie se incalzeste untul impreuna cu uleiul si se va rumeni bucata de carne pe toate partile.Intre timp se coc rosiile pe gratar sau la grill,se decojesc si ...
 Pui cu scoici (Frango com AmaSijoas) Pui cu scoici (Frango com AmaSijoas)
1)Puiul se taie in bucãti, se cond. cu sare, piper, chimion, sofran,menta intreagã,usturoiul si ceapa tocatã, la urmã vinul si se lasã la rece 30 min.2)Pune la prãjit in uleiul de mãsline, puiul si ingredientele solide dim marinatã,lichidul ...
 Friptura de porc marinata Friptura de porc marinata
Carnea de porc am pus-o la marinat cu 4 ore inainte. Am pregatit marinata din: 100 ml vin, sos de rosii, usturoi, coriandru, patrunjel, oregano, tarhon, busuioc, felii de lamaie.Am pus carnea peste marinata intr-o caserola de plastic cu capac. Am ...
 Rulada de porc si ciuperci la cuptor Rulada de porc si ciuperci la cuptor
Carnaciorii daca vi se par prea grosi ii puteti taia in jumatate pe lungime,usturoiul se piseaza,castraveciorii murati se taie felii subtiri pe lungime.Ciupercile se curata,se spala,se sterg bine,se stropesc cu zeama de lamaie si se umplu cu ...
 Friptura de miel la tava Friptura de miel la tava
Se spala pulpele de miel, se zvanta cu prosoape absorbante si se ung cu un baitz preparat din vin, ulei de masline si condimente.Dati carnea la rece pentru minim 15-20 minute (se poate lasa de seara pana dimineata).Asezati pulpele de miel intr-o tava ...
 Ceafa la tava alla Claudiu Ceafa la tava alla Claudiu
Se pregateste marinada( baitul) din ulei, vin, zeama de lamaie, plantele aromate, cimbru sare si piper. In acest bait se scufunda feliile de ceafa si se tin la rece cateva ore bune sau de seara pina dimineata.Ceapa verde se taie in fasii ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu vin alb
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z